Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

0 Προς τα μαντρωμένα των Α.Μ.Ε.Α.: Έχω δικαίωμα να σας αποκαλώ έτσι...


Την προηγούμενη Πέμπτη στις 27 Σεπτεμβρίου, είχαν την συγκέντρωση για τα Α.Μ.Ε.Α.Μια φίλη μου λέγει να κατέβω κάτω για να διαμαρτυρηθώ κι εγώ. Δεν μπόρεσα να κατέβω και της ζήτησα να μου στείλει βίντεο ή φωτογραφία, Μια απ' τα ίδια!!!!!! Της απάντησα λοιπόν:
"Δεν πάω με καθυστερημένους των κομματόσκυλων  Α.Μ.Ε.Α., δεν τους μοιάζω!

Τι εννοώ;;

Βλέπω τους Ανθρώπους των Ειδικών Αναγκών, ποτέ δεν λέω ΑΤΟΜΩΝ είναι λέξη για μένα ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ, να κρατάνε σημαίες των Π.Α.ΜΕ. ενός μαντρωμένου κινήματος και παρακλάδι του Κ.Κ.Ε. Μα είναι δυνατόν εσείς ως Α.Μ.Ε.Α. να κρατάτε σημαίες του Π.Α.ΜΕ.;;;
Πάτε καλά;; Αλήθεια σας ρωτώ: Πόσο καθυστερημένοι είστε;;; Και πώς θα σας πάρουν τα σοβαρά άλλοι άνθρωποι των Α.Μ.Ε.Α, που είναι ελεύθεροι και αμάντρωτοι Έλληνες;;;

Εγώ είμαι Α.Μ.Ε.Α του 80%, ελεύθερος και αμάντρωτος Έλληνας και έχω ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΕΤΣΙ:
Ότι είστε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ, που σας έχουν μαντρώσει στο ψεύτο - κίνημα του Π.Α.ΜΕ. και περιμένετε να σας πάρουν στα σοβαρά;;;
Και καλά σας λένε ότι είστε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ, εφόσον κρατάτε σημαία του Π.Α.ΜΕ.και σας λένε οι άλλοι τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να λέτε σε κάθε συγκέντρωση σαν ρυθμισμένα ρομποτάκια των Α.Μ.Ε.Α, που ελέγχουν τις σκέψεις σας.

Αλήθεια, τι φωνάζετε και γράφετε στα πανό της διαμαρτυρίας σας;;

Για να μην μειωθούν ή να κοπούν τα Επιδόματα!!!
Σε ποιους τα φωνάζετε αυτά;;; Από ποιους τα ζητάτε;;;
Από τους Προδότες της Κατοχικής Συγκυβέρνησης, που παράδωσαν την Ελλάδα στους ξένους κατακτητές των Δ.Ν.Τ.;;

Ζητάτε να μην γίνουν ΜΕΙΩΣΕΙΣ των Επιδομάτων αντί να απαιτείτε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ και την ΤΙΜΩΡΙΑ των 300, αλλά ΚΑΙ του Προέδρου της Δημοκρατίας...
Που μας κατέστρεψαν αυτά τα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ 2,5 χρόνια, με άδικους Νόμους που ψήφιζαν για εμάς τους Α.Μ.Ε.Α. και γενικά για το λαό που κυβερνούν, χωρίς να μας ρωτήσουν!!

Για σκεφτείτε μόνοι σας τι γίνεται γύρω σας και βγείτε απ' το μαντρί του Π.Α.ΜΕ. υπό του Κ.Κ.Ε και της Νέας Τάξης Πραγμάτων!


Στόχος του ΚΚΕ είναι να μην κινηθούμε όλοι μαζί ενωμένοι, αμάντρωτοι κι ελεύθεροι, με ένα κοινό σκοπό και κοινό σύνθημα, ως Α.Μ.Ε.Α. και δυστυχώς εσείς που κρατάτε τα σημαιάκια του Π.Α.ΜΕ., σας χωρίζουν, σας ελέγχουν, σας λένε αυτά που θέλουν για να τα επαναλαμβάνετε σαν παπαγαλάκια.  Σας θέλουν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ, τροφοδοτώντας σας ψέματα, για να έχουν εύκολες ψήφους απ' τους Α.Μ.Ε.Α!


Διάλεξτε:

Ελεύθεροι και Αμάντρωτοι Έλληνες των Α.Μ.Ε.Α, (χωρίς κομματικές ταυτότητες, κλίκες στο κάθε ψευτό - κίνημα και να μην μας διατάζουν, όποτε θέλουν), με κοινό αυθόρμητο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ μας σύνθημα:
"Θέλουμε πίσω την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ μας, την ΙΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ και την ΤΙΜΩΡΙΑ των 300 και του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Έλληνες αμάντρωτοι και ελεύθεροι των Α.Μ.Ε.Α."

ή

Καθυστερημένοι και Μαντρωμένοι του ΠΑΜΕ ή οποιουδήποτε άλλου κινήματος/κόμματος, για τα δικά τους συμφέροντα και τα δικά τους δήθεν συνθήματα, χωρίς να σας λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ και να σας έχουν να ζείτε στον ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, έτοιμοι να πράξετε ό,τι σας ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ!

Στο χέρι σας είναι!


Απόγονος του Νικηταρά Σταματελόπουλου, με Α.Μ.Ε.Α. του 80% - Ελεύθερος και Αμάντρωτος Έλληνας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου