Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

0 Νο3 - Αφιέρωμα: Ο Ορκός της Φιλικής Εταιρείας και τα Απομνημονεύματα των ήρωων του 1821. Κολοκοντρώνης: "“Είδα πως ότι κάμωμε θα το κάμωμε μοναχοί μας και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους!"

Καλημέρα σας παιδιά μου, το τελευταίο 3ο μέρος του αφιερώματος του 1821.

Τι βγάλετε όλα τα συμπεράσματα τον όρκο της Φιλικής Εταίρειας και τα απομνημονεύματα των ήρωων του '21;;
Το σκέφτειτε καθόλου πιο ελεύθερα σαν Έλληνες με την ψυχή σας και την καρδιά σας;;

Θα σας πω εγώ τι σκέφτηκα, που έχω διαβάσει τον όρκο και τα απομνημονεύματα τους με την ψυχή μου και την καρδιά μου,με καθαρό μυαλό σαν Έλληνας με το συναίσθημα μου που έχω.

Να ξέρετε αυτά που θα σας πω, δεν είναι με την έννοία, οσα νιώθω για τον Έθνος μας, για την Πατρίδα μας. Διότι η έννοια και το συνάισθημα, έχει μεγάλη διάφορα.
Ας ξεκινήσουμε...



Μας λέει ο Κολοκοτρώνης στα απομνημονεύματά του: “Είδα πως ότι κάμωμε θα το κάμωμε μοναχοί μας και δεν έχομε ελπίδα από τους ξένους.”
Σήμερα οι ξένοι είναι τα κόμματα και το ΔΝΤ.  Τότε το 1821 είχαν αρχίσει να συνειδητοποιούν πως δεν είχαν να περιμένουν τίποτε από τον ξένο κατακτήτη. Όπως ακριβώς σήμερα ζούμε! Τότε το '21 μόνοι τους ήταν. Δηλαδή σαν κι εμάς. Δεν υπάρχει ελπίδα και σωτηρία για μας από τα κόμματα, κινήματα και ομάδες που μας πρόδωσαν το μέλλον μας και τις επόμενες γενιές.
 Είμαστε μόνοι μας!

Αυτά τα κόμματα που δημιούργησαν ήτανε να καταστρέψουν την Πατρίδα μας. Πάρτε το χαμπάρι, δεν έχουμε τίποτα να ελπίζουμε από αυτά τα κόμματα πλέον! Όλα τα χρόνια ζητάμε, συνέχεια το έξης:

Ζητάμε πίσω τα κλεμμένα;; - Ούτε πίσω τα κλεμμένα θα μας δώσουν...!
Ζητάμε δικαιοσύνη;;; - Ούτε δικαιοσύνη υπάρχει...!
Ζητάμε τιμωρία ενόχων;; - Ούτε τιμωρία ενόχων....!
Ζηταμε διάφανεια παντού;; - Ούτε διαφάνει δεν θα γίνει...!
Ζητάμε να σταματήσει η διαφθορά;; - Ούτε καν δεν θα σταματήσει...!
Ζητάμε αξιοκρατία;;; - Ούτε αξιοκρατία δεν υπάρχει...!
Και το σημαντικό σε ποιούς το ζητάμε;; Τους 300 της Βουλής, που μας πρόδωσαν, που θα έπρεπε οι μισοί και δικοί τους συνεργάτες, θα έπρεπε να 'ναι φυλακή ή εις θανατόν για εσχάτη προδοσίας!

Εμείς θα πρέπει να συνειδητοποιούμε σιγά σιγά, έστω κι αργά, να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να έχουμε απορίες με την ψυχή μας και την καρδιά μας μόνοι μας! Μην αφήνουμε την τύχη μας τα χέρια των ξένων κατακτήτων και των προδότων, να μας ορίζουν την ζωή μας και τις επόμενες γενιές! Μην περιμένετε κανέναν τους! Ούτε τις Τράπεζες, ούτε τον ΣΕΒ, ούτε τον Αρείο Πάγο, ούτε το Συμβουλίο Επικρατείας, ούτε τον Προέδρο της Δημοκρατίας! Επίσης να μην ξεχνάμε, ούτε το ΠΑΜΕ, ούτε το ΓΣΕΕ, ούτε τη ΑΔΕΔΥ, ούτε τα υπόλοιπα σωματεία και συνδικαλιστικά, διότι αυτοί οι άρχηγοι ψηφίζουν τα ίδια κόμματα, όλα τα χρόνια κι εσείς τους ακολουθάτε;;
Μόνοι μας ρε γαμώτο, μην περιμένετε από αυτούς που έχουν εντολές από ξένους!!

Εσείς που περιμένετε να έρθουν οι εκλογές του ποτέ! Κάποιοι δημιούργούνται καινούργια κόμματα ή κινήματα δήθεν πατριωτικά. Είναι δυνατόν να φτιάχνουν κόμματα την στιγμή που είμαστε ύπο κατοχή;; Οι ήρωες του '21, όταν είχαν την Τουρκοκρατία, δεν δημιούργησαν κόμματα και κινήματα, αμέσως μπήκαν και ξεκίνησαν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Έγινε πρώτα η Επανάσταση και μετά κάνανε ΚΡΑΤΟΣ την Ελλάδα. Τώρα όμως τα νέα κόμματα κοιτάνε πως να μπούν την Βουλή και να οικονομήσουν, χωρίς να προσβάλω κανέναν κόμμα, διότι αυτός είναι ο στόχος τους!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ! Λένε όλες οι ιδρυτικές τους διακυρήξεις των νέων  "πατριωτικών" κομμάτων να παραμείνουν το ΕΥΡΩ. Σαν να σκύβουν το κεφάλι τους, κι όχι ψηλά το κεφάλι! Όμως ο Γεώργιος Καραΐσκάκης, δεν έσκυβε το κεφάλι του πρός τους ξένους κατακτήτες! Και τους είπε ο Καραΐσκάκης: "Ιδού οι Έλληνες! Αυτοί σας χέζουν και τώρα και πάντα!"
Ενώ αυτοί που ιδρυούν νέα "παρτιωτικά" κόμματα, κινήματα σκύβουν το κεφάλι τους τον ξένο κατακτήτη, που μας κατάστρεψαν με το ΕΥΡΩ! Είδατε να δέχονται οι ήρωες του '21, να παραμένουν το τουρκικο νόμισμα επι τουρκοκρατίας;; ΟΧΙ!
Θα πρέπει να έχουμε το ήθος μας, την αξιοπρέπεια μας και ψηλά το κεφάλι και οχι να σκύβουμε!

Μας λέγει ο Μακρυγιάννης: "Να λέτε "εμείς" και οχι το "εγώ"! Δυστυχώς το όλοι μαζί,έχει γίνει τσιμέντο, θα πρέπει να σπάσουμε το τσίμεντο για να γίνουμε ΜΑΖΙ! Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι το τσιμέντο. Είναι τα κόμματα, τα κινήματα και οι ομάδες που μας χωρίζουν, αυτό είναι το ΤΣΙΜΕΝΤΟ! Θα πρέπει να καταπατηθεί το ΕΓΩ και καιρός να γίνουμε ΕΜΕΙΣ!

 Καιρός είναι να κάνουμε παρτιωτική συζήτηση! Μην σκέφτει από εσάς ότι παρτιώτης σημαίνει ΦΑΣΙΣΤΑΣ, εδώ κάνει λάθος! Βλέπετε πως αμαύρωσαν την Ελληνική μας Σημαία και το Εθνικό μας Υμνο;; Ο Πατριώτης σημαίνει αγαπά την Πατρίδα! Και η Πατρίδα σημαίνει οικογένεια, Πατρίδα σημαίνει ανθρώποι, Πατρίδα είναι γειτόνες μας, και οι Έλληνες είναι η Πατρίδα!


Να μην σας κουράζω άλλο, αυτό το κείμενο που γράφω.
Αρκεί να μιλήσούμε. Να μιλήσουμε μεταξύ μας. Οπως πρέπει. Σαν Πατριώτες έλληνες.Έχουμε πόλεμο και κατοχή κι αφήστε την επιτέλους φαγωμάρα τώρα. Η φαγωμάρα που έχουμε όλα τα χρόνια δεν το δημιούργησαμε εμεις, ούτε οι γόνεις μας! Το δημιουργήσανε οι πολιτικοί που μας έμαθαν να τρωγόμαστε μεταξύ μας με τα κόμματα! Δεν υπάρχει ΑΡΙΣΤΕΡΑ και ΔΕΞΙΑ, είναι ένα ΨΕΜΑ όλα αυτά τα χρόνια που τα δημιούργησαν, για να τρωγόμαστε μεταξύ μας!
Ξυπνήστε Έλληνες!

Ας Λευτερωθούμε πρώτα και μετά ξαναπλακωνόμαστε με την ησυχία μας!!

Κλείσετε τις τηλεοράσεις, τα κομματικά μπλογκ, τα ραδιόφωνα, αυτά είναι πλύση ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που τον κοιμίζει. Η αλήθεια είναι μπροστά τα μάτια σας! Όπως π.χ. μας κόβουν τους μίσθους, τις συντάξεις, οι άστεγοι διπλαστιάζονται, μειώνονται τα επιδόματα. κ.λ.π. Μην διαμαρτυρείτε το πορτοφόλι σας άλλο, εδώ προδώθηκε και παραδώθηκε τους ξένους η Ελλάς, που θέλουν να μας αφανίσουν και να κουμαντάρουν τα οικονομικά μας! Όπως ήθελαν επι Τουρκοκρατίας να αφανίσουν τους Έλληνες και να ελέγχουν τα οικονομικά τους ως δούλους, αλλά δεν το κατάφεραν!
Κι εμείς δεν πρέπει να χάσουμε αυτόν τον πόλεμο που έχουμε!
Όπως έκαναν οι ήρωες του '21, είχαν σκέψη κι έκαναν την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! Και μετά όταν ελευθερώθηκε η Ελλάς και κοιτάξανε ποιόν να βάλουν Κυβερνήτη της Ελλάδος. Έβαλαν τον Καποδίστρια, που σημαίνει ήτανε όλοι μαζί, σαν ΕΛΛΗΝΕΣ.
Θα πρέπει εμεις να παραδειγματιστούμε και να κάνουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Όχι να δημιουργούμε κόμματα, κινήματα και ομάδες αυτό μας οδηγήσει σε όχλο! Δεν το έκαναν ποτέ οι ήρωες του '21! Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα το τι είμαστε εμείς, από κόμμα, από κίνημα, από ομάδα!
Διότι εμείς ο λαός είμαστε οι ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ, σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα! (Άρθρο 1,παρ.2 και 3.)

Και δεν πρέπει να περιμένουμε κανένα από αυτούς! Ότι είναι να κάνουμε, θα πρέπει να το κάνουμε ΜΟΝΟΙ μας!
Είναι εντολή του Θοδώρου Κολοκοντρώνη, όπως διαβάζετε το τίτλο! 

 "Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για τη λευτεριά της Ελλάδας και δεν την παίρνει πίσω".
Θ. Κολοκοντρώνης.

Δυστυχώς η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν ολοκληρώθηκε, συνεχίζεται με την Πίστη του αληθινού Θεού και υπέρ της Πατρίδος μας, μαζί και το όρκο μας!

Είναι το χέρι σας, να σκέφτειτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ, με την ψυχή, με την καρδιά και καθαρό μυαλό!


Ένας Έλληνας, απόγονος του Νικητάρα Σταματελόπουλου, Τουρκουφάγου.




Υ.Γ.: Επίσης ένα τελευταίο κομμάτι από τα απομνημονεύματα.
Έπειδή έχουμε σήμερα οικονομική κρίση και τι θα μας έλεγε ο Ιωάννης Καποδίστριας, πρώην Κυβερνήτης της Ελλάδος, αν ζούσε σήμερα! Επικαίρος όσο ποτέ!
Ιωαν. Καποδίστριας: «Αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν.»
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου