Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

0 ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Οι προφητείες των Αγίων μιλούν ξεκάθαρα για επερχόμενη καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Οι προφητείες των Αγίων μιλούν ξεκάθαρα για επερχόμενη καταστροφή της καπιταλιστικής υπερδύναμης, της σύγχρονης Βαβυλώνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


Ο Άγιος Πορφύριος το 1985 είχε υπογραμμίσει ότι: Η Αμερική θα σβήσει και θα χαθεί όταν επικεφαλής της θα είναι μαύρος πρόεδρος, που το όνομά του θα αρχίζει από Όμικρον.
Ο Άγιος Παΐσιος το 1991 είχε πει ότι: Η Αμερική μοιάζει σαν την αλεπού και πάει με τα τέσσερα, αλλά θα έρθει η μέρα που και με τα τέσσερα πόδια θα παγιδευτεί στις παγίδες που έστηνε και στήνει για τους άλλους.
Ο Γέροντας Βασίλειος ο καυσοκαλυβίτης στις 8 Ιανουαρίου του 2014 είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε στενό κύκλο πνευματικών του παιδιών: Και εδώ στην Ελλάδα θα έχουμε πολλά κακά πράγματα, αλλά όχι σαν αυτά της Αμερικής. Η Αμερική θα σβήσει! Τ’ ακούτε; Θα σβήσει! Δε θα έχει ζωή καθόλου! Όχι εδώ και εκεί! Καθόλου! Θα σβήσει! Από καιρικά φαινόμενα, από αρρώστιες και από εκδικήσεις άλλων κρατών, γιατί είναι η αιτία για τα κακά που γίνονται στην ανθρωπότητα. Θα συμβούν τα χειρότερα γιατί δεν μετανόησαν. Ο γέροντας δίνοντας εμμέσως το χρονικό στίγμα των γεγονότων της Αμερικής έλεγε χαρακτηριστικά: Ο μαύρος θα τους μαυρίσει (εννοώντας τον νυν κατά πάσα πιθανότητα πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.

Πρόσφατα! Ουάσινγκτον, Βερολίνο και Μόσχα ετοιμάζονται πυρετωδώς να αντιμετωπίσουν κάτι, που οι ίδιοι προσδιορίζουν ως πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο (Επίσημες Κυβερνητικές Αποφάσεις ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑΣ και ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ).

Με διάταγμά του ο Μπάρακ Ομπάμα ζήτησε την ετοιμότητα του Αμερικανικού Κρατικού Μηχανισμού για την αντιμετώπιση απειλών από το διάστημα. Ο Μπάρακ Ομπάμα καλεί την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να βρίσκεται σε ετοιμότητα, προχωρώντας στον σχεδιασμό συγκεκριμένων δράσεων για την αντιμετώπιση (όπως αναφέρεται στο διάταγμα που υπέγραψε) ακραίων διαστημικών καιρικών φαινομένων, τα οποία θα απενεργοποιούσαν (πιθανόν) μεγάλο μέρος του δικτύου ηλεκτροδότησης τις επόμενες 120 ημέρες. Τόσο διαρκεί και η θητεία το νυν προέδρου της Αμερικής, τότε αναμένεται να παραδώσει στον επόμενο που θα εκλεγεί τώρα τον Νοέμβριο. Το διάταγμα αναρτήθηκε επίσημα στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου την Πέμπτη 13.10.2016. Όπως επισημαίνεται στο κείμενο που φέρει την υπογραφή που αμερικανού προέδρου (Μπάρακ Ομπάμα), η ομοσπονδιακή κυβέρνηση εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχη για τις επιπτώσεις διαστημικών καιρικών φαινομένων, τόσο σε αμερικανικές πολιτείες, όσο και σε άλλες μεγάλες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ) αστικές ζώνες του πλανήτη (ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ). Ειδικότερα οι αρχές καλούνται να ανταποκριθούν άμεσα σε γεγονότα που συνδέονται με ηλιακές εκλάμψεις και να διαχειριστούν με επάρκεια ακραίες καταστάσεις οι οποίες μπορούν να προκληθούν από διαστημική δραστηριότητα, επηρεάζοντας την υγεία και την ασφάλεια ολόκληρων ηπείρων. (Μετάφραση από το διάταγμα, περισσότερα στο βίντεο)

Όλα τα ανωτέρω που εμπεριέχονται στο προεδρικό διάταγμα μπορεί να αποσκοπούν για να καλύψουν κάποια έντονη δραστηριότητα του οπλικού συστήματος HAARP, το οποίο είναι στα χέρια και στην διαχείριση του ναυτικού των ΗΠΑ. Για το οποίο διαδόθηκε τον περασμένο μήνα Σεπτέμβριο από τα συστημικά και ελεγχόμενα αμερικανικά ΜΜΕ (πιθανόν για να μην προκληθούν καχυποψίες ότι κρύβεται αυτό πίσω από όλες αυτές τις διαταραχές στο κλίμα και τις διάφορες άλλες καιρικές καταστάσεις που δημιουργούν), ότι πρόσφατα λόγω έλλειψης κονδυλίων σταμάτησε να λειτουργεί, να το πιστέψουμε;

Κάτι ετοιμάζεται και θα είναι πολύ κακό! Πιθανή ενεργοποίηση του HAARP!

Πραγματοποιήθηκε σε όλη την Ρωσία άσκηση πολιτικής άμυνας, με την συμμετοχή 200.000 μελών των δυνάμεων ασφαλείας και τουλάχιστον 40.000.000 πολιτών, για την αντιμετώπιση περιπτώσεων ενός πυρηνικού πολέμου.

Η κυβέρνηση στης σιδηράς κυρίας Άγγελα Μέρκελ με κάθε επισημότητα στα τέλη Αυγούστου (2016) με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, κάλεσε (προληπτικά) τους κατοίκους της Γερμανίας, για πρώτη φορά μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, να έχουν διαρκώς συγκεντρωμένα αποθέματα τροφίμων (για 10 μέρες), νερού (για 5 ημέρες), καθώς επίσης απόθεμα καυσίμων (κίνησης και θέρμανσης) και μετρητά, για την περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μια επίθεση ή μια γενικότερη καταστροφή. ΤΩΡΑ λέγεται πως οι 10 μέρες, σιωπηλώς, στην Γερμανία και πρόσφατα μέσα στον Οκτώβριο, έγιναν ΕΞΑΜΗΝΟ(σημειώστε το και αυτό)!

Όλα αυτά (περί ετοιμότητας των χωρών) που πιθανόν (όπως τόνισα) να εντάσσονται στην προπαγάνδα και στην διαχείριση εκ μέρους του φόβου που δημιουργούν, θα πρέπει όχι μόνο να μας προβληματίσουν, αλλά τάχιστα να μας οδηγήσουν στην ενεργοποίηση των δικών μας πυρηνικών όπλων, ποιά είναι αυτά τα πυρηνικά μας όπλα; Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ η μόνη ΑΜΟΛΥΝΤΗ και ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ! Γρηγορείτε και προσεύχεστε, και μη φοβάστε! Ας γαντζωθούμε όλοι από το Χριστό! Και όλα θα πάνε καλά…

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΕΚΠΟΜΠΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ με τον Διονύση Μακρή
23.10.2016

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου