Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

0 Σοκ!! Απίστευτη πλεκτάνη μουσουλμάνων εις βάρος χριστιανής δασκάλας στην Ξάνθη!! Μπλεγμένος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Εντελώς τυχαία σήμερα ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο ανάρτηση σύμφωνα με την οποία χριστιανή δασκάλα που διδάσκει σε μειονοτικό σχολείο της Ξάνθης έχει πέσει θύμα πλεκτάνης, στημένη απο τους μουσουλμάνους, με την απόλυτη υποστήριξη (επίσης μουσουλμάνου) βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η υπόθεση έχει ως εξής: στο συγκεκριμένο σχολείο συμβαίνουν απίστευτα πράγματα, για την ακρίβεια μόνο με σχολείο δεν μοιάζει... Αμέτρητα σκάνδαλα, απο καθημερινές χυδαίες πράξεις μέχρι νομικά κενά.


Σχεδόν ένα χρόνο πριν τέθηκε θέμα πλαστογραφίας, σύμφωνα με πληροφορίες ο μουσουλμάνος διευθυντής πλαστογραφούσε υπογραφές γονέων ουτως ώστε να λειτουργεί παράνομα το ολοήμερο σχολείο, και για να το καλύψουν ετοίμασαν μια ψευδή καταγγελία εις βάρος της χριστιανής δασκάλας εκ μέρους του πρώην προέδρου της σχολικής εφορίας και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (σημειωτεόν οτι ο βουλευτής που έκανε την καταγγελία και η δασκάλα γνωρίστηκαν το Σεπτέμβριο επειδή έτυχε να έχει το γιο του μαθητή, δυο μήνες δηλαδή αργότερα αφότου στήθηκε όλη αυτή η πλεκτάνη)  και υπογεγραμμένη  απο τον πρώην προϊστάμενο του Β' γραφείου ΠΕ Ξάνθης και άλλους 8 μουσουλμάνους, γονείς μαθητών. Να προσθέσουμε εδώ οτι σε όλα αυτά εμπλέκεται και η υποδιευθύντρια του σχολείου που τυγχάνει να είναι και κουμπάρα του προϊσταμένου, άκρως ευνοούμενη... (την παρούσα ψευδή καταγγελία εις βάρος της δασκάλας δεν έχει υπογράψει η ίδια αλλά συναίνεσε). Έτσι θα καλυπτόταν ο διευθυντής και ως αντάλλαγμα ο προϊστάμενος και η... κουμπάρα του θα κέρδιζαν την εύνοια της μειονότητας αλλά και την αιώνια εξασφάλιση της θέσης τους.
Για να επιβεβαιώσουν τη ''νίκη'' τους, ενημέρωσαν τη δασκάλα οτι εκρεμμεί κατηγορία εις βάρος της 10 μήνες μετα!! Η ίδια έμαθε οτι είναι κατηγορούμενη για κάτι που δεν διέπραξε -και μάλιστα κατηγορείται απο το βουλευτή που δεν την γνώριζε τότε καν- πριν λίγες μέρες! Πλέον δεν μπορεί να αντιδράσει, θα περάσει πειθαρχικό και κινδυνεύει με απόλυση ή στην καλύτερη περίπτωση με ποινή και στέρηση βαθμού ενω έχει πτυχία και αρκετά χρόνια προϋπηρεσία. Ασφαλώς τον εν λόγω κατήγορο δεν τον αγγίζει οτι διαπράττει αδικία, 6.000 ευρώ μηνιαίως συν την προπαγάνδα του είναι αρκετά για να ικανοποιηθεί. Απο τον Τούρκο δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, ο προϊστάμενος και η υποδιευθύντρια όμως που... δηλώνουν Έλληνες χριστιανοί, είναι απίστευτο να είναι συνένοχοι σε τέτοια σκευωρία.
Για την ιστορία, ο πλαστογράφος διευθυντής υποβιβάστηκε σε απλό δάσκαλο, στο ίδιο σχολείο, ο προϊστάμενος λόγω συγχωνεύσεων μετατέθηκε ως δάσκαλος σε χριστιανικό σχολείο και η περιβόητη κουμπάρα παραμένει σταθερά στη θέση της...
Τα παραπάνω είναι διασταυρωμένα απο κάτοικο της περιοχής, καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να κινηθούν επιτέλους και να προστατέψουν αυτούς που κατέληξαν να νιώθουν σήμερα μειονότητα στη χώρα τους.
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου