Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Σας προειδοποιήσαμε...

Καλησπέρα Έλληνίδες, Έλληνες. Ο Παπανδρέου ανακοινώσε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΠΑΓΙΔΑ, επειδή το ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ απ' το Συντάγμα που φωνάζετε "ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" κι επίσης βεβαία το ενημερωτικό μας φυλλάδιο, σας προειδοποιήσε: "ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ", κι έτσι βγήκαμε ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ. Εμείς ενημερώναμε στον Έλληνικό Λαό εδώ και μήνες (6μήνες) να αντισταθεί το Δημοψήφισμα - παγίδα και δεν αναγνωρίζουμε Δημοψηφίσματα της Κατοχικής Βουλής.
Τι προβλέπει το Σύνταγμα για το Άρθρο 44, παρ.2, για τοΔημοψήφισμα.
Άρθρο 44, παρ.2

2. Ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας προκηρύσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των Βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του υπουργικού Συμβουλίου.Δημοψήσισμα προκηρύσσεται από το Πρόεδρο της Δημοκρατία με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα του συνόλου των βουλευτών, ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνέλου (180 βουλεύτες) και όπως ορίζουν ο Κανονισμός της Βουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Βουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.

Το δημοψήφισμα που κάνει ο ΓΑΠ, είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ! Κάνει δημοψήφισμα για ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ της νέα συμφώνιας που είναι ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και μην ψηφισμένο νομοσχέδιο, δηλαδή δεν ξέρουμε τι αναφέρεται μέσα στο νομοσχέδιο της δανειάκης σύμβασης και θα ψηφίσουν οι Έλληνες με τυλφή ψήφο ΝΑΙ ή ΟΧΙ. για τον μέλλον της Πατρίδος μας.

Λοιπόν τι προβλέπει το Δημοψήφισμα:

ΝΑΙ: Στην δανειάκη σύμβαση ο λαός υπογράφει την κατάδικη ΤΟΥ σε πραγματική πείνα 10ετούς τουλάχιστον διάρκειας. Δηλαδή, όπως τώρα με μειώσεις μισθούς,συντάξεις και αυξήσεις φόρους, χαράτσια.

ΟΧΙ: Στην δανειάκη συμβάση  ο λαός υπογράφει την έξοδο του από την Ευρώζώνη με την χώρα παντελώς απροετοιμάστη για ένα τέτοιο γεγόνος, αφού δεν υπάρχουν τα στοιχειώδη συναλλαγματικά αποθέματα και κρατικές προμήθειες για κάτι τέτοιο. Δηλαδή σημαίνει πάλι πείνα, ανέχεια και κίνδυνο από εξωτερικές απειλές. Και βγαίνουν δικαιωμένοι οι 300 της Βουλής, ότι εμείς ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!

ΑΠΟΧΗ: Ο Λαός θα είναι σαν να έχει ψηφίσει ΝΑΙ στην δανειάκη σύμβαση αφού οι Βουλεύτες του Παπανδρέου, θα την έχουν ψηφίσει πρώτα στην κατοχική Βουλή υπό εντολή του Δ.Ν.Τ.
Τώρα πάμε για στις Εκλογές, όταν γίνουν:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

Σημαντικό: Κλείστε τις τηλεοράσεις, θα γίνονται συνεχείς παραπληροφορήσεις και θα λέγονται ασύστολα ψέμματα και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ από τα παπαγαλάκια, ώστε να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό

Ενημερώναμε στον Ελληνικό Λαό εδώ και μήνες ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΠΑΓΙΔΑ των 300 της κατοχικής Βουλής, που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο του Δ.Ν.Τ., όπως αναφέρεται το Σελ. 21,Κεφάλαιο 1, παρ. 2.3.4. Διότι το Δημοψήφισμα δεν ΕΙΝΑΙ απόφαση του ίδιου ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ είναι ΕΝΤΟΛΗ του Διενθές Νομισματικού Ταμείου και της Νέας Τάξης Πράγματων.

Ποια είναι η λύση: ΝΑΙ ή ΟΧΙ
Προς το παρόν περιμένουμε τις εξελίξεις
  του ερωτήματος - παγίδα για το Δημοψήφισμα.
Έλληνες Youtubers. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου