Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

0 Ραβίνος ανακοινώνει: Κοντά η δημόσια εμφάνιση του «Μεσσία»

«Είναι ήδη ενεργός – Θα εμφανιστεί μετά από την αναμπουμπούλα που πλησιάζει»

Οι απανταχού Εβραίοι ετοιμάζονται κανονικά για τον Μεσσία τους, ο οποίος τους έχει υποσχεθεί αποθέωση επί της γης και παγκόσμια εξουσία.

Πρόκειται φυσικά για τον Αντίχριστό, τον επερχόμενο παγκόσμιο ηγέτη.

Ο Ραβίνος Nir Ben Artzi, μιλώντας σε χιλιάδες Ισραηλινούς, ανέφερε πως υπάρχει ένα «λυτρωτικό» σχέδιο για την Ευρώπη, η οποία θα γεμίσει με μουσουλμάνους.

Έπειτα, όπως μεταδίδει το breakingisraelnews, κάνει λόγο για χάος που θα προκληθεί στην Συρία, τις αμερικανικές εκλογές που θα είναι καταστροφικές για τους Αμερικανοεβραίους και τον ρόλο του Ισραήλ, ο οποίος θα γίνεται όλο και μεγαλύτερος κατά την διάρκεια των εξελίξεων.

Το αποτέλεσμα αυτής της αναμπουμπούλας θα είναι η εμφάνιση του Μεσσία, αναφέρει ο Ραβίνος, εννοώντας τον Αντίχριστο.

«Όλοι είναι έτοιμοι και περιμένουν την δημόσια εμφάνιση του Μεσσία», ανέφερε χαρακτηριστικά και έκανε λόγο για μάχη του Γωγ και του Μαγώγ που βρίσκεται εν εξελίξει.

Μάλιστα, τόνισε πως ο παγκόσμιος ηγέτης είναι εδώ και καιρό ενεργός, κάτι που ισχύει και τις ομιλίες που έχει δώσει, είχατε την ευκαιρία να διαβάσετε αποκλειστικά από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Ο Ραβίνος εξηγεί πως η Συρία θα σημάνει την αρχή παγκόσμιας σύγκρουσης, κατά την οποία ΗΠΑ και Ρωσία θα αλληλοεξοντωθούν.  
Πηγή: thesecretrealtruth.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου