Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

0 Η Φασιστική Τρόικα και τα τσιράκια της, απαιτούν .. κατάργηση των παρελάσεων!


Σε απο-εθνικοποίηση της χώρας, με αφορμή την οικονομική κρίση, προχωρούν η Τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες της θέτοντας ζήτημα κατάργησης των στρατιωτικών παρελάσεων και κάθε είδους παρελάσεων στις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου.

Συν, βέβαια, το γεγονός ότι πλέον οι εθνικές επέτειοι αποτελούν... πραγματικό εφιάλτη για τις «ελληνικές» κυβερνήσεις, αφού μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε εθνικά συλλαλητήρια κατά της ξένης κατοχής.


Τα παπαγαλάκια της παγκόσμιας δικτατορίας, βγήκαν και κράζουν δεξιά και αριστερά.. για την κατάργηση των Εθνικών μας Εορτών..

Όπως καταλαβαίνετε, δεν τους ενοχλεί η εξαθλίωση, οι αυτοκτονίες, τα αβάσταχτα οικονομικά μέτρα που επιβάλουν στους Έλληνες, τους ενοχλούν.. οι παρελάσεις στις εθνικές επετείους.. !!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (!) Δημήτρης Αβραμόπουλος έθεσε ευθέως ζήτημα κατάργησης της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ή τουλάχιστον μίας από τις δύο στρατιωτικές παρελάσεις, δήθεν για λόγους οικονομίας.

Οφείλω ως Έλληνας ακόμα πολίτης,να γράψω δύο γραμμές για τον σχεδιασμό που βλέπω να εκτύλισεται μπροστά στα μάτια μου σε σχέση με το ενδεχόμενο κατάργησης των παρελάσεων λόγω "οργής λαού" διότι το να σε κοροιδεύουν εμπρός σου, ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής αγυρτείας.

Όλα ξεκίνησαν πριν ελάχιστο καιρό όταν μας είπαν πως οι παρελάσεις θα απωλέσουν το μηχανοκίνητο τμήμα τους λόγω δήθεν οικονομικής κρίσης λές και το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι τα καύσιμα των 50-100 μηχανοκίνητων μονάδων και αεροπλάνων που παρελαύνουν κάθε χρόνο τιμής ένεκεν των ήρωων αυτού του τόπου και οχι η καταλήστευση του, παντοιοτρόπως απο το σαπισμένο πολιτικό κατεστημένο του πολιτικαντισμού και τους σύν αυτώ.

Τώρα κάποιοι τολμούν ακόμη και να σκέφτονται την παύση των παρελάσεων ή τον περιορισμό τους σε κλειστούς χώρους,άκουσον άκουσον, υπο την αστεία δικαιολογία οτι οι επίσημοι πρόκειται να δεχθούν προπυλακισμούς απο τον αγανακτισμένο κόσμο παίζοντας ακόμη μια φορά με την νοημοσύνη μας.

Ο λόγος προσωπικώς και κατα την εκτίμηση μου είναι βαθύτερος και έχει να κάνει με την περηφάνια αυτού του λαού την οποία φοβούνται πολλοί στο να αναπτερωθεί και προς τούτο κάνουν οτι περνά απο το χέρι των υποχείριων τους προκειμένου να μην βλέπει αυτός ο κόσμος μήτε μια χαραμάδα φώς.

Στην ούσια οι σχεδιαστές αυτό είναι που φοβούνται και οχι βέβαια την οργή του ελληνικού λαού ο οποίος δείχνει αξιοζήλευτη υπομονή ή και αποχαύνωση σε σχέση με το τι τον αναγκάζουν να ζεί σε καθημερινή βάση. Αυτό όμως που φοβούνται πραγματικά είναι, μη τυχών και θυμηθεί ο Έλληνας τις ρίζες του!!

Κάποιοι το λοιπόν μας θέλουν απομονωμένους στα καβούκια μας, χωρίς ίχνος εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειας, πεινασμένους και φτωχούς, αυτή είναι η πικρή αλήθεια και μόνον αυτή.

Βέβαια είναι να αναρωτιέται κάποιος προς τι όλες αυτές οι παρελάσεις, την στιγμή που έχουν καταντήσει πανυγηράκια της μιάς μέρας και ο άνεμος στο τέλος της γιορτούλας παίρνει μαζί του τα χειροκροτήματα χωρίς νόημα και τις επεφημίες ενός κόσμου που δεν παραδειγματίζεται στο ελάχιστο απο την θυσία των προγόνων μας.

Η ιστορία έχει λόγο να μελετάται μόνον αν και εφόσον δρά παραδειγματικά για το παρόν και μας βοηθά στο να στήσουμε ένα καλύτερο μέλλον διδασκόμενοι απο τα λάθη του παρελθόντος,

Γι' αυτό το λόγο, δεν επιτρέπουμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ να παίζει με την εναπομείνουσα εθνική μας αξιοπρέπεια, μόνο και μόνο επειδή έχει ένα πληρεξούσιο στα χέρια του σχετικά με την διαχείριση της εξουσίας.

Σε μια εποχή γενικής έκπτωσης ηθικών αρχών και αξιών και σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας, με άσπονδους γείτονες και αλλοτριωμένες πολιτικές ηγεσίες, τί έχει σειρά;;

Μήπως εν τέλει θα καταργήσουν και την ελληνική σημαία αλλά και τις ίδιες τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού τους ενοχλούν τόσο πολύ;!

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ! 
ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ!
ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ 
ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου