Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

0 Αυτός εδώ ο νεαρός για πιο λόγο είναι βαριά τραυματισμένος και δεν είναι στο σχολείο. Για πιο λόγο όσοι λένε οτι αγαπάνε όλο τον κόσμο συννενούν στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;; (Φωτος) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ο νεαρός των φωτό, όπως κι άλλοι νέοι στην Συρία, δεν βρίσκονται στο σχολείο, αλλά βαριά τραυματισμένοι.
Ο συγκεκριμένος νεαρός πολεμάει στο πλευρό των δυνάμεων του Τίγρη, όπως έχουν ονομάσει την ομάδα τους στην Συρία, για την ελευθερία της χώρας του, για το μέλλον των μικρότερων παιδιών αυτής της χώρας.

Που είναι η αλλυλεγγύη των ΜΚΟ για αυτούς τους ανθρώπους;; Που είναι η αγάπη και η συμπονετικότητα όσων μιλάνε για αγάπη όλων των παιδιών του κόσμου;;


















 ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Όσοι απο αυτούς που μιλάνε στην τηλεόραση για αγάπη όλων των ανθρώπων, δεν αγαπάνε κανέναν. Αν αγαπούσαν δεν θα υπήρχαν τέτοια φρικιαστικά εγκλήματα στον κόσμο.




Εφτά παιδιά νεκρά και πολλά τραυματισμένα απο στοχευμένο χτύπημα των ισλαμιστών σε σχολείο στο Χαλέπι. Αυτά τα παιδάκια δεν το χρειάζονται το σχολείο πια.
 

Για πιο λόγο όσοι διαμαρτύρονται και μας λένε ρατσιστές δεν πάνε να διαμαρτυρηθούν στην αμερικάνικη και τούρκικη πρεσβεία για αυτά τα παιδάκια;; Για πιο λόγο διαμαρτύρονται επιλεκτικά;;

Έχουν πάρει ένα σωρό χρήματα, αν τους αγαπάνε όπως λένε, γιατί δεν τα διαθέτουν για το καλό κάθε χώρας από όπου έχουν στιβάξει ανθρώπους σε τρύπιες βάρκες και όσοι επιβιώνουν τους φυλακίζουν στην Ελλάδα;;



Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε μικρά αγγελούδια που σκότωσαν αυτοί που τωρα λέγονται αλληλύγγυοι και ψυχοπονιάρηδες. Αυτά τα παιδάκια ήθελαν να πάνε σχολείο να μεγαλώσουν να κάνουν τις οικογένειες τους.

Σε άλλη φωτό βλέπουμε νέους ανθρώπους, που αντί να ακούνε μουσική να σπουδάζουν να πηγαίνουν για καφε κτλ πολεμάνε στην χώρα τους για να ελευθερωθούν απο τους τρομοκράτες που έστειλαν αυτοι που θέλουν να λέγονται ψυχοπονιάρηδες. Παρ όλο τη φρίκη που ζούνε καθημερινά, όπως βλέπετε έχουν διατηρήσει το χαμόγελό τους και την ελπίδα στα μάτια τους.

Σε άλλες φωτός, βλέπουμε μικρά παιδάκια με τρύπια παπούτσια και χωρίς φαγητό, που είναι με την ψυχή στο στόμα αν θα ζούνε το επόμενο λεπτό και αν θα γυρίσει ο πατέρας τους απο τη μάχη.. Σε άλλη φωτο βλέπουμε το φόβο στα μάτια ενός νέου που τώρα δεν υπάρχει και ίσως αυτός που τον σκότωσε να είναι εδώ σαν πρόσφυγας.. Αυτά γίνονται ακριβώς δίπλα μας..





Για πιο λόγο λοιπόν αυτοί που τους έφεραν εδώ δήθεν να τους σώσουν, δεν στηρίζουν αυτούς τους ανθρώπους;, Δεν διαμαρτύρονται για τη φρίκη που ζει κάθε χώρα που είναι σε άσχημη κατάσταση και αντί αυτο, παίρνουν μισθούς απο τους δολοφόνους για να φέρουν όλο τον πλανήτη στην Ελλάδα και προπαγανδίζουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ στην τηλεόραση;..


Αυτοί λοιπόν και όσοι τους στηρίζουν ειναι δολοφόνοι κατά της ανθρωπότητας.  Όσοι εθελοτυφλούν για τα μικροσυμφέροντά τους και για να μη τους πουν ρατσιστές και για όσα μας χαρακτηρίζουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι συνένοχοι τους.

Όλες οι χώρες τους κόσμου, όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, είναι μοναδικοί και όμορφοι όταν μεγαλώνουν με την δική τους όμορφη διαφορετικότητα. Αν δεν υπήρχε η τηλεόραση και όλοι αυτοί οι ψυχασθενείς που θέλουν να κυβερνάνε, να είστε σίγουροι ότι θα υπήρχε ειρηνη σε όλο τον κόσμο.

Φωτό απο dimpenews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου