Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

0 2η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Απαίτουμε Δίκη και Παραδειγματική τιμωρία των 301 της Βουλής.

Κ αλησπέρα Ελληνίδες, Έλληνες.
Τελικά το Δημοψήφισμα το απέσυρε ο Βενιζέλος, όχι ο Παπανδρέου, απλά το έδωσε το μπαλάκι σ' εκείνον να το απέσυρε ο ίδιος ο Βαγγέλης.
Απ' το πρωί σήμερα έχουν πέσει πολλές μάσκες και πολλές προπαγάνδες, πάρα πολλές και δεν αφήνουν τον Έλληνικό Λαό να σκέφτει πιο ελεύθερα. Δυστυχώς ήτανε απλά όλα ένα ΨΕΜΑ και ένα ΘΕΑΤΡΟ προς τον Έλληνα πολίτη! Μας έπαιζαν το πόνο μας, με το μυαλό μας, που σημαίνει ότι για αυτούς είμαστε ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ τους!
Ξυπνάτε...μην ζείτε μέσω των ΜΜΕ της ψευδαίσθησης
!




Η πορεία των εξελίξεων:

Ο Σαμαράς το παραδέχτηκε να λέει ΝΑΙ στην δανειακή συμβάση και να μείνουμε στο ευρώ και χαιρετίζει ο Παπανδρέου με την απόφαση του Σαμαρά. Τόσο καιρό έλεγε συνέχεια ΟΧΙ στα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο και την δανειακή σύμβαση και τώρα έκανε την δική του κωλοτούμπα. Απέδειξει ότι είναι "ισάξια" ανάξιος με τον Παπανδρέου. Τέλος ο Σαμαράς φανερώθηκε και έπεσε η μάσκα του κόμματος του.

Ο Καρατζαφέρης έλεγε συνέχεια Εθνική Σωτηρίας να μείνουμε στο Ευρώ και υπηρεσιακό πρωθυπούργο Κώστα Σημίτη! Μπας και να πάρει μια καρέκλα Υπουργού. Τέλος ο Καρατζαφέρης, έχει φανερωθεί εδώ και πολύ καιρό, λόγω ψήφισης Μνηνόνιου 1.

Οι Παπαρήγα και Τσίπρας λένε την γνώστη λέξη συνέχεια "ΕΚΛΟΓΕΣ", ούτε λέξη για την Δανειακή Σύμβαση αν την θέλουν ή όχι, και ούτε λέξη για το Δημοψήφισμα. Γιατί άραγε;;; Τα λένε όλα για τις ψήφους προς τον Ελληνικό Λαό, με υπο Κατοχή του Δ.Ν.Τ.;;

Οι Βουλευτές του Παπανδρέου μας ζάλισαν με στις τούμπες! Μιλάμε για τσίρκο και δεν έχουν ιδέα ούτε οι ίδιοι τι έγραφουν μέσα τα μνημόνια, η Δανειακή Σύμβαση και ούτε ξέρουν τις αποφάσεις του Παπανδρέου, που ψηφίζαν με τυφλο ΝΑΙ.

Ότι και να κάνουν όλοι τους, είναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ για να παραδώσουν την Εθνική Κυριαρχία!


 Δανειακή Συμβάση σημαίνει παράδοση Εθνική Κυριαρχία.

Συμπέρασμα: Όλα για την καρέκλα τα κάνουν, το μισθό τους και φωνάζουν ποιός είναι καλύτερος, επίσης έχουν κάποιες εντολές και κανέναν ενδιαφέρον για την Πατρίδα μας και στον Ελληνικό Λαό.

Μια ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ:
Γιατί τους ενόχλει το Δημοψήφισμα;;; (Εμείς ούτως και αλλιώς δεν το θέλαμε το Δημοψήφισμα,ούτε και στις Εκλογές. Δεν τα θέλαμε λόγω της κατοχικής Βουλής μέσω Δ.Ν.Τ.)

Τα ψέμματα τελειώσαν και οι μάσκες έπεσαν των 301 της Βουλής, εμείς ως Έλληνες Youtubers άλλη μια φόρα δικαιωθήκαμε ένα από τους επτά στόχους μας:


Απαίτουμε δίκη και παραδειγματική τιμωρία των 301 της Βουλής.


Ελληνίδες, Έλληνες ξυπνάτε! Είναι πλέον το χέρι μας να ρίξουμε αυτούς τους 300 + 1 με τον Προέδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, που στέκεται ανίκανος να ελέγξει την καταστάση της Πατρίδος μας, ως "ρυθμιστής" της Δημοκρατίας.

Ξυπνάτε! Η χώρα είναι υπό κατόχη, βασή Μνημονίου! Προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να αποδεχτεί αυτή τη δανειακή σύμβαση ως μοναδική λύση και σ' αυτό παίζουν πρωταρχικό ρόλο και οι προπαγανδιστές μεγάλο - δημοσιογράφων των ΜΜΕ, που με την κάθε ευκαιρία το τονίζουν είτε Εκλογές, είτε Δημοψηφίσματα, είναι άκυρα. Απλά ψάχνουν το τρόπο να μας ξεφτιλίσουν και να μας αποπροσανατολίσουν. Φτάνει οι αναλύσεις και μπερδέματα!
Δημοσιογραφικα και πολιτικά προπαγναδιστικά συστήματα!




Πρέπει να καταλάβετε και να ξεκολλήστε πια από τα κόμματα της Βουλής! Βγάλτε από μέσα σας το φανατισμό και σκέφτειτε πιο ελεύθερα! Εκείνοι δεν σας νοιάζονται τι θα πάθετε, ότι κι αν γίνει εδώ την χώρα μας! Είναι πλέον το χέρι μας Ελληνίδες και Έλληνες, να αποτρέπουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα που υπάρχει και να διώξουμε την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ! Εκείνοι θέλουν να διορίσθουν υπάλληλους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!


Ποιά είναι η λύση:
Να πάρουμε την κατάσταση τα χέρια μας και να διώξουμε όλους τους 301 και το ΔΝΤ! Γιατί αυτήν την φόρα δεν πρόκειται να μας ελέγχουν πλέον οι "ηγέτες" των καταστροφών! Η επιλογή είναι μία και θα την διάλεξετε εσείς, δεν υπάρχει άλλη λύση με εκείνους στην Βουλή. Εσείς αποφασίζετε και είναι το χέρι σας να πείτε ένα μεγάλο σύνχρονο ΟΧΙ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και την ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΗΣΗ.


Η Ελλάδα δεν πέθανε και ποτέ δεν πεθαίνει!
Εκείνοι τελειώσαν οι 300 και ο Προέδρος της Δημοκρατίας!
Και η επιλογή είναι δική σας:


Ελευθερία ή Θανάτος!

Έλληνες Youtubers
3 - 11 - 2011

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου