Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

0 Το πιο τραγικό είναι πως δεν υπάρχει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΕΚΕΊΝΩΝ που αυτός ο Λαός φέρει το Όνομα του... Λαός.. Ναι!



Δεν μπορεί να μην σκέφτηκες κ συ Έλληνα μου όσα μου φάνηκαν αυτονόητα τόσο καιρό που βλέπουμε να σέρνεται η Μάνα μας στα παζάρια των εμπορων Ονείρων κ Ιδεών απτον ένα ή τον άλλο που διάλεξαν κάποιοι για "Καπετανιο".Βλέπεις δεν είναι άγνωστοι όσοι ψήφισαν ιδίως τη μαύρη 15ετια που φάνηκε που θέλουν να μας οδηγήσουν.


Ψήφισαν όσοι είχαν συμφέρον να αφανισουν το Έθνος μας,όσοι δεν νοιαστηκαν παρα μόνο για τον εαυτο τους, αφού Πατρίδα δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για το συναφι τους, εκείνοι που νοιαζονται για την περιουσία τους μόνο, κ αφού έχουν θέσει την ύλη για προτεραιότητα (ύλη που όσο ζουν θα τους παρέχει όσα χρειάζονται για να αποκτήσουν κ υπόσταση στα μάτια των ηλιθιων), έχουν πληροφορηθει ώστε να βγάλουν μακρυά απτην Ελλάδα, ή οποία τους έδωσε τα πλούτο αυτά, κάθε νόμισμα επιπλέον όπου θα έδινε το δικαίωμα στο κράτος να ζητήσει όσα εδικαιουτο με νόμο ώστε να επιβιώσει ως κοινωνία. Ψήφισαν αυτοί που μπορει να μην έχουν πλουτη μα δεν έχουν κ νου τελικά αφού η ΣΥΝΗΘΕΙΑ νίκησε την όποια λογική.
Και αφού φτάσαμε να μπούμε χωρίς οι πολλοί να καταλάβουν αφού όσο είχαν ακόμα "άνεση" (έστω και λειψη, απτις κυβερνήσεις που τσιμπολογουσαν ΛΊΓΑ από κεινους και Πολλά από τους φτωχοτερους), συνέχισαν να βγαίνουν οι ΙΔΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, με τα ίδια ΚΟΜΜΑΤΑ, Αρχηγούς γνωριμους που συνέχισαν την σταδιοδρομία τους στο Τιμόνι του κάθε κόμματος βλέποντας τους Έλληνες σαν ΜΕΣΟ ώστε η "Οικογενειακή Επιχείρηση " να συνεχίσει την πορεία της ανεβάζοντας τους κ αυτούς στο WALL OF SHAME όσων μεταπολιτευτικα κ οχι μόνον, Ανέλαβαν το "ΤΙΜΌΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ", Στελέχη Ομοίως Γνώριμα για "ψιλοσκανδαλα", που σε κοινοβούλιο ή οποιαδήποτε Θέση ευθύνης άλλης Χώρας θα είχαν αυτοκτονήσει από ντροπή, κ έστω και με καθυστέρηση συναισθηση Ευθύνης απέναντι στους εκλεκτορες τους, δηλ έχουν την συνείδηση να νιώθουν πως πίσω απτα αξιωματα που έχουν, κ τους "αριθμους" υπάρχουν Ανθρώποι που τους ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΌΧΙ ΓΙΑΤΙ "Έχω το τάδε όνομα ή εμφάνιση, ή πλουτη,κ φήμη άρα αξιζω να είμαι Πλανηταρχης τουλάχιστον αλλά έστω και Βουλευτής, Υπουργός, Πρωθυπουργός στην Ελλάδα κάτι είναι για τα κυβικά μου,", ΑΛΛΑ για να ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, κ να φροντίζουν ώστε να ειναι κατοχυρωμένα κ στο μέλλον όσα οι νόμοι της κοινής λογικής επιβάλλεται να γίνουν.
Μετά από όλα αυτά, αφού ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ Κ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ 100αδες κ 1000δες ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αλλά ούτε μύγα στις επιχειρήσεις των κομμάτων των Πολιτικών κ δη των Εκλεγμενων,οπου Κυβερνησαν κατά καιρούς, τα τωρινα ή παλαιότερα χρόνια. Σχήμα Οξυμωρον όλο αυτό, κ βγάζει μάτι όμως πέρα από φωνές ΣΚΟΡΠΙΕΣ δεν υπάρχουν αντιδράσεις μιας κοινωνίας που ΠΟΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΆΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ!!!!
Το πιο τραγικό είναι πως δεν υπάρχει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΕΚΕΊΝΩΝ που αυτός ο Λαός φέρει το Όνομα του... Λαός.. Ναι! Γιατί αυτοί ΔΕΝ μπορεί να είναι απόγονοι των Ελλήνων. Λίγοι... πολύ λίγοι έχουν τα σημάδια που δηλώνουν πως ανήκουν στο Μοναδικό, Ενδοξο Έθνος των Ελλήνων...
Εχω να συνεχίσω με το θέμα του ηθους των πολιτικών που κυβερνουν τώρα όπου η πιπιλα "ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΩΝ ΚΟΜΜΑ Ο τάδε, η δεινα, απλά έχουν γνώση και γιαυτο τους επέλεξαν" πρέπει να παραδεχτουν όσοι την έχουν "καραμέλα" πως δεν έχει την Γέμιση που έλεγαν κ πως ή είναι κενή ή χαλασμενη. Και θα το στηρίξω.
Επίσης για την κυρια "ΘΈΛΩ Να γίνω Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΜ Κ ΔΕΡΝΩ μέχρι να βρω τρόπο να με έχουν όλα τα Μεσα κ Διαδίκτυο, από τότε που δοκίμασα ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ δεν θέλω πια άντρα-ες, , ούτε γκόμενο ούτε δονητες ,ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΜΟΥ"... Θα τα πούμε κ σ αυτο..
Φυσικα για το Ισλαμικο "κράτος", κ τα παιχνίδια των Μ.Μ.Ε εντύπου κ ηλεκτρονικού τύπου.
Υ. Γ
Έχω εξαντληθεί ψυχολογικά κ σωματικά οπότε σταματώ εδώ. Όποιος θέλει μπορεί να προσθέσει, διορθώσει, συνεχίζει.
Με εκτίμηση
Εκάτη Λακεδαιμονος - Εκάτη Ταυγετου
Εκάτη Πυρφερουσα - Εκάτη Ελλάς

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου