Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

0 Ώρα για επανάσταση! Είναι ο καιρός να ξεσηκωθούμε, να κλείσουμε τις οθόνες και να βγούμε στους δρόμους.

Ώρα για επανάσταση 


Είναι ο καιρός να ξεσηκωθούμε, να κλείσουμε τις οθόνες και να βγούμε στους δρόμους. Έχουμε εγκλωβιστεί στην ασφάλεια του τίποτα και ξεχάσαμε να αντιδρούμε. Η πολιτική είναι στημένη και δεν εξυπηρετεί το συμφέρον του λαού. Η δημοκρατία παραμένει μια ουτοπία. Πράγμα καθόλου περίεργο γιατί ποτέ δεν υπήρξε πραγματικά. Όσο υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την δύναμη να εξουσιάζουν τους υπόλοιπους δεν μπορεί να υπάρξει αληθινή Δημοκρατία. Τώρα είναι η στιγμή για επανάσταση!

Έχουμε μάθει να ζούμε στο φόβο της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Μας έχουν ληστέψει την περιουσία μας, έχουμε χάσει την δουλεία μας, έχουμε εγκαταλείψει την επιθυμία μας για μια καλύτερη ζωή. Μας έχουν κλέψει τα όνειρα και μας έχουν σκοτώσει την ελπίδα. Τι άλλο έχει μείνει; Να χάσουμε τον εαυτό μας! Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα, νιώθουμε αβοήθητοι και ανυπεράσπιστοι μέσα στην ίδια μας την χώρα. Πού θα φτάσουμε; Στη πλήρη εξολόθρευση της ύπαρξης μας!

Βλέπουμε τα πάντα να είναι ρευστά. Ζούμε μέσα στον παραλογισμό και μας αναγκάζουν να το δεχτούμε ως φυσιολογικό. Ο μόνος εχθρός είναι ο εαυτός μας. Κανένας άλλος! Όταν επιτρέπεις κάτι να συμβεί είσαι συναυτουργός. Η ευθύνη ανήκει σε όλους μας! Σίγουρα όχι στον ίδιο βαθμό, αλλά η ευθύνη είναι κοινή. Δεν υπάρχει έγκλημα χωρίς θύμα. Δεν υπάρχει καταπίεση χωρίς υποταγή. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση που βιώνουμε. Όσο κάθεσαι στην θέση σου με ότι σου έχει απομείνει, χωρίς να αντιδράς. Όταν παρακολουθείς την τραγωδία που βιώνει η χώρα σου χωρίς να επαναστατείς είσαι ένοχος. Ένοχος για την κατάντια της πολιτείας, το στραγγάλισμα της οικονομίας, την εξαθλίωση της καθημερινής ζωής. Ένοχος για τον φόνο της Ελλάδας! Για την εξαφάνιση της ελληνικότητας και της υπερηφάνειας.

Αυτό είναι το σχέδιο ανθρωπάκο η εξουδετέρωση την Ελλάς! Αυτό προσπαθούνε ανά τους αιώνες χωρίς αποτέλεσμα. Όλοι οι πόλεμοι είχαν ως κέντρο την εδαφική κυριαρχία και την υποταγή. Σήμερα ο πόλεμος είναι συγκαλυμμένος με το πρόσχημα της οικονομίας. Τους απάνθρωπους κατακτητές, αντικατέστησαν οι πολιτισμένοι οικονομολόγοι! Η εδαφική κυριαρχία και η υποταγή έχουν γίνει αναγκαίο κακό στο όνομα της οικονομίας και της ανάπτυξης. ΤΕΛΟΣ! Τώρα είναι η ώρα για επανάσταση! Είναι η στιγμή η Ελλάδα να σταθεί αντάξια της ιστορίας της. Να υψώσει το ανάστημά της και να πει ΤΕΛΟΣ στην υποταγή και στην εξαθλίωση. Αν όχι τώρα, το μετά θα είναι πλέον πολύ αργά. Όλοι στους δρόμους!

Είναι η ώρα να αποδείξουμε την δύναμη μας χωρίς αντιφάσεις και διαχωρισμούς. Χωρίς τάξεις, κόμματα και συμφέροντα. Με γνώμονα την υπεράσπιση της Ελληνικότητας και το κοινό καλό του τόπου μας! Για να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και περήφανοι συνεχιστές την ιστορίας μας. Γιατί το χρωστάμε στον εαυτό μας και στα παιδία που μεγαλώνουν. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει! Ορίστε Ημερομηνία και κατακλύστε τους δρόμους! Φώναξε με όλη σου την ψυχή ΤΕΛΟΣ!


Ιωάννα Ο.
πηγη: http://thesecretrealtruth.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου