Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

0 Ε.Ε: Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη λόγω λαθρομετανάστευσης


Κάρτα "φακελώματος" του Πολίτη προσπαθεί να επιβάλλει στην Ελλάδα η Ε.Ε με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση και γράφοντας στα παλαιότερα των υποδυμάτων της το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού, αλλά και την υποψία του ότι προσπαθούν να τον κλείσουν ΄όπως και όλους σε έναν πλανήτη φυλακή.

Ενοχλημένη η Ε.Ε αναφορικά με τις χιλιάδες ελληνικές ταυτότητες-μαϊμού, που βρίσκονται στα χέρια τριτοκοσμικών μεταναστών.

Τέθηκε το θέμα της εγκυρότητας των ταυτοτήτων που κατέχουν οι "εισαγόμενοι", με τη χώρα μας να κατηγορείται ότι αποτελεί τη "μαύρη τρύπα" στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας.


Παράλληλα, υποδείχθηκε στην ελληνική πλευρά η αλλαγή των στοιχείων αλλά και της μορφής του σημερινού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η πλαστογράφησή της.

Συγκεκριμένα, ζήτησαν να είναι αναγνωριστικό στοιχείο ενός Έλληνα πολίτη, εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει καταργηθεί, η ίριδα του ματιού του. Επίσης, σε αυτή θα προστεθεί μία ηλεκτρονική πλακέτα (τσιπ) που θα είναι συμβατή με τα ψηφιακά συστήματα των αστυνομιών της ΕΕ.

Δηλαδή μας ζητούν τη δημιουργία ηλεκτρονικής ταυτότητας, για το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα της ζωής μας με πρόσχημα τη λαθρομετανάστευση.

Δημιουργόυμε το πρόβλημα, προκαλούμε αντίδραση, προσφέρουμε τη λύση. Και η λύση είναι το σούπερ φακέλωμα της ζωής μας η μεγάλη επιθυμία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Κοινοτικοί αξιωματούχοι απαίτησαν από τους Έλληνες ομολόγους τους να εκδώσουν νέες ταυτότητες που θα θυμίζουν πιστωτικές κάρτες, στις οποίες θα καταχωρούνται:

το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, η ίριδα των ματιών, τα δακτυλικά αποτυπώματα, η οικογενειακή κατάσταση, το επάγγελμα, ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, η ομάδα αίματος και ο τόπος κατοικίας.

(Θα αναγράφεται ο Τόπος Κατοικίας... 
και όχι ο Τόπος Καταγωγής...

Μήπως με αυτό τον τρόπο, οι παρανόμως κατοικούντες  λαθρομετανάστες, γίνουν "νόμιμοι"..

και οι νόμιμοι κατοικούντες γηγενείς, κηρυχθούν παράνομοι...;;;;)

Για να μην ξεχνιόμαστε

“καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, 
καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, 
καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, 
ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν 
τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι 
εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, 
τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· 
ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.
" Να θυμίσουμε ότι το ή είναι διάζευξη, δηλ. όχι μόνο το χάραγμα αρκεί και ο αριθμός (ταυτότητα;).

Επέμεναν επίσης στη "χαρτογράφηση" όλων των αλλοδαπών που μπαίνουν νόμιμα ή παράνομα στη χώρα μας και στη δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων, όπου θα καταχωρούνται τα στοιχεία τους, προκειμένου να εντοπισθούν άτομα που ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις (εδώ γελάμε).

Εγχείρημα δύσκολο, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αφού το σύνολο των (νεο)εποικιστών στερείται κάποιου επισήμου εγγράφου (διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης κ.α.) που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους.

Οι περισσότεροι δε, δηλώνουν Παλαιστίνιοι ή Αφγανοί, ενώ προέρχονται από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές ή τις χώρες του Μαγκρέμπ.

Σύντομα μάλιστα, θα μεγαλώσει ο "μεταναστευτικός" πονοκέφαλος για τις αρμόδιες αρχές, καθώς η Ελλάδα πρόκειται να δεχθεί τουλάχιστον 20.000 Σύριους πρόσφυγες.

Οι τελευταίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σαλαφιστές, ένα από τα πιο ακραία κινήματα του Ισλάμ, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την εθνική ασφάλεια, ειδικά όταν υπάρχει ήδη στη χώρα άγνωστος αριθμός εξτρεμιστών και εν υπνώσει ακραίων πυρήνων αποτελούμενοι από φονταμενταλιστές ισλαμιστές.

Οι εικόνες που είδαμε στην συγκέντρωση των μουσουλμάνων ,με τα πανώ που ζητούσαν τζιχάντ στην Ελλάδα, είναι ακόμα νωπές.


Πηγή: Tμήμα ειδήσεων defencenet.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου