Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Νέα αναφορά του Σημρου Τσακάλη που προειδοποιεί τον ελληνικό λαό ότι ήδη δεχόμαστε εχθρική επίθεση.



Τελικά όταν οι ανώτατοι Αξιωματικοί αμελούν να κάνουν όσα πρέπει αναλαμβάνουν οι νεώτεροι και ίσως τα "αστέρια" και οι "κλάρες" δεν κάνουν την διαφορά, παρά μόνο η ψυχή.
Ο σημρος Τσακάλης που χρόνια τώρα έχει πάρει το βάρος του ελληνικού αγώνα ενάντια σε γραφεία, λίγδες και προσκυνημένους, υπέβαλε μια ακόμη αναφορά για θέμα που όλοι οι αξιωματικοί το γνωρίζουν και κανείς δεν έχει την τόλμη να μιλήσει.

Ο υπουργός αμύνης με μια αυθαίρετη πράξη επέτρεψε σε κάθε αλλογενή, απ' όπου γης, να εισέρχεται στις ελληνικές στρατιωτικές σχολές, λες και οι σχολές είναι σημαία ευκαιρίας, με το χειρότερο να έχουν συνυπογράψει όλοι οι αρχηγοί.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι οι άνθρωποι αυτοί, που στελεχώνουν την κεφαλή των ενόπλων δυνάμεων, σκέφτονται αντεθνικά. Θεωρούμε απλά ότι πιστεύουν πως κάνουν το σωστό και πως αργά ή γρήγορα θα καταλάβουν το λάθος τους και θα κάνουν την έκπληξη.

Ο θεός να φωτίσει και να δώσει ανάσα στο κομμάτι της πατρίδας, του δικαίου και του καθήκοντος που κρύβεται μέσα μας.

"Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ενεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάνουν" ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ



10 σχόλια:

Prophitis είπε...

εύγε!!!

Unknown είπε...

Θυμίζουν άλλες εποχές όλα αυτά που λες. Ευτυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει. Άλλωστε αυτός ο τεχνιτός κοινονικο-πολιτικό-οικονομικός σχηματισμός που ονομάζεται έθνος διαρκώς εξελίσεται και μεταλλάσεται

Po είπε...

Δηλαδή, αντί να αποπέμπομε πάραυτα ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες πίσω εκεί που ήλθαν, εμείς τους περιθάλπουμε, τους δίδουμε δικαιώματα ιθαγένειας, τους ταϊζουμε παίρνοντας τις μπουκιές από τα στόματα των παιδιών μας, κι ενώ εκείνοι μας μεταδίδουν τις ασθένειές τους εμείς τους φροντίζουμε ιατρικά, στεγαστικά και συνταξιοδοτικά, και τους εκπαιδεύουμε δωρεάν (δημιουργώντας κρίση στο ασφαλιστικό, στην υγεία και στην παιδεία), κι από πάνω - ως κερασάκι στην τούρτα - τους βάζουμε τιμητικά να φυλάνε την πατρίδα μας; Ε, αυτό πια είναι ηλίθιο, αυτοκτονικό, και ανταγωνίζεται τους κλεπτοκράτες στο ποίος είναι ο κύριος παράγοντας της Γενικής Κρίσης!

Πολύδωρος
Έλλην μετανάστης εν Αυστραλία

asimpiestos είπε...

Αγαπητέ κ. Πολύδωρε έχετε απόλυτο δίκαιο. Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο.

Δυναμιτης!! είπε...

Φασιστες που μπροστα σας ο Χιτλερ θα κοκκινιζε!!

χρηστος κραλλης είπε...

pioi fasistes re si otan skotonan ton papou sou itan kala?an to na agapo tin patrida mou kai na tin filao opos ekanan oi progonoi mou eine fasismos tote lege me fasista

Ανώνυμος είπε...

Όχι ''δυναμιτάκι''. Δε θα παίξουμε το παιχνιδάκι σου, ούτε θα πέσουμε στην παγίδα σου. Δε θα βάλουμε ταμπέλες στους Ελληνες. Αλλού αυτές οι πουστιές. Να με πεις φασίστα για να πω ότι δεν είμαι. Έχει αηδιάσει ο κόσμος από την προπαγάνδα σας. Αηδία. ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. Φίλτατε Πολύδωρα, έτσι είναι. Ακριβώς όπως τα λες. Ξεφτίλα.-

ΘΕΟΔΩΡΟΣ είπε...

ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΟΣΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΎΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

OXI2018 είπε...

ΜΕΣΑ ΕΔΩ, ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΟΛΑ .
www.itepaides.blogspot.com

Unknown είπε...

θυμηθηται τα λογια του μεγαλου στρταρχη θεωδωρου κολοκοτρωνη για τους χαφιεδες

Δημοσίευση σχολίου