Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

1 Ιδού ποιοί είναι οι Ανθέλληνες και Ρουφιάνοι… Ποιές «δημοσιογραφικές» εταίρες, μας παραπλανούν και μας υβρίζουν….

Έλληνες, δείτε εδώ ποιές δημοσιογραφικές εταίρες σας παραπλανούν και σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα χέρια...

Αφανισμός των Ελλήνων....

Οι Ρουφιάνοι φιλοδυτικοί, φιλοεβραίοι και φιλότουρκοι…. Ιδού Έλληνα ποιοί είναι οι Ανθέλληνες.
Στο σύνολό τους τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, πυροβολούν καθημερινά τον Έλληνα.

Συνιστούν έναν συμπαγή και αδιάσπαστο μηχανισμό παραπληροφόρησης και καθοδήγησης των μαζών των άβουλων πολιτών.

Το οικοδόμημα «ΜΜΕ», που επί δεκαετίες διαμορφώνει την άποψη και την κρίση των Ελλήνων, ευρίσκεται σε απόλυτη ταύτιση και στενή συνεργασία με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, συντελώντας στην καταστροφή και τον αφανισμό των Ελλήνων και της Ελλάδος.

Τα Μέσα Μαζικής «Ενημέρωσης» που εδρεύουν εις τον ελλαδικό χώρο, συνιστούν αναπόσπαστο τμήμα του παγκοσμίου ειδησεογραφικού μηχανισμού, ο οποίος έχει ως κινητήριους μοχλούς τα συμφέροντα Σιωνιστών, τεκτόνων και Ταλμουδιστών.

Τα επονομαζόμενα «δημοσιογραφικά συγκροτήματα» εν Ελλάδι, βρίσκονται κάτω από την απόλυτη κυριαρχία Εβραϊκών, Τουρκικών, φιλοτουρκικών και εν γένει ανθελληνικών δημοσιογραφικών κύκλων.

Επίσης βρίσκονται και κάτω από την υψηλή εποπτεία συγκεκριμένων οικογενειών, οι οποίες φέρονται και ως οι ιδιοκτήτες των κολοσσών παραπληροφόρησης των Ελλήνων.

Τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικοί οίκοι, διαδίκτυο βρίσκονται υπό την απόλυτη επιρροή ανθελληνικών οικογενειών και επιχειρηματιών.

Οποιοδήποτε άρθρο εντός μιας εφημερίδος, οποιαδήποτε τηλεοπτική ή ραδιοφωνική εκπομπή, αλλά και κάθε άλλη δραστηριότητα στα ΜΜΕ, περνά μέσα από την διύλιση και το «κοσκίνισμα» της πληροφορίας από ανθέλληνες.

Η ταυτότητα και το ποιόν εκείνων που υποδουλώνουν το πνεύμα και τη σκέψη των Έλληνων πρέπει να γίνει γνωστή.

Οι μάσκες των ανθελλήνων, που φωλιάζουν στο κόρφο των Ελλήνων αφανίζοντάς τους, πρέπει επιτέλους να πέσουν.

Ας δούμε όμως αναλυτικότερα ποια είναι η αποστολή της λεγόμενης 4ης Εξουσίας, δηλαδή των ΜΜΕ, η οποία εις την πράξη αποτελεί μέρος της διακυβέρνησης της Ελλάς.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

Εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος ιδρυθείς το 1922. Σημερινός Πρόεδρος ο Εβραίος Χρήστος Λαμπράκης.


Ο «ΔΟΛ», δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου και Τουρισμού.


Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλληνες μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλληνες από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.


Αναλυτικά παρατίθενται οι άξονες επιρροής του εβραϊκού συγκροτήματος «ΔΟΛ» σε όλο το φάσμα των ΜΜΕ.



Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «ΔΟΛ» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Ο «ΔΟΛ» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλληνα σώματι και πνεύματι.

Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Ελλήνων, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά (ντόπιους και ξένους) ανθέλληνες.
Μπορεί η άμορφη μάζα κοιμώμενων Ελλήνων να γνωρίζει τον (Εβραϊκής καταγωγής) Λαμπράκη (βλ. εικόνα) ως «κουλτουριάρη», λόγω της αφοσίωσής του με μέγαρα μουσικής και εικαστικές δραστηριότητες, όμως αδιαφορεί επιδεικτικά για το καταστροφικό και ανθελληνικό έργο που πράττουν οι εκάστοτε φυλλάδες και τηλεοπτικοί σταθμοί που ελέγχει ο «ΔΟΛ».

Με λυσσαλέα μανία τρέχουν οι Έλληνες σε περίπτερα, αγοράζουν δισκάκια ταινιών κινηματογράφου και διψάν για την «αντικειμενικότητα» των δημοσιευμάτων του «ΔΟΛ» (και όχι μόνο). Με περισσή όρεξη οι Έλληνες ανοίγουν τις τηλεοράσεις τους και παρακολουθούν αποχαυνωμένοι τον αφανισμό τους, παραμένοντας ωσάν απλοί θεατές, του τέλους τους.
Η επιρροή του «ΔΟΛ» στους Έλληνες, μέσα από τη προπαγάνδα των πολιτικών κομμάτων στα διάφορα έντυπα, είναι τεράστια.


Για παράδειγμα, εφημερίδες του οργανισμού αυτού, όπως «Το Βήμα», συχνά δημοσιεύουν στατιστικά δεδομένα δημοσκοπήσεων προσπαθώντας να ενισχύουν το τάδε κόμμα, ανάλογα με την περίσταση (πχ προεκλογική περίοδος) ή ανάλογα με το ποια κόμματα ενισχύουν περισσότερο οικονομικά τον «ΔΟΛ» την εκάστοτε εποχή.


Απροκάλυπτα το φύλλο του «Βήματος» της 21/3/2008 σχολιάζει ότι «6 στους 10 Έλληνες επιθυμούν τη δημιουργία νέου κεντρώου κόμματος στελεχωμένου από επιχειρηματίες, άποψη που αποτυπώθηκε μέσα από δημοσκόπηση»....

ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΠΗΓΑΣΟΣ

Είναι εβραϊκός δημοσιογραφικός οίκος, του οποίου ηγείται ο εβραιογενής Γεώργιος Μπόμπολας. Ο οίκος «Πήγασος» δραστηριοποιείται στον τομέα τον Εκδόσεων, Εταιρειών Εκτυπώσεων, Τηλεοπτικών Καναλιών, Διανομής Τύπου, Τηλεπικοινωνιών και Διαφήμισης.


Με συντονισμένες προσπάθειες πλανά τους Έλληνες μέσα από ρυπαρά μέσα παραπληροφόρησης (εφημερίδες, τηλεοπτικοί σταθμοί κλπ), τα οποία παράλληλα προβάλλουν δραστηριότητες Εβραίων, Τούρκων, Βούλγαρων, Σκοπιανών, τεκτόνων, θρησκευτικών οργανώσεων (Εκκλησία Α.Ε, Σαϊεντολόγοι), κρατώντας έτσι μακριά τους Έλληνες από την ωμή πραγματικότητα και αλήθεια.

Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Μπόμπολα-Πήγασος» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:


Οι πωλήσεις και τα κέρδη του «Όμιλος Μπόμπολα-Πήγασος» είναι της τάξεως των πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο «Πήγασος» μεταχειρίζεται κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να απομυζήσει τον Έλληνα σώματι και πνεύματι.

Ο πλούτος, κοινώς η «κονόμα», εξασφαλίζεται χάρη στην ανοχή και τυφλή υπακοή των μαζών άβουλων Ελλήνων, οι οποίοι επανειλημμένα δεν συνειδητοποιούν το ολέθριο λάθος που πράττουν καθημερινά, με το να στηρίζουν ηθικά και οικονομικά ανθέλληνες.

Οι Έλληνες συνεχίζουν να ανέχονται την προσβολή της Ιστορίας τους, της νοημοσύνης και της ελευθερίας τους, η οποία πλήττεται διαμέσου των ΜΜΕ. 


Τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας (π.χ. «Mega») έχοντας στο δυναμικό τους μιαρούς και ανθέλληνες δημοσιογράφους όπως ο Σ. Θεοδωράκης, πρόβαλαν προσφάτως ένα βίντεο που αποσκοπούσε στην ατίμωση των εθνικών συμβόλων όπως η Σημαία, αλλά και στην απαξίωση των εθνικών εορτών.

Τυχάρπαστοι μπουρδολόγοι όπως ο Μουζουράκης, εκστόμισαν ύβρεις προς τους Έλληνες: «Γ... την 28η Οκτωβρίου, είναι μια γιορτή μόνο για εθνικιστές, είμαστε κομπλεξικοί, η σημαία πρέπει να καίγεται, δε σημαίνει τίποτα απολύτως είναι ένα πανί».


Το ξεπούλημα των Ελλήνων και της γης αυτών σε Δυτικούς «συμμάχους», Τούρκους, Εβραίους, Βούλγαρους, Σκοπιανούς οδηγεί την Ελλάδα σε αφανισμό. Πάλι εις τον τηλεοπτικό σταθμό «Mega», συνιδιοκτησία των ομίλων «ΔΟΛ» και «Πήγασος», είχε προβληθεί δήλωση του (τουρκικής καταγωγής) Ν. Κακαουνάκη περί απόσχισης της γης της Κρήτης:



«Στη συνθήκη ένωσης Κρήτης-Ελλάδας το '12 υπάρχει ο όρος να γίνει δημοψήφισμα 100 χρόνια μετά. Αν σας φύγουμε, τότε δε ξέρω τι θα γίνει, αν φύγει η Κρήτη και η Βόρεια Ελλάδα δηλαδή. Δεν ανοίγω όρεξη για σχόλια βέβαια, απλά το αναφέρω».
(Μέγα ψεύδος τα περί δημοψηφίσματος…)


Οι Έλληνες τι κάνουν;


ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Δημοσιογραφικός οργανισμός ο οποίος είναι ιδιοκτησία της (ψευτοκρητικής και εβραιοτουρκικής) οικογένειας Βαρδινογιάννη. Όπως και τα υπόλοιπα εβραιογενή «τζάκια» των ΜΜΕ, η οικογένεια Βαρδινογιάννη διαθέτει ένα εξίσου ανεπτυγμένο δίκτυο πλάνης και εξαπάτησης των Ελλήνων, που περιλαμβάνει εταιρείες γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, θεαμάτων, παραγωγής, τηλεπικοινωνιών κλπ.

Η σφαίρα επιρροής του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» υφίσταται στα εξής ΜΜΕ:
Το δίκτυο εταιρειών του «Ομίλου Βαρδινογιάννη» αποκοιμίζει τον Έλληνα, υποβιβάζοντας το πνεύμα του και τη νοημοσύνη του.

Το αποτέλεσμα; 
Οι Έλληνες αποδέχονται παθητικά και χωρίς καμία αντίσταση τα «σκουπίδια» που ρυπαίνουν και ατιμάζουν ό,τι ελληνικό έχει απομείνει σε αυτή τη γη που καταστρέφεται.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»


Οίκος (Εβραϊκός) παραπληροφόρησης των Ελλήνων αποτελούμενος από τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους και εταιρίες διανομής εντύπου υλικού.

Τα ανθελληνικά αυτά αποβράσματα εκτοξεύουν ύβρεις και προσβολές προς την Ελλάς, μέσα από προβολή προγραμμάτων υπέρ της επονομαζόμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων», της δήθεν οικολογικής ευαισθησίας διαμέσου σιωνιστικών περιβαλλοντικών οργανώσεων, καθώς και με «πρωτοβουλίες» εράνων και λοιπών αγαθοεργιών.

Εσύ Έλλην πότε θα διώξεις τη στάχτη από τα μάτια σου;
Τι περιμένεις;


Ιδού και ο μηχανισμός πλάνης των Ελλήνων εκ του ομίλου Αλαφούζου:


Στο «συγκρότημα Αλαφούζου-Καθημερινής» ανήκουν ανθέλληνες δημοσιογράφοι, όπως ο (Αμερικανοεβραίος) Παπαχελάς, ο οποίος είναι και τακτικό μέλος των συνεδριάσεων της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Μέσα από εκπομπές όπως «Φάκελοι» και «Μεγάλοι Έλληνες», αναδεικνύουν Δυτικούς, Εβραίους, Τούρκους και ανθέλληνες ως πρότυπα προς μίμηση για τους Έλληνες.


Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΙ» έχοντας επενδύσει πολλά χρήματα στην ειδησεογραφική παραπληροφόρηση των Ελλήνων, προβάλει νεοταξικές ιδέες μέσα από τις ανταποκρίσεις των δελτίων ειδήσεων.

Στις εικόνες ο κατάπτυστος ανθελληνικός χάρτης του 1917, ο οποίος απεικονίζει με πράσινο χρώμα τμήμα της Βορείου Ελλάς, απόδειξη πασιφανούς υποστήριξης του «ΣΚΑΙ» υπέρ του μιαρού νεοταξικού κρατιδίου «Σκόπια».

Τον συγκεκριμένο χάρτη τον χρησιμοποιούν ως προπαγανδιστικό υλικό οι ίδιοι οι μογγόλοι Σκοπιανοί.

Ο εβραϊκών συμφερόντων «ΣΚΑΙ», με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 και 2009, έχει αυτοαποκαλεστεί προστάτης του φυσικού πλούτου της Ελλάς (μαζί με τις γνωστές και μη εξαιρετέες (σιωνιστικές) WWF-Greenpeace), διοργανώνοντας εκστρατείες περιβαλλοντικής ευαισθησίας για τα δάση τα οποία θα καούν εκ νέου στο εγγύς μέλλον.

Στη θέα του αφανισμού του περιβάλλοντος και των εαυτών τους, οι Έλληνες κάθονται απαθείς και αυτοαπενοχοποιούνται κάνοντας δωρεές σε ξενόφερτες οργανώσεις.

Έλληνες το χώμα από την «αναδάσωση» έχει μπει στα μάτια σας….

Πότε θα το διώξτε προκειμένου να δείτε για ποιόν προορίζονται οι καμένες εκτάσεις; Ξυπνήστε.



Οι ανθέλληνες του «ΣΚΑΙ» δηλητηριάζουν το πνεύμα των Ελλήνων με εκπομπές αισχίστου είδους, όπως η «Ελληνοφρένεια», οι οποίες έχοντας αναρτημένη ανάποδα την ελληνική σημαία δηλώνουν ξεκάθαρα τον ανθελληνισμό τους.


Οι Σάτυροι και οι κωμοδοτραγωδοί της Δωδώνης και της εβραϊκής αρχαίας Αθήνας έχουν τους θιασώτες τους και στις μέρες μας….

ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΥΡΗ

Ανθελληνικός, φιλοεβραϊκός και φιλοτουρκικός δημοσιογραφικός οίκος, που εδρεύει στον Ταύρο και στο Περιστέρι Αττικής.


Ο ανθέλληνας Γιώργος Κουρής, υπήρξε κατά το παρελθόν πιστός στην υπηρεσία του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Ανδρέα Ααρών Παπανδρέου.



Ναυαρχίδες του συγκροτήματος τύπου «Κουρής» είναι η εφημερίδα «Αυριανή» και ο τηλεοπτικοί σταθμοί «Άλτερ» και «Έξτρα» (και προσφάτως το «Kontra»).


Τα προκλητικά δημοσιεύματα και οι ανταποκρίσεις των προαναφερθέντων ΜΜΕ, έχουν άμεσο στόχο την φίμωση της αλήθειας μέσω της απόκρυψης πληροφοριών που σχετίζονται με τους Έλληνες και την Ελλάς.

Με τον Όμιλο Κουρή συνεργάζεται στενότατα και ο ανθέλλην Κώστας Γιαννίκος, στη κατοχή του οποίου ευρίσκονται Εφημερίδες («Κόσμος του Επενδυτή»), Ραδιοφωνικοί Σταθμοί (Love Radio, Orange, John Greek, Captain Jack, Hi Jack), θέατρα (Παλλάς, Μικρό Παλλάς, Κιβωτός, Εμπορικόν, Πειραιώς 131, Αποθήκη, Δημήτρης Χορν, Πόρτα, Λαμπέτη), δισκογραφικές εταιρείες (Lyra, Legend Recordings, Virus), καθώς και το 25% του τηλεοπτικού σταθμού «Άλτερ».

Ο οίκος της «Αυριανής» διασπείρει εκείνες τις ειδήσεις που εξυπηρετούν την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, ανάλογα πάντα με την οικονομική ενίσχυση που δέχεται από τα πολιτικά κόμματα.

Όταν, επί παραδείγματι το ΠΑΣΟΚ, σταμάτησε να επιδοτεί τον Όμιλο Κουρή (δεκαετία ’90), τότε και ως εκ θαύματος η φυλλάδα «Αυριανή» ξεκίνησε να αρθρογραφεί υπέρ της «Νέα Δημοκρατία».

Ερχόμενοι λοιπόν στην επικαιρότητα, ο ανθέλλην Κουρής υποστήριξε εκ νέου τον (Εβραϊκής καταγωγής) Γιωργάκη Παπανδρέου κατά τις τελευταίες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.


Άλλοι δημοσιογράφοι που έχουν βρεί «στέγη» στον Όμιλο Κουρή, είναι ο (Εβραιότουρκος) Νίκος Χατζηνικολάου, ο ανθέλληνας Κώστας Χαρδαβέλλας και ο (Τούρκος, ξάδερφος με την οικογένεια Μητσοτάκη), Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

1. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αποτελεί υπόδειγμα ανθέλληνα, μιας και στις εκπομπές που παρουσιάζει δίνει βήμα σε μιαρούς, ανθέλληνες, Τούρκους, τέκτονες όπως: Βοσκόπουλος και Παρίσης του «Ουρανίου Τόξου», πολιτικού κόμματος ιδρυθέντος με πόρους του ιδρύματος Σόρος, το οποίο προωθεί ανοικτά φιλοσκοπιανές θέσεις. Χρίστος Γούδης, Ελευθέριος Διαμαντάρας, Θανάσης Ζερμπίλης είναι κάποιοι από τους Τέκτονες που καλούνται στις εκπομπές του Χαρδαβέλλα, καθώς επίσης ο τέως ταξιτζής Φουράκης, ο (Τουρκόσπορος) Ευάγγελος Μπεξής, ο Παντελής Γιαννουλάκης το πνευματικό τέκνο του (Εβραιογενή) Ανέστη Κεραμυδά (πραγματικό όνομα Φαέθων Κεραμίκο), καθώς και πολλοί άλλοι.



2. Ο (τουρκικής καταγωγής) Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια εντολές εβραιοτουρκικών συμφερόντων, δίνοντας βήμα σε ανθέλληνες και Τούρκους, όπως οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Βοσκόπουλος – Παρίσης - Στοίδης του «Ουρανίου Τόξου»,




Τούρκοι δημοσιογράφοι όπως ο Αμπντουλαρίφ Ντεντέ, ο οποίος πρόσφατα δήλωνε απροκάλυπτα και χωρίς τη παραμικρή αντίδραση των καλεσμένων του Τριανταφυλλόπουλου ότι:


«Πρέπει να δίνουμε την τουρκική μας ψήφο στον Τούρκο υποψήφιο, αλλά όταν πάμε να ψηφίσουμε την δίνουμε στον γκιαούρη. Κατάρα στον Τούρκο που ψηφίζει Έλληνα»….



Άλλα «δημοσιογραφικά» συγκροτήματα:

Στον χώρο των ΜΜΕ δραστηριοποιούνται επίσης και οι (Τουρκογενείς) Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου («Ελεύθερος Τύπος»), ο ανθέλληνας Δημήτρης Κοντομηνάς («Άλφα Τηλεόραση»), ο (Εβραίογενής) Μίνως Κυριακού («Αντέννα»), καθώς επίσης και ο (Εβραιογενής) Βίκτωρ Ρέστης (Sportime FM, Smart TV, MTV Ελλάς). Ο τηλεοπτικός σταθμός «Άλφα» ανήκε μέχρι προσφάτως στον μεγαλοτραπεζίτη Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο «Άλφα» υπό την νέα γερμανοεβραϊκή διοίκηση προσέλαβε ως παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τον (καθάριο Εβραίο) Αντώνη Σρόϊτερ, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα περνά με ποικίλους τρόπους ανθελληνική προπαγάνδα. Ένας από τους βασικούς συντελεστές αυτής, είναι και ο γελωτοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Μέσα από τις υποτιμητικές για τους Έλληνες εκπομπές, ο Λαζόπουλος ειρωνεύεται συστηματικά τους Έλληνες, εξυψώνοντας τους λαθρομετανάστες και τους ψευτο-αναρχικούς (τα «παιδιά»), προτρέποντάς τους σε λεηλασίες και σε δημιουργία κλίματος παντελούς αναρχίας.


Στα γεγονότα των Αθηνών κατά τον Δεκέμβριο του 2008, ο αμειβόμενος με 7 εκατομμύρια ευρώ (170.000 ευρώ/επεισόδιο συν τη πώληση δικαιωμάτων παλαιότερων παραγωγών του) το χρόνο Λαζόπουλος, στην ερώτηση του παρουσιαστή Σρόϊτερ απάντησε: «Να μη σταματήσουν!»

Δηλώσεις για τα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, έκανε και ο (τουρκογενής) σαϊεντολόγος Μ. Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δήλωσε τα εξής:
«Κάποιες φορές οι άνθρωποι με τις κουκούλες έχουνε ακαταμάχητο χιούμορ, και αυτά που είπατε τα χει συμπεριλάβει εξαιρετικά ο αναρχικός μέσα από ένα σύνθημα στο τοίχο του Πειραιά «Μ... κουραμπιέ, έρχονται Χριστούγεννα». Αυτή η συμπεριφορά των παιδιών, είναι που τους κάνει συμπαθείς».....

Σε όλα τα ΜΜΕ υπάρχει τεράστια επιρροή από Τούρκους και φιλοτουρκικούς κύκλους. Ανά πάσα στιγμή τα «ελληνικά» τηλεοπτικά δίκτυα παίρνουν ανταποκρίσεις από την Τουρκία για οποιοδήποτε θέμα.

Εις το θερμό επεισόδιο στα Ίμια, ελληνικά και τουρκικά μέσα είχαν σημαντικότατη συνδρομή στην εξέλιξη των γεγονότων.

Παρόλα αυτά, οι δημοσιογράφοι των «ελληνικών» ΜΜΕ υπακούοντας πιστά στα ανθελληνικά κελεύσματα, προβάλλουν το μοντέλο της ελληνοτουρκικής φιλίας, κατά τρόπο ύπουλο και άκρως προδοτικό.

Πάλι δια μέσου της εκπομπής του Τριανταφυλλόπουλου (Ιανουάριος 2009), παρουσιάστηκε το δήθεν «καυτό» ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Σφήνα», του ανθέλληνα Σπύρου Καρατζαφέρη. Εν ολίγοις, η πλαστή είδηση εμπεριείχε την δήθεν επίσκεψη του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοδούλου στα Ίμια, η οποία σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν έγινε ποτέ.


Ο δημοσιογράφος της «Σφήνας» είχε επισκεφθεί εν τέλει τη βραχονησίδα «Σαρρής» η οποία απέχει 5 ναυτικά μίλια από τα Ίμια. Ο δε Σπύρος Καρατζαφέρης παραδέχτηκε το ψεύδος αργότερα, αλλά την ημέρα που προβαλλόταν η είδηση μέσα από την εκπομπή Τριανταφυλλόπουλου, είχε προτρέψει: «Να αγοράσουμε και τη «Σφήνα» αύριο» (βλ. εικόνα)


Τα «ελληνικά» ΜΜΕ ανά πάσα στιγμή προσπαθούν να έχουν στην θεματολογία τους ειδήσεις που σχετίζονται με την «ελληνοτουρκική φιλία», και συμβάλλουν ενεργά στη διαμόρφωση κλίματος αδελφοσύνης μεταξύ των Ελλήνων και των σφαγέων τους, Τούρκων.

Σαν κραυγαλέα παραδείγματα ελληνοτουρκικής κουμπαριάς, παραθέτουμε:

α) Τις συνεχείς και ανούσιες τηλεοπτικές αναμεταδόσεις τουρκικών προγραμμάτων, αλλά και τις προβολές γάμων μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.


β) Τα αμοιβαία αισθήματα ανάμεσα στον (Τουρκαλβανό) Παύλο Τσίμα και τον τούρκο Μεμέτ Αλή Μπιράντ του CNN TURK.


γ) Την περίπτωση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού «Άλφα», ο οποίος κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε ακριβώς το ίδιο λογότυπο με το αντίστοιχο του τουρκικού τηλεοπτικού σταθμού TGRT.

ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ:

Όλα τα ενημερωτικά μέσα εν Ελλάδι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της πολιτικής ζωής της Ελλάς, μιας και η συνεργασία μεγαλοεκδοτών και πολιτικών συμβάλει στο οριστικό ξεπούλημα της γης των Ελλήνων.

Εκτός από τα μεγάλα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, τα οποία εναλλάσσουν (ανάλογα με τα συμφέροντά τους) την υποστήριξή τους ανάμεσα στα δύο σιωνιστικά κυβερνητικά κόμματα «ΠΑΣΟΚ» και «Νέα Δημοκρατία», υπάρχει και ένα μικρότερο κομμάτι αυτών των ΜΜΕ το οποίο είναι κατευθυνόμενο και ενταγμένο και αυτό με συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα.

Αντιπροσωπευτικότερα παραδείγματα είναι τα εξής:

1. Η εφημερίδα «Ριζοσπάστης», η τηλεόραση και το ραδιόφωνο «902» τα οποία είναι όργανα του ΚΚΕ, μιας και εξ’ αυτού δημιουργήθησαν. Ο «Ριζοσπάστης» ειδικά έχει στο ιστορικό των δημοσιεύσεών του ένα ατέλειωτο ανθελληνικό παραλήρημα, το οποίο απορρέει από την ιδεολογία του κομμουνισμού, προερχομένης εκ των σιωνιστών-ταλμουδιστών / νεομεσσιανιστών Λένιν και Μαρξ.

2. Το πολιτικό κόμμα ΛΑΟΣ, στο οποίο βρίσκουν εντάσσονται ιδεολογικά οι φανατικοί οπαδοί της Εκκλησίας Α.Ε, οι Δωδεκαθεϊστές, ακροδεξιοί και παγανιστές, έχει υπό την πλήρη επιρροή του το τηλεοπτικό σταθμό «Τηλεάστυ», καθώς και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Ράδιο Άστυ», αλλά και την κομματική εφημερίδα «Άλφα Ένα».Επικεφαλής των ανωτέρω ΜΜΕ είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ (τουρκογενής) Γιώργος Καρατζαφέρης.

3. Η εβραϊκή οργάνωση «Χρυσή Αυγή» έχει υπό τον έλεγχό της την εφημερίδα «Στόχος» καθώς και την «Χρυσή Αυγή TV».

Οι Έλληνες συνεχίζουν να ενισχύουν οικονομικά το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Άλλωστε η ίδια η ορολογία ομιλεί από μόνη της, ομιλεί για «Μαζική» καθοδήγηση άβουλων και κοιμώμενων Ελλήνων.

Η κομματικοποίηση του συνόλου του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, φιμώνει την ελεύθερη σκέψη του Έλληνα και τον καθιστά υπηρετικό προσωπικό των Πολιτικών Κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων, κατευθυνόμενων απόλυτα από ανθέλληνες, σιωνιστές και τέκτονες.

Στο απυρόβλητο βρίσκονται φυσικά και οι ιδιοκτήτες όλων των ΜΜΕ, μιας και το επίσημο «ελληνικό» κράτος φροντίζει για τις φορολογικές τους ελαφρύνσεις.

Είναι άλλωστε γνωστό, ότι προσφάτως η κυβέρνηση έκανε «δώρο» 20 εκατομμύρια ευρώ εις τους ανθέλληνες καναλάρχες, επαναφέροντας τη δυνατότητα σε όσους έχουν επιχειρήσεις Τύπου να διαχειρίζονται το 2% του τζίρου τους χωρίς παραστατικά.

Το μαύρο χρήμα λοιπόν ρέει και επίσημα με τη βούλα της «Βουλής» των Ελλήνων. Μπροστά στην απίστευτη «κονόμα» των ΜΜΕ, οι κοιμώμενοι Έλληνες στέκονται άπραγοι εξακολουθώντας να τα στηρίζουν. Ως πότε; Πότε θα ξυπνήσετε Έλληνες;

Επιπρόσθετα, πάγια τακτική του συνόλου των ανθελληνικών ομίλων τύπου είναι φυσικά και η παρεμπόδιση δημοσίευσης πληροφοριών υψίστης εθνικής σημασίας.

Σκοπίμως επιλέγονται τοπικά μέσα ενημέρωσης μικρής εμβέλειας (εφημερίδες, τηλεοράσεις, ραδιοφωνικοί σταθμοί) προκειμένου να περάσουν εντελώς απαρατήρητες οι ειδήσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον αυτού του ξενοκρατούμενου τόπου.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι προκλητικότατες και γεμάτες ανθελληνισμό δηλώσεις δύο νυν υπουργών της νέας κυβέρνησης «ΠΑΣΟΚ» του (Εβραιογενή) Γιωργάκη Παπανδρέου.

Η (Σλαβομογγόλα) Θεοδώρα Τζάκρη ως υφυπουργός Εσωτερικών, σε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της περιφέρειας Πέλλας, περί της καταργήσεως του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης δήλωσε τα εξής: 


«Καλλιεργήθηκαν κάποια ανακριβή σχόλια, που προσπαθούν να δημιουργήσουν ανασφάλεια, αναταραχή και φόβο στους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης για όσα πρόκειται να συμβούν. Η διατήρηση του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, που μέχρι τώρα λειτουργούσε ως κέλυφος χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, δεν συνιστά και δεν περισώζει την ελληνικότητα της περιοχής».

Επίσης έγιναν ελάχιστα γνωστές οι δηλώσεις του νυν υπουργού και ανθέλληνα Ανδρέα Λοβέρδου προς τα σκοπιανά ΜΜΕ, οι οποίες τεχνηέντως δεν προβλήθηκαν στα ελληνικά ΜΜΕ.


Απλώς παραθέτουμε ότι στην συγκεκριμένη ομιλία Λοβέρδου ήταν παρόντα όλα τα μέλη του φιλοσκοπιανού πολιτικού κόμματος «Ουράνιο Τόξο», όπως οι σλαβομογγόλοι Βοσκόπουλος και Παρίσης (γνωστοί από τις εκπομπές Χαρδαβέλλα και Τριανταφυλλόπουλου).

Λοβέρδος: «Πιστεύω ότι όσα υπόλοιπα χρωστάμε από την εποχή του Εμφυλίου πρέπει να εξαλειφθούν. Είχαμε λάβει απόφαση το 2003 να κάψουμε τα κόκκινα δελτία, δηλαδή τα δελτία των ανθρώπων σλαβομακεδονικής καταγωγής των οποίων απαγορεύεται η έλευση στην Ελλάδα.


Αν αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι θα εγείρουν αξιώσεις σχετικά με παλαιές περιουσίες, μπορούν να πάνε στα δικαστήρια να τις διεκδικήσουν.


Δεν πρέπει να υπάρχουν αγκυλώσεις τέτοιες που να εμποδίζουν να λύσουμε το πρόβλημα με τη FYROM σε σχέση με το όνομα».

Χάριν σε αυτές τις προσβλητικές προς τους Έλληνες της Βορείου Ελλάδος (και όχι μόνο) δηλώσεις, οι Σκοπιανοί πανηγύρισαν για αυτές τις δηλώσεις των προαναφερθέντων υπουργών, οι οποίες αποσιωπήθηκαν από τα εγχώρια ΜΜΕ εν όψει εκλογών.

Τα αποτελέσματα της επιλογής των προβάτων που αποκαλούνται Έλληνες είναι γνωστά. Η Ελλάς χάνεται.

Έλληνες, εδώ και δεκαετίες ολόκληρες επιτρέπετε στις δημοσιογραφικές εταίρες να σας πλανούν, να σας υβρίζουν και εσείς κάθεστε άπραγοι και με σταυρωμένα τα χέρια ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΙ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Σταματήστε τους τώρα, μην τους προσκυνάτε, μην τους δίνετε το ελάχιστο οικονομικό σας υστέρημα. 


Δεν σας ανήκει τίποτα, ακόμα και τον αέρα που αναπνέετε και την ελεύθερή σας σκέψη σας την κλέβουν κρετίνοι ανθέλληνες δημοσιογράφοι.

Σταματήστε τους, γυρίστε τους την πλάτη, πάρτε πίσω την Ελλάς που σας ανήκει, μην αφήσετε αναπάντητα τα ψεύδη και τις ύβρεις τους προς την Ελλάς. Γιατί τους στηρίζετε;

Σκίστε τις εφημερίδες και τα διανοουμενίστικα άρθρα ανθελλήνων, που μολύνουν τη κρίση σας και το νου σας.

Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε, μην πέφτετε στην παγίδα τους, ειδάλλως θα τους δώσετε τη μέγιστη χαρά να είναι μάρτυρες του αφανισμού σας. Ξυπνήστε Έλληνες.

Από τα ρυπαρά στόματα αυτών των εκάστοτε πολιτικών και δημοσιογράφων, έχουν εκστομισθεί λόγια που δε θα μείνουν ατιμώρητα, όπως ατιμώρητοι δε θα μείνουν όλοι εκείνοι οι προδότες πολιτικοί και δημοσιογράφοι που φωλιάζουν στο κόρφο των Ελλήνων και της Ελλάς.

Όλοι αυτοί οι προδότες ανθέλληνες, επώνυμοι και ανώνυμοι, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι πως θα λάβουν αυτά που τους αξίζουν....

Πηγή: berlin-athen.eu /katohika.gr 

1 σχόλια:

Basilio di Patrasso. είπε...

Ανθέλληνας ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ! Από πού έως πού ρέ παιδιά ανθέλληνας ο ΧΑΡΔΑΒΈ ;

Δημοσίευση σχολίου