Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

1 Ετοιμάζουν παρέλαση με ...προσκλήσεις (!!!) την 25η Μαρτίου για να αποφύγουν αντιδράσεις!


Έχει …χαθεί η μπάλα στη κυβέρνηση! Η χώρα καταρρέει και αυτό που τους απασχολεί είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και οι αντιδράσεις που μπορεί να προκληθούν από το κόσμο!

Τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη την 28η Οκτωβρίου φαίνεται ότι …πόνεσαν πολύ και τώρα η κυβέρνηση Παπαδήμου …παίρνει τα μέτρα της!!!

Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, δύο μήνες πριν από τη παρέλαση (!) καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!

Οκτακόσια άτομα με ονομαστικές (!!!) προσκλήσεις θα κάθονται απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.

Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Και είναι απλά απαράδεκτο.





Το έγγραφο με ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011 εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ. 
Διαβάστε τι γράφει:



1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). 
Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.


3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.


4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.)

 Πηγή: geopoliticsdailynews.

1 σχόλια:

ΜΙΧΑΗΛ ΕΠΙΦΑΝΙΔΗΣ είπε...

Σας επισημαίνω το κάτωθι αντεθνικό μήνυμα που είχα στείλει:

----- Προωθημένο μήνυμα -----
Απο: Μιχαήλ Επιφανίδης
Προς: "ethnikathemata@googlemail.com"
Στάλθηκε: 10:30 μ.μ. Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012
Θεμα: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 17 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ, ΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΑΡΧΙΚΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΟΥ “BLUE-SKY” ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 7-1-2012, ΗΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ, ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΜΕΝΕ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΤΕΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ , ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ , Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΟΤΑΜΟ, ΕΦΤΙΑΧΝΌΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΛΑΤΟΣ 24 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΜΕΤΡΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΕΘΟΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ , ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ , ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ Η ΤΑΦΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ Η ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ ΓΙΑ 17ΜΕΤΡΑ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΚΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΘΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΑ 24 ΜΕΤΡΑ.

Δημοσίευση σχολίου