Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

1 Σχετικά με το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και μιλά για πραξικόπημα.. (video)

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που έχω πρόβλημα με την ανωνυμία, ωστόσο δεν είμαι και αυτός που δεν υποστηρίζω ότι επώνυμα τα όσα γράφονται έχουν βαρύνουσα σημασία σε σχέση με όσα είναι ανυπόγραφα. 

Το συγκεκριμένο βίντεο το βρήκα στο διαδίκτυο αφού κάνει περίπου πάταγο. Τα όσα αναφέρονται είναι σαφώς ενδιαφέροντα αφού σχετίζονται με την πατρίδα μας. 

Το αν τα όσα αναφέρονται στο βίντεο ισχύουν είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει τις δικαστικές αρχές -ίσως- και θα ήταν χαράς ευαγγέλιο αν υπήρχε και κάποια υποτυπώδη ανακοίνωση έτσι ώστε να ενημερωθούμε και εμείς που δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε.

Ακολουθεί σχόλιο του Λουκά Δ. Συμπερά (Geopolitics & Daily News) για τα όσα έπονται στη χώρα μας που έχουν σχέση φυσικά και με το βίντεο...

Περί επαναστάσεων…

Το έτος που διανύουμε όπως όλα δείχνουν θα συμβούν πολλά και διάφορα! 

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι ο πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και στην παρούσα φάση είναι οικονομικός. 

Ο πόλεμος είτε διεξαχθεί με στρατιωτικές επιχειρήσεις, είτε είναι οικονομικός έχει περίπου τα ίδια αποτελέσματα. Πείνα, εξαθλίωση, κατάθλιψη, πόνο και θάνατο.

Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι στην παρούσα φάση κανείς δεν αντιδρά. 
Το πρόβλημα δεν είναι ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν οι έντονες αντιδράσεις ενάντια σε όλους όσους μας έφεραν εδώ που βρισκόμαστε, όσο ότι υπάρχει ο κίνδυνος κάποιοι να σκοπεύουν να ξεκινήσουν μια «επανάσταση» για εμάς, πριν από εμάς.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να ξεκινήσει η «επανάσταση» πριν την ξεκινήσουν οι άλλοι όπως εκείνοι θέλουν.

Το σχέδιο θέλει τη διάλυση της Ευρωζώνης και αυτό θα επιτευχθεί μέσω μιας κοινωνικής εξέγερσης που θα φέρει την Ελλάδα στο χάος και ως εκ τούτου θα συμπαρασύρει μαζί της και το «ευρώ».

Σε αυτό μπορεί να συμμετάσχουν εκτός από τους αγανακτισμένους Έλληνες και κάποιοι καλοθελητές υπό την καθοδήγηση των ξένων μυστικών υπηρεσιών.

Παραδείγματα υπάρχουν πάμπολλα. Ένα το ζήσαμε και το 2008. Ας δείξουμε ωριμότητα, ας ρίξουμε στο καιάδα το πολιτικό σύστημα. Ωστόσο δεν φτάνει μόνο αυτό. 

Το μεγάλο στοίχημα είναι να ρίξουμε και στον καιάδα όλους όσους θα είναι δίπλα μας φορώντας προσωπεία και θα προσπαθήσουν να μην καταφέρουμε αυτό που θα προσπαθούμε να κάνουμε.



Πηγή: geopoliticsdailynews.blogspot

1 σχόλια:

Unknown είπε...

prepi na ksipnisoume kai na tous fame oxi na mas fan auti

Δημοσίευση σχολίου