Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

1 Ομάδα Δράσης Αττικής: Σταματήστε τους χημικούς αεροψεκασμούς! [ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2012]

Μετά από τους αλλεπάλληλους χημικούς αεροψεκασμούς που συντελούνται αδιάκοπα και καθημερινά στο νομό μας αλλά και σ'όλο τον Ελληνικό ουρανό, η Ομάδα Δράσης Αττικής αποφασίζει να πραγματοποιήσει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρα 07:30 το πρωί μέχρι 17:30 το απόγευμα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (σταθμός μετρό "Εθνική Άμυνα").


Η γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας δεν θα σταματήσει χωρίς τη δική μας δράση. Χωρίς τη δράση όλων μας! Έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση προς τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας, να ζούμε κάτω από καθαρούς ουρανούς. Ακτιβιστές και οικολογικές οργανώσεις συλλέγουν στοιχεία και καταθέτουν μηνύσεις, πιέζοντας τις κυβερνήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Έτσι κι εμείς, δεν έχουμε πια την πολυτέλεια να κωφεύουμε και να σφυρίζουμε αδιάφορα μπροστά σ'ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του περιβάλλοντος.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης θα παραδοθεί έγγραφο με κοινοποιήσεις προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους τρεις αρμόδιους αρχηγούς ΓΕΣ, ΓΕΑ, ΓΕΝ. Επίσης, στο τέλος της συγκέντρωσης, θα κατατεθούν μαζικές μηνύσεις στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα κατά παντός υπευθύνου. Για το λόγο αυτό όσοι προτίθενται να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας, να έχουν μαζί τους ταυτότητα για την ομαδική μήνυση.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Αν η ώρα συγκέντρωσης μοιάζει πολύ νωρίς, ας αναρωτηθούμε πόσο νωρίς ή αργά είναι να υπερασπιστούμε τις ζωές των παιδιών μας

1 σχόλια:

omadaneoneforiakon.blogspot.com είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.

Δημοσίευση σχολίου