Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

0 Αλέκος Συσσοβίτης: "Το μεταναστευτικό απειλεί την Πατρίδα μας"!!!

Σε αντίθεση με την πλήρη άγνοια της πραγματικότητας και την ανοησία στον τρόπο έκφρασης που διέπει αρκετούς καλλιτέχνες συναδέλφους του, ο γνωστός ηθοποιός Αλέκος Συσσοβίτης είπε τα πράγματα με το όνομά τους, σε συνέντευξη που έδωσε σε διαδικτυακό μέσο, όπου συν τοις άλλοις, είπε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για τον Τσίπρα όσο και για το μεταναστευτικό ζητημα.

Ερωτώμενος για το ποια είναι η άποψή του για τον Τσίπρα είπε ότι «Δεν με ικανοποιεί, δεν με ευχαριστεί, δεν ήμουν φαν του και ούτε θα είμαι. Νομίζω ότι τα πράγματα είναι επικίνδυνα έτσι όπως γίνονται. Θέλει προσοχή και σύνεση».

Για το μεταναστευτικό ζήτημα δήλωσε ότι «Mε ανησυχεί πολύ και έρχεται να επισκιάσει σιγά σιγά το θέμα της ελληνικότητας. Δυστυχώς η χώρα έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας. Σύντομα οι αριθμοί με βάση όσα λένε θα κατέβουν κι άλλο και από 11 εκατ. θα γίνουμε 7 μέσα στα επόμενα 20-30 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι η Ελλάδα κινδυνεύει ως προς τη γλώσσα, την κουλτούρα της, την ονομασία της. Το μεταναστευτικό γίνεται αρκετά επικίνδυνο με όλο αυτόν τον κόσμο της Βόρειας Αφρικής να ανεβαίνει προς τα εδώ. Θα αλλάξει η μορφή της χώρας και αυτό είναι κάτι που δεν με ευχαριστεί καθόλου. Είμαι φιλέλληνας, αγαπάω τη χώρα μου πάρα πολύ και όλο αυτό που γίνεται με ανησυχεί και με λυπεί».

Από το ύφος της απάντησής του φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Συσσοβίτης είναι ένας άνθρωπος με συγκροτημένη άποψη, την οποία μπορεί να τεκμηριώσει με σαφή επιχειρήματα και όχι με την ξύλινη γλώσσα του “αντιρατσισμού”, δεν διέπεται από ελληνοφοβία και επί της ουσίας οι θέσεις του ταυτίζονται με αυτήν της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Βεβαίως, οι γνωστοί “κολλημένοι” (και κυρίως δυστυχισμένοι...) θα χαρακτηρίσουν τις απόψεις του ως “φασιστικές”, “ρατσιστικές”, “ισλαμοφοβικές” και βεβαίως “Χρυσαυγίτικες”.

Προφανώς οι ίδιοι ταυτίζονται (γι΄ αυτό άλλωστε δεν διαμαρτύρονται στο ελάχιστο) με τις ευχές θανάτου της Μποφίλιου για τους Χρυσαυγίτες, την περηφάνεια του Ρέμου για τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ και τον υποσχόμενο ξύλο στους γονείς των μαθητών στο Ωραιόκαστρο Μπεγνή.

Ο εμπεριστατωμένος και νηφάλιος λόγος του Συσσοβίτη φαίνεται ότι κάθεται βαρύς στο στομάχι των υπηρετών της “πολιτικής ορθότητας”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου