Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

0 Στη Δικαιοσύνη κύκλωμα με εμπλοκή στελέχους της μασονικής στοάς Αθηνών... Απίστευτο αλλά αληθινό: Έβγαλαν πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!

Αν σε ένα κράτος με στοιχειώδεις σε λειτουργία θεσμούς ένα κύκλωμα εμφάνιζε μια πλαστή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου με υπογραφές του Αντιπροέδρου του και των άλλων δικαστών και κανονικές σφραγίδες γραμματέων τι θα συνέβαινε;

Του Γιάννη Ντάσκα

 

Αν στο κύκλωμα εμπλέκονταν άμεσα και δημόσιες υπηρεσίες; Και υπηρεσίες ενός πλουσιότατου δήμου στον οποίο κορυφαίοι παράγοντες είναι μέγιστες πολιτικές οικογένειες του κράτους αυτού τι θα συνέβαινε; Αν το κύκλωμα με τέτοιους εμπλεκόμενους εμφάνιζε πλαστή απόφαση της Περιφέρειας και πλαστά έγγραφα του Δήμου για πολύ σημαντικό οικονομικά και εθνικά θέμα, μαζί με την απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου τι θα συνέβαινε;
Προφανώς θα συνέβαιναν απλά πράγματα. Οι διωκτικές αρχές θα έκαναν έναν συντονισμό. Και σε αυτόν θα ανέθεταν ρόλους σε κάθε αρμόδιο. Ένας εισαγγελέας θα συντόνιζε και η Αστυνομία, οικονομική και άλλων μορφών θα έκανε άμεσες κινήσεις. Σε κινητά και ακίνητα τηλέφωνα, σε λογαριασμούς ατομικούς και οικογενειακούς. Και σε μερικά 24ωρα θα περνούσε χειροπέδες.
Αυτό δεν βλέπουμε να συμβαίνει θεαματικά ακόμα και σε κορυφαία γερμανικά ιδρύματα, όπως στην κεντρική τους Τράπεζα, στην Αγγλία, στο υπουργείο Αμυνας, στις ΗΠΑ ακόμα και σε διευθυντικά στελέχη της CIA; Τα παραδείγματα για αυτές τις ενέργειες σε τέτοια κράτη πάμπολα.
Ένα τέτοιο σκάνδαλο με συνδέεται με προσωπική συνάφεια, αλλά και άλλες έρευνες και με τις μασονικές στοές (δεν είναι μόνο μια...) της Αθήνας σέρνεται εδώ και χρόνια στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Κι όμως...
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι:
1. Η απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου είναι πλαστή.
2. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι η απόφαση της Περιφέρειας είναι πλαστή.
3. Τα σοβαρά έγγραφα του Δήμου Γλυφάδας είναι πλαστά.
4. Ότι υπάρχει πλούσιο θύμα.
5. Ότι η υπόθεση αφορά το πολύ ευαίσθητο εθνικά θέμα της απόκτησης ελληνικών ταυτοτήτων από ελληνικής (ή και μη ελληνικής καταγωγής) άτομα.
Το θέμα αυτό είναι τόσο ευαίσθητο και έχει τόσο μαύρο χρήμα, όσο δείχνει το γεγονός πως στον Δήμο Αχαρνών τα κυκλώματα είχαν φτάσει στο σημείο να εκδώσουν ελληνική ταυτότητα στον στρατηγό Αλεξάντερ Λέμπεντ, ο οποίος ήταν υποψήφιος πρόεδρος της Ρωσίας και αντίπαλος του Πούτιν. Πιθανόν να μην γνώριζε καν ο στρατηγός Λέμπεντ ότι είχε εκδοθεί ελληνική ταυτότητα και η όλη ιστορία να ήταν μια χρυσοφόρος όρνιθα για ελληνικό κύκλωμα.
Τα κυκλώματα είτε πωλούν πανάκριβα την ελληνική ταυτότητα σε πλούσιους ελληνορώσους, είτε βγάζουν ταυτότητες σε... μαφιόζους άσχετους με την Ελλάδα για να κρύβονται.
Στην προκειμένη περίπτωση το πανθομολογούμενο ως θύμα έχει ελληνική καταγωγή, αλλά έχει κάνει το "λάθος" να έχει πολλά χρήματα. Το όνομα του θύματος υπέρ του οποίου βγήκε η πλαστή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου, δηλαδή του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι Ηλίας Τράμπερ.
Ο ίδιος έχει έρθει πάμπολες φορές στην Ελλάδα, έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα για μεγάλο διάστημα, πλήρωσε μεγάλα ποσά ως φόρους και κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στην Ελβετία, όπου επίσης έχει κατοικία του είπαν ότι του αφαιρούν το ελληνικό διαβατήριο γιατί είχε εκδοθεί με πλαστά πιστοποιητικά από ελληνικές υπηρεσίες. Ο ίδιος έκανε άνω-κάτω τις ελληνικές υπηρεσίες τη διπλωμαιτκή υπηρεσία στην Ελβετία και στη Ρωσία.
Γιατί;
"Διότι είμαι (και) Έλληνας και θέλω την ταυτότητα να την καταθέσω στον τάφο των γονιών μου. Αλλά και διότι όταν ανέθεσα την υπόθεση σε έναν γνωστό δικηγόρο ξόδεψα τεράστιο ποσό "για να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες που όπως μου είπε κρατάνε χρόνια", μας είπε ο κ. Τράμπερ.
Ο δικηγόρος, ο οποίος είναι και αξιωματούχος της μασονικής στοάς της Αθήνας, μας είπε ότι ο κ.Τράμπερ είναι θύμα, αλλά και ο ίδιος έπεσε θύμα κυκλωμάτων στον κρατικό μηχανισμό. Τι κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις τα δύο θύματα, όταν μάλιστα το ένα είναι αυτό που λέγεται "Ρώσος ολιγάρχης" και το άλλο στέλεχος της παντοδύναμης μασονικής στοάς;
Κάνουν το απλό: Ενώνουν τις δυνάμεις τους και ορμούν στα κυκλώματα! Και σε ελάχιστο χρόνο τα αποκαλύπτουν!
Αμ δε...
Στην προκειμένη περίπτωση ο δικηγόρος έχει ένα πρόβλημα. Με επιστολή του "πλάσσαρε" ο ίδιος στον ελληνορώσο Ολιγάρχη - θύμα την πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας και την πλαστή απόφαση της περιφέρειας πανηγυρίζοντας για την δικαίωση! Eμφανίζεται δηλαδή ως δικηγόρος ότι ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στη δίκη εκείνη με ειδικό πληρεξούσιο και εκπροσώπησε τον πελάτη του ελληνορώσο επιχειρηματία. Και όμως η απόφαση είναι πλαστή! Έχει δηλαδή αριθμό που αντιστοιχεί πράγματι σε κάποια άλλη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.
Αυτό το κατόρθωμα, δηλαδή να κατασκευασθεί εξ ολοκλήρου πλαστή απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου και να εμφανιστεί απο δικηγόρο στον πελάτη του ΔΕΝ έχει προηγούμενο στα χρονικά. Ο ελληνορώσος συγκέντρωσε και άλλο αποδεικτικό υλικό μεταξύ των οποίων ηλεκτρονική καταγραφή της συζήτησης που είχε με τον δικηγόρο του. Και εμείς όταν τον συναντήσαμε μας έδειξε την πινακίδα που υπάρχει άλλωστε σε πολλά γραφεία και ιδιωτικούς χώρους και προειδοποιεί ότι καταγράφεται η παρουσία και συνομιλία.
Σε αυτή τη συνομιλία, αντίγραφο το όποίο έθεσε και στη διάθεσή μας για να αποδείξει ότι δεν είναι κακούργος πλαστογράφος, αλλά θύμα ο δικηγόρος πράγματι παραδέχεται ότι ο ελληνορώσος πλούσιος είναι θύμα κυκλώματος που κατασκεύασε πλαστή δικαστική απόφαση, πλαστή απόφαση της περιφέρειας και πλαστά έγγραφα του Δήμου. Όλα αυτά έγιναν γνωστά και σε δίκες στην Αθήνα, όπου αθωώθηκε ο ελληνορώσος και σε εκπομπές και ρεπορτάζ που κάναμε. Κανονικά θα έπρεπε να σημάνει συναγερμός. Με μπροστάρη το δικηγόρο να αρχίσει σοβαρή έρευνα.
Αμ δε...
Η περιφέρεια και όταν κάναμε σχετικό ρεπορτάζ στην "Ελευθεροτυπία", τήρησε σιγήν ιχθύος. Ένας μάλιστα καθ' ύλην αρμόδιος υπάλληλος έκανε κάτι θρασύτατα εκπληκτικό. Όταν (διαφορετικός πια) δικηγόρος του θύματος του απηύθυνε ερώτημα για το αν είναι υπαρκτή η πλαστή η απόφαση της περιφέρειας προσπάθησε με έγγραφο στον εισαγγελέα να καταστήσει κατηγορούμενο τον νέο δικηγόρο που έψαχνε να βρει την αλήθεια!
Στην ίδια γραμμή και δικαστικός λειτουργός ρώτησε μάρτυρα με τίνος βοήθεια έκανε έρευνα για τα πρωτοφανή πλαστά έγγραφα. Ως δηλαδή να ρωτούν τους δημοσιογράφους που ψάχνουν τα PANAMA PAPERS με τίνων την βοήθεια κάνουν έρευνα και όχι να ερευνούν αυτούς που είναι τυλιγμένοι στα "papers". Στην έκθεση GRECO που δημοσιεύθηκε πέρυσι η Ελλάδα βρίσκεται στο εδώλιο στα θέματα Δικαιοσύνης.
Καταλογίζεται στη χώρα μας ότι οι δίκες αργούν τόσο πολύ ώστε να μην αποδίδεται δίκαιο. Σε άλλες περιπτώσεις κατηγορείται η χώρα μας ότι πολιτικές δυνάμεις βραχυκυκλώνουν τη Δικαιοσύνη και είτε αλλάζουν τους νόμους για να απαλλαγούν ισχυροί κατηγορούμενοι, είτε οι δίκες αργούν και οι υποθέσεις παραγράφονται. Σε άλλες περιπτώσεις η καθυστέρηση είναι κόλπο για να χαθούν οι μάρτυρες, είτε για λόγους υγείας, είτε γιατί εξαγοράζονται ή απειλούνται.
Στην προκειμένη περίπτωση μια αναφορά για τα κυκλώματα πλαστογραφίας έφτασε από τον Αρειο Πάγο στον ανακριτή σε 4-5 ημέρες. Ο μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει... 18 μήνες μετά. Ευτυχώς ήταν ακόμα στη ζωή.
Βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση αυτή είναι στέλεχος της μασονικής στοάς της Αθήνας. Το αναφέρουμε για δυο λόγους:
1. Στη μασονική στοά εδώ και χρόνια έχει αναπτυχθεί έντονη κόντρα καθώς υπάρχουν καταγγελίες για πολύ σοβαρές ατασθαλίες και για κυκλοφορία ενός σοβαρού ποσού (πάνω απο ένα εκατομμύριο ευρώ) πέρα απο τις δικαιολογημένες εγγραφές στο ταμείο. Οι καταγγελίες είναι τόσο σοβαρές ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες διέταξαν και τυπικά έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί αν οι καταγγελίες είναι βάσιμες ή όχι.
Ο έλεγχος αυτός πάει με την... όπισθεν διότι κατά τις πληροφορίες μας επενέβησαν "μεγάλα κεφάλια".
Το ΣΔΟΕ πήγε μέχρι έξω από την πόρτα ουσιαστικά και κάποιοι δήλωσαν αδυναμία, με αποτέλεσμα να περνάει ο χρόνος μέχρι να αποφασισθεί αν θα γίνει έλεγχος απο οικονομικούς εισαγγελείς ή άλλη υπηρεσία.
Πρόβλεψη: ο ουσιαστικός έλεγχος θα παραπεμφθεί στις καλένδες...
2. Στη σοβαρότατη υπόθεση της πλαστογραφίας ακόμα και απόφασης του ανωτάτου δικαστηρίου και άλλων σημαντικών εγγράφων θα έπρεπε να διαταχθεί άμεση άρση τηλεφωνικών κλήσεων, οικονομικών λογαριασμών όλων, όσων εμπλέκονται με οποιαδήπτε τυπική η ουσιαστική αρμοδιότητα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοί "φιλοτέχνησαν" τα πλαστά.
Για τόσο σοβαρή υπόθεση είναι αδιανόητο να μην υπάρχει ως τώρα ούτε μια σύλληψη και χειροπέδες. Ποια είναι η λογική εξήγηση πέραν της δύναμης που διαθέτει σε όλα τα επίπεδα η "στοά";

πηγη: Γιάννη Ντάσκα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου