Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

0 ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ !

Oι νέοι άνθρωποι διψάνε για οτιδήποτε μυστήριο και ασυνήθιστο, παρασύρονται εύκολα από το καινούργιο, όσο παράλογο και εάν είναι αυτό, με μεγάλο ενθουσιασμό, ζήλο και τόλμη. Αυτό το έχουν καταλάβει οι λόγιοι ξεπεσμένοι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ φιγουρατζήδες. Οι οποίοι ασκούν δυστυχώς, μια ολέθρια σαγηνευτική επίδραση στους νέους, απονεκρόνωντας κάθε θετική αίσθηση, διαδίδοντας όλων των ειδών της αντικοινωνικές τους συνήθειες. Όπως για παράδειγμα μια από αυτές που είναι και οι καταλήψεις σχολικών κτηρίων, πράξη για εμάς, ηθικά καταδικαστέα και κατακριτέα.


Οι αριστεροαναρχικοκομμουνιστούληδες λοιπόν μέσω της κουλτουρωποίησης και των κραχτών της, παρακινούν τους νέους στην μιζέρια και την παραίτηση από την αληθινή ζωή…Τους κάνουν θεατές και μετόχους μια γενικής παθητικότητας.. Βλάπτουν την πρόοδο των παιδιών, αλλοιώνουν, εκφυλλίζουν και δυσφημίζουν στα μάτια τους κάθε τι ηθικό… Αυτοί οι αυλοκόλακες, διανοούμενοι της Ακαδημίας και βασιλιάδες της αρπαχτής, στο όνομα της «επανάστασης» κάνουν τους νέους να υιοθετούν άστοχα και αβασάνιστα τον ρόλο των «ροπαλομπουκαλοκουκουλοφόρων», αποκρύπτοντας τους ότι αυτό το επαναστατικό ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ που τους πλασάρουν είναι μόνο μια ψευτοενότητα μέσα στην αποσύνθεση… Και ταλαντεύονται ανάμεσα στην φατρία των αυνανιζόμενων και την φατρία αυτών που δεν έχουν τίποτα να αυνανιστούν, μη μπορώντας να κάνουν τίποτα άλλο χρησιμότερο...Σαν ένα συνονθύλευμα με τρομοκρατική πρακτική που καταπιάνεται από τις εκρήξεις θυμού, που αναβλύζουν από τα άδυτα της ανθρώπινης δυστυχίας, μετακινούνται στις σκιές του νόμου, του παρανόμου και του συστήματος, προσπαθώντας να σαμποτάρουν το μέλλον μας…

Έτσι μέσω της εισχώρησης τους στο εκπαιδευτικό μας σύστημα ψάχνουν στην νεολαία μας τα επόμενα θύματα της διανοητικής αλλοτρίωσης και της στείρας εκπαίδευσης, γρασάροντας την με θεαματικά ψέματα, διδάσκοντας τους «την περηφάνια του να μην είσαι ΤΙΠΟΤΑ», διαδίδοντας μια ανεξέλεγκτη μοντέρνα βίαιη αισθητική τάση στα πράγματα… και άλλα πολλά…. Αλλά ΔΕΝ θα τους περάσει! Όσο υπάρχουν Ελληνες θα υπάρχει και αληθινή επανάσταση! Επανάσταση για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. Όλων αυτών δηλαδή που έχουν βάλει στο στόχαστρο οι ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ   προδότες. Αλλά εμείς είμαστε εδώ για να πετάξουμε στον -σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας- κάθε τι δικό τους και τους ίδιους άμα χρειαστεί!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου