Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

0 300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ…!!!

Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ….

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σπουδών “The Orient – παράγοντες δύναμης νερού και πετρελαίου” θα πρέπει μια σχολική τάξη στη Γερμανία να επισκεφθεί ένα τζαμί. Όμως, ένας 13χρονος φοιτητής δεν παρέστη στο ταξίδι, ανέφερε η ηλεκτρονική πύλη “mmnews.de”. Οι γονείς έψαξαν για την ανακοίνωση του προορισμού του σχολικού ταξιδιού κατόπιν συνομιλίας με το σχολείο.
Δεδομένου ότι οι γονείς είναι της γνώμης ότι κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει κανέναν να επισκεφθεί ένα θρησκευτικό μνημείο, αναρωτήθηκαν : “Γιατί θα πρέπει να στείλουμε το παιδί μας σε ανθρώπους που περιφρονούν τη θρησκεία μας ως εκείνη των απίστων». Αποτέλεσμα λοιπόν του” δικαιώματός τους ήταν 300 ευρώ πρόστιμο και αναγκαστική επίσκεψη του παιδιού…. Η διευθύντρια του σχολείου επέβαλε αναγκαστική επίσκεψη για την “ενημερωτική συνάντηση» στο τζαμί….


Τώρα οι γονείς παρουσιάζονται σαν “εγκληματίες”, επειδή, υποστηρίζουν την άρνηση στην επίσκεψη. Σύμφωνα με το πρόστιμο, οι αρχές δεν εντόπισαν “τεκμήρια” για απαλλακτικά στοιχεία! Έτσι κατέληξαν στο ότι οι γονείς “δεν δείχνουν αρκετή μέριμνα για την τακτική σχολική φοίτηση του παιδιού τους.» Σύμφωνα με την έκθεση τώρα απειλούνται με € 300 πρόστιμο και μια αναγκαστική επίσκεψη στο τζαμί…. Οι γονείς βρίσκονται στην διαδικασία εφέσεως και τα αποτελέσματα αυτής θα συζητηθούν σύντομα ενώπιον του περιφερειακού δικαστηρίου. Δείτε το μέλλον που έρχεται και στη χώρα μας, όχι στο μακρινό μέλλον αλλά στο άμεσο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου