Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

1 Ιερώνυμος: «Πουλήσατε τους θησαυρούς της Ελλάδας, την ορθοδοξία δεν θα σας την παραδώσουμε»

Nέο μέτωπο με την Εκκλησία φαίνεται να ανοίγει μετά την εμμονή Φίλη για το διαχωρισμό Εκκλησίας - Κράτους αλλά και τις απαντήσεις που έδωσε από τη Λειβαδιά ο κ. Ιερώνυμος
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της κυβέρνησης και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει να υποβαθμιστεί το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία, λέγοντας πως «μπορεί να πουλήσατε ή να πουλάτε τους θησαυρούς της Ελλάδας μας, να δίνουμε τα τρένα μας, να δίνουμε τα λιμάνια μας, αλλά την πατρίδα μας και την ορθοδοξία μας, δεν θα σας την παραδώσουμε».
Αναφερόμενος στην κρίση και στη συμβολή των κομμάτων είπε ότι «είναι μία δύσκολη εποχή και όλοι οι άνθρωποι μαστίζονται σε όλους τους κλάδους. Χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε, ποια οικογένειά θέλουμε, πώς θέλουμε τα παιδιά μας, πώς θέλουμε να ζήσουμε αύριο, ποιο όραμα θα έχουμε» και πρόσθεσε: «Ήρθε η εποχή που θα πρέπει να αναρωτηθούμε. Μήπως δεν πρέπει να στηρίζουμε τα κόμματα, αλλά τα πρόσωπα;».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσφυγικό, καλώντας τους Έλληνες να βοηθήσουν τους πρόσφυγες, των οποίων η πατρίδα βομβαρδίζεται δίχως δική τους ευθύνη.
πηγη; Ημερησια

1 σχόλια:

ΑΚΡΙΒΗ ΑΔΕΙΛΙΝΗ είπε...

Τώρα ξύπνησε η αφεντιά σου??? καλή ώρα είναι.Πήγαινε νά κάνεις παρέα του Γιωργάκη και μη μιλάς καλύτερα. Όσο για τούς πρόσφυγες πάρτους καλύτερα εσύ, οι Ελληνες πεινάνε. Όλων των λαθρομουσουλμάνων οι πατρίδες βομβαρδιζονται?? Αλλάχ ακμπάρ Μακαριώτατε!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου