Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

0 Σε 7 μέρες πρόλαβαν και εκταμίευσαν τα 380.000.000€ υπέρ της Τράπεζας Πειραιώς…


Οι συγκυβερνήτες Παπανδρέου – Σαμαράς και Καρατζαφέρης, έστησαν εικονικό «ιδεολογικό» καβγά, για να σηκώσουν σκόνη, ώστε να μη φανούν μέσα στις άφραγκες για τον λαό γιορτές, τα εκατοντάδες εκατομμύρια € που χαρίζουν στις αχόρταγες ιδιωτικές τράπεζες.

Πρώτη και καλύτερη η Πειραιώς της ομάδας Sallas. Στις 23-12-2011, πρόλαβαν και έστησαν έκτακτη γενική συνέλευση οι «άφραγκοι» λεφτάδες και πετρελαιάδες για να εγκρίνουν το προαποφασισμένο, για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, σε βάρος του ….κρατικού προϋπολογισμού!!! ΝΑΙ, το κράτος ήταν ο μοναδικός …χορηγός, έναντι προνομιούχων μετοχών χωρίς προνόμια, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στη διοίκηση, χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στις αποφάσεις!!!


Αντέξαμε 4 μήνες καθυστέρηση λήψης της 6ης δόσης του ληστρικού τροϊκάνικου δανείου, και είχαμε και 380.000.000 € έτοιμα για να ταΐσουμε τους κροκόδειλους της Τράπεζας Πειραιώς!!!!!! ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΕΡ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 750.000.000 €, ΕΝΑΝΤΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ!!!

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ: Ενώ μεσολαβεί το τριήμερο της αργίας των Χριστουγέννων, ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΧΘΕΣ 30-12-2011, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΔΕΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!! ΤΥΠΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;

Θέλετε να δείτε και τον ….διαβολικό αριθμό των ….προνομιούχων μετοχών χωρίς προνόμια που θα πάρει το Ελληνικό Δημόσιο;; 1.266.666.666 τεμάχια, δηλαδή 0,30€ τη μετοχή, μιας μετοχής που βολοδέρνει τον τελευταίο μήνα, από 0,16€ έως 0,30€!!! Οπότε;; Οπότε ο ΜΠΕΝιζέλος είναι κουβαρντάς απ’ όλες τις μεριές για τους μετόχους της Τράπεζας Πειραιώς.

Πλάκα θα έχει, να ξαναδώσει προσφορά για ΑΤΕ και Ταχ. Ταμιευτήριο…. Και λέω «πλάκα», διότι σας έχω ξαναπεί, ότι η Πειρειώς δεν πάει καλά και δύσκολα θα τη σκαπουλάρει, έστω και με τις ενέσεις αυτών που μας κλέβουν…ΚΑΙ να έχει και απαίτηση να αγοράσει άλλες τράπεζες;;…

Πηγή logioshermes.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου