Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

2 Περίπτωση Kίμωνα Κουλούρη: Η χώρα βυθίζεται, το σύστημα ζει!


Μια χώρα "δύο ταχυτήτων ακόμα" και την ώρα που βουλιάζει. Μια χώρα όπου αν ανήκεις στο "σύστημα ΠΑΣΟΚ ή της Αριστεράς", όπως ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος έχει παραδεχθεί δημοσίως, έχεις ασυλία και διαβατήριο για να πας ψηλά, αλλά και για να γλιτώνεις από καταστάσεις, όπως αυτή στην οποία ενεπλάκη ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης, ο οποίος εν ψυχρώ πριν λίγο, μιλώντας σε τηλεοπτικό δελτίο, παραδέχθηκε ότι:

-Ναι, πέρασα με κόκκινο δύο φανάρια

-Ναι, δεν σταμάτησα στους αστυνομικούς που που ζήτησαν να σταματήσω

-Ναι, στην προσπάθειά μου αυτή τραυμάτισα αστυνομικό, αλλά προσπαθούσα να ... παρκάρω!

-Ναι, δεν είχα μαζί μου χαρτιά οδήγησης, ούτε ταυτότητα

Αν ήταν στην θέση του Κίμωνα Κουλούρη, "σκληρού" στελέχους του ΠΑΣΟΚ και των κυβερνήσεων του μέχρι το 2004, ο οποιοσδήποτε απλός πολίτης, αυτή την στιγμή θα ήταν στα κρατητήρια της ασφάλειας αναμένοντας να ξημερώσει η Δευτέρα για να οδηγηθεί στον Αυτόφωρο.

Στον "Τιτανικό" του 2012 που ήδη τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού έχουν φτάσει στο μηχανοστάσιο, κάποιοι εξακολουθούν να θεωρούν ότι το εισιτήριο της α΄θέσης που είχαν θα τους σώζει εσαεί. Και αποδεικνύεται ότι έχουν δίκαιο.

Ο Κ.Κουλούρης υποστήριξε ότι πέρασε με κόκκινο δύο φανάρια στην Καλλιρρόης (πρακτικά δημιούργησε κορυφαίο κίνδυνο πρόκλησης δυστυχήματος), ωστόσο απέδωσε το ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο ότι είχε μαζί του την ... 15χρονη κόρη του! Δηλαδή έθεσε και σε κίνδυνο την ίδια την ασφάλεια της κόρης του με την τσαμπουκαλίδικη συμπεριφορά του και αυτό το θεωρεί ελαφρυντικό! -

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του να φύγει, τραυματίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον αστυνομικό. Αντίθετα, υποστήριξε ότι ήθελε να ... παρκάρει το αυτοκίνητο, επειδή ήταν στη μέση του δρόμου, και ότι το ατύχημα έγινε επειδή οι αστυνομικοί είχαν μπει μπροστά στο αυτοκίνητο! Το μόνο που δεν είπε είναι ότι ο αστυνομικός με το πόδι του κτύπησε το αυτοκίνητό του! Αιδώς Αργείοι!

Μάλιστα, ο κ. Κουλούρης υποστήριξε, μιλώντας, στο μεσημεριανό δελτίο του Mega Channel, ότι κάποιος από τους αστυνομικούς αποπειράθηκε να τον βγάλει έξω με το ζόρι, προκειμένου να τους ακολουθήσει (στις ΗΠΑ απλώς θα τον είχαν πυροβολήσει και μετά θα ρωτούσαν ποιος ήταν!).

Η αποθέωση του τραμπουκισμού: Δεν είχε μαζί του ταυτότητες ή άλλα χαρτιά, όπως ο ίδιος ομολόγησε...

O πρώην υπουργός, με δηλώσεις του απέδωσε τον ντόρο που έγινε στο γενικότερο κλίμα που επικρατεί αυτό το διάστημα για τους πολιτικούς. Έχει και θράσος, δηλαδή

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που έδωσαν κατάθεση φαίνεται ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη! Κατέθεσαν, συγκεκριμένα, ότι ο Κ.Κουλούρης άναψε την μηχανή για να φύγει τον προειδοποίησαν πως "Αν πας να φύγεις, θα πρέπει να περάσεις από επάνω μας!" και τότε έκανε ακριβώς αυτό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού!

Κακώς! Έπρεπε να τραβήξουν τα όπλα τους, να τον ακινητοποιήσουν και αν συνέχιζε να αντιστέκεται να τον εξουδετέρωναν με όποιο τρόπο έκριναν αυτοί πιο πρόσφορο. Αυτό σημαίνει αστυνομία και αυτοί είναι οι κανόνες εμπλοκής τους.

Τότε ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, έβαλε μπροστά και ξεκίνησε, κτυπώντας έναν από τους αστυνομικούς, ο οποίος εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο 401 Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε βαρύ διάστρεμμα, κάτι που θα τον αφήσει οκτώ ημέρες εκτός υπηρεσίας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος (ούτε για κόκκινο, ούτε για αντίσταση κατά της αρχής, ούτε για περιφρόνηση των οδηγιών των αστυνομικών) και αφέθηκε πανηγυρικά ελεύθερος, παρά το Αυτόφωρο.
Καλό ... βυθό, να έχουμε πατριώτες!
Πηγή defencenet.gr

2 σχόλια:

Ντινα είπε...

Ενας οποιοσδηποτε αλλος πολιτης θα ειχε ηδη μπει φυλακη ως τη Δευτερα και θα ειχε χασει το διπλωμα του ,γιατι αυτο ισχυει συμφωνα με τον ΚΟΚ για οποιον παραβιαζει το κοκκινο...Βεβαια αυτα ισχυουν για την πλεμπα,για τα κομματοσκυλα δεν ισχυει...Γι αυτο το λογο στο τελος θα τους παρουν οι πολιτες με τις πετρες ολους και θα εχουν και δικιο !

Φούλης είπε...

να μην χαρεί το παιδί του ο καταραμένος ,πόσα παιδιά έχουν σκοτώσει οι ΠΑΣΟΚΟΙ να μην ηρεμήσει ποτέ του ο τσάτσος

Δημοσίευση σχολίου