Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

0 Πλούσιο Μνημόνιο 3 και Τελειωτικό Χτύπημα. Κερδίζει το κεφάλαιο, χάνει ο ΛΑΟΣ!


Κ αλησπέρα σας Έλληνες και Ελληνίδες!

Νομίζω πως θα πρέπει να ρίξουμε καλό διάβασμα στο Μνημόνιο 3, αφού σε λίγες μέρες που θα ψηφιστούν σε λίγες μέρες τα μέτρα που θα σημαίνουν αργό και βασανιστικό θάνατο εις βάρος των Ελλήνων!

Επίσης καλό είναι ενημερωθείτε όσο μπορείτε, μεταξύ σας και να μιλάτε, διότι η σιωπή είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Δεν υπάρχει "δεξιά", ούτε "αριστερά", αφού είναι ψεύτικες οι ιδεολογίες των κομμάτων της Βουλής, τα οποία δεν λένε την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.

Είναι 48 σελίδες οι όροι του Μνημονίου 3, όσο και να το σκέφτεστε στο μυαλό σας και θέλετε τόσο πολύ να τα αποφύγουμε τα μέτρα - θάνατος, δεν πρόκειται να το γλιτώσουμε!


Λένε πως τα μέτρα θα ψηφιστούν μέσα Νοέμβρη, είναι πλέον σίγουρο!

Βιάζονται και μάλιστα γρήγορα! Ενώ τα έχουν ήδη συμφωνήσει επί Παπαδήμο από το Φεβρουάριο 2012 και τόσο καιρό τα Μ.Μ.Ε. που λένε μπούρδες κι η Κατοχική - Παράνομη Κυβέρνηση βρήκαν ευκαιρία να φτιάξουν το 3ο Μνημόνιο, παρέα με τους Γερμανικούς Τοκογλύφους και Τρόικας!!!

Τέλος πάντων, ας πάμε παρακάτω.

Τα κόμματα [ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και Κ.Κ.Ε.], για εμένα προσωπικά έχουν τελειώσει και μας έχουν προδώσει, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Δεν με εκφράζει κανένας τους! Ούτε ένα ΚΟΜΜΑ / ΚΙΝΗΜΑ!
Κοιτάνε δυστυχώς τις καρέκλες!
Δεν νιώθουν, όπως νιώθουμε ΕΜΕΙΣ! 
Αυτοί δεν έχουν ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....αν είχαν πραγματικά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, θα έπρεπε αυτά τα 4 κόμματα να είχαν ήδη ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ απ' το Κοινοβούλιο, ώστε να μην περάσουν τα μέτρα - θάνατος στην ζωή μας!

Είναι πολύ απλό για να σας το πω:

  1. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάθεται και ασχολείται πως να διώξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ απ' την Βουλή και γενικώς την ΔΕΞΙΑ! Τώρα όσο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάθεται και ασχολείται με τους λαθρομετανάστες και κοιτάει πως να μην ξαναμπεί στην Βουλή ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και πόσο μισούν την ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Κι έχει καταντήσει πια κουραστικό μεταξύ τους!
  2. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ωραία τα λένε αλλά βαρέθηκα τα κούφια λόγια! Θέλω πράξεις αλλά μηδέν! Τι άλλο να σας πω να το καταλάβετε;;; Είναι κόμμα μιας χρήσεως και μετά τέλος...
  3. Το Κ.Κ.Ε. τελειωμένο και δεν έχει πλέον να προσφέρει. Όλο μπλα, μπλα. μπλα και 24 ώρες ή 46 ώρες απεργίες του ΠΑΜΕ εκδρομή, να λέμε και την αλήθεια! Αποτέλεσμα;; ΜΗΔΕΝ!
Το Αποτέλεσμα ξέρετε ποιο είναι;;

Αντί να κοιτάξουν το πραγματικό εχθρό που μας εξαθλιώνει μα όσα παίρναμε και συνεχίζουν να ψηφίζουν τα μέτρα και να παραιτηθούν ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ για το καλό των Ελλήνων, κάθονται και μαλώνουν μεταξύ τους με αποτέλεσμα δημιουργεί φόβο, πανικό και ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Και φοβούνται να μην ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

Ανοιξα το Μνημόνιο 3 για να το μελετήσω, να μην μείνω αδιάβαστος σαν τον ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, να γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας και τι μέτρα ψηφίζουν! Και διαβάζοντας το Άρθρο 2, παρ. 2.1. - Σελίδα 2, σκέφτηκα: "Γιατί να το συνεχίσω να το διαβάζω;;;" ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

Δείτε την παρακάτω εικόνα:


Με λίγα λόγια:

ΠΛΗΡΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ για δήθεν μείωση "χρέους" και ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ, δηλαδή ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!
Κουράστηκα να διαβάζω, όπως και υπόλοιποι που τα διάβασαν, Μνημόνια 1 & 2, Εφαρμοστικούς Νόμους, Μεσοπρόθεσμο και Δανειακή Σύμβαση κι εσείς ακόμα είστε τον ύπνο δικαίου γαιδαράκου!
Τι πρέπει να γίνει για να ξυπνήσετε;;
Εύχομαι το 3ο Μνημόνιο θα σας ξυπνήσει για σίγουρα, είναι πλέον το τελειωτικό, πιστεύω...


Διαβάστε το και διαδώστε το, όσο μπορείτε, γιατί παίζεται η ΖΩΗ μας και το μέλλον των ΠΑΙΔΙΩΝ μας!
Μην περιμένουμε εκεί μέσα τους 300 της Βουλής να σας σώσου, όσο κάθονται μέσα στην Βουλή, δίχως να παραιτηθούν  από το Κοινοβούλιο κι ακόμα να πουν "ΌΧΙ" στα μέτρα - θάνατος, για εμένα προσωπικά είναι πάλι ΕΝΟΧΟΙ και ΟΜΟΙΟΙ με την τριτοκομματική Κυβέρνηση!
Αν διαφωνείτε σ' αυτό που λέω, σέβομαι την γνώμη σας, μόνο μην το μετανιώσετε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Για να μην ψάχνεστε, σας δίνω σελίδες σημαντικές:


  1. Άρθρο2 παρ:. 2.1, σελ.2: => Ξεπούλημα τα δημόσια αγαθά [νερό, φυσικό αέριο,ηλ. ενέργεια κ.λ.π.]
  2. Σελ.30: Για Παγκοσμια Τράπεζα  => Η Παγκόσμια Τράπεζα, παρακλάδι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα παρακολουθείται το έλεγχο των μέτρων για να πληρώνουμε.
  3. Σελ.36: Ηλεκτρονική Δικαιοσύνη μεσω ΗΔΙΚΑ. => Παρακολούθηση παντού, ίσως να παίζει ρόλο με την Ηλεκτρονική Νέα Ταυτότητα με συνεργασία στην "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ".
  4. Σελ.40: Εφαρμογή "έξυπνων" συστημά μέτρησης => Για να γνωρίζουν πόσο καταναλώνουμε...
  5. Σελ. 42: Ψηφιακή Τηλεοράση => Να είμαστε συνέχεια πρόβατα με την υπέροχη οθόνη!
  6. Σελ. 44: Περικοπές μισθών  και απολύσεις. => Υπάρχουν κάποιοι "ΧΧΧΧ" σημαίνει ακόμα την "Επαναδιαπραγμάτευση" είναι....δεν έχει σημασία, ούτως κι άλλως χαμένοι είμαστε!
  7. Σελ. 45: Περικοπές Συντάξεων
  8. Σελ. 46 Περικοπές Υγείας => Τι θα απογίνουν οι καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς και γενικά τα Α.με.Α. που παίρνουν φάρμακα.
  9. Σελ. 48 Αυξηση Φόρων => Περικοπές παντού και αυξάνεται το Φ.Π.Α., μου θυμίζει Ατζέντα 21, αν γνωρίζετε....


Στο χέρι μας είναι να τους σταματήσουμε και να ξέρετε πως αν τα ψηφίσουν, πάλι μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι θα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΚΥΡΑ και μην ελπίζετε τα ξένα ΚΟΜΜΑΤΑ.

Καλό διάβασμα και Ο Θεός να βάλει το χέρι Του....


Δ.Σ. 

Υ.Γ.: Καθόλου τυχαίο να έρχεται ο Παπακωνσταντίνου απ' το Εξωτερικό για εξεταστεί στην επιτροπή και ο Βαξεβάνης να δημοσιεύει την Λίστα Λαγκάρντ στο περιοδικό του [2€, οικονόμησε καλά], και ιστορίες, το αποτέλεσμα θα είναι ΜΗΔΕΝ, δεν θα γίνει τίποτα!
Κι όλα αυτά ήθελαν να μας αποπροσανατολίσουν και ώστε να μην ασχολουθούμε με τα μέτρα - θάνατος!
Εμένα όμως δεν ΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, γι' εσάς δε ξέρω....




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου