Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

3 Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ JULIA GILLARD ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Να κάτσουμε να τους αντιμετωπίσουμε ή να πάμε στην Αυστραλία;

Χρειαζόμαστε ηγέτες σαν αυτή την Κυρία!

Μάλιστα!


Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ – Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Οφείλει κανείς να παραδεχτεί και να εκτιμήσει την πίστη της στα δικαιώματα των συμπατριωτών της.
Είναι παρήγορο να βλέπει κανείς κάποιον πραγματικό ηγέτη.

Όλος ο κόσμος χρειάζεται τέτοιους ηγέτες!


Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.
Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση:

"Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΩΣΤΟΥΝ.... Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα.
Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.


Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε." 

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.

3 σχόλια:

AlexG είπε...

http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

tasos2222 είπε...

h λαθρομετανάστευση ειναι δευτερογεννης συνεπεια της καταπατησης του ορκου(ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ Ο ΟΡΚΟς ) ΔΕΙΤΕΤΟ ...
Ο ΚΥΡΊΩς ΛΌΓΟς, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΝΩ,Η ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙς 24\11\2011 , ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ , ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗς ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑς ΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς . ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ και θα αντισταθούμε με κάθε δυνατό ή αδυνατο μέσο , ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΡΤΩΣΗ. ΔΙΟΤΙ, ΚΑΙ ΣΤΙς 8 .ΚΑΙ ΣΤΙς 15 ΚΑΙ ΣΤΙς 25 ΑΛΛΆ ΠΡΟΠΆΝΤΩΝ ΣΤΊς 29, ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΟΥΜΕ(απο τώρα) ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΈΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΊΑΣ .ΚΑΙ ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ , ,ΘΑ ΦΩΝΆΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ .
ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς -ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΜΦΑΝΗΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕς Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕς ΣΗΜΑΙΕς(οι οποιοι μάλιστα , φανερά πλέον στοχευουν την αποδομηση της ανεξάρτητης δικαιοσυνης και την εξάρτηση αυτής από την κομματοκτατία και ενδεχομένως απο ξενες δυνάμεις ).
ΘΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
ΕΝΩ,ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ.
ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΕΚ ΤΏΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ <<<< μήν >>>>ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΟΥΝ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ (ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΩΝΤΑς Ως ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ ΕΚΕΙΝΟΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ,ΓΙΑ ΜΑς ΔΙΑλυσουν τη συγκεντρωση ΌΠΩς ΈΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΌΤΙΝΟς. <<<<<<<<<<>>>>>>>>
Eμπιστοσύνη υπάρχει μόνον μεταξύ όλων ημών , που έστω και διαδικτυακά μιλάμε για το κακούργημα εκείνο το οποίο μαζικά και ύποθλα διεπραχθει στις 24\11\2011 και δολίως αποσιωπάται από όλους τους προδότες. προκειμένου να αποδομηθεί η ανεξαρτητη ελληνική δικαιοσύνη και με σκοπό να αντικατασταθεί απο ξενη και εξαρτημένη( π.χ χαγη κ λ π) Κακούργημα το οποίο εμείς εδώ που συζητούμε μεταξύ μας .Εστω και διαδικτυακά, δέν σιωπούμε ) . Και επιπλέον βεβαίως , όλους όσους έχουν επίσημο αντίγραφο στονομά τους της παρακάτω δηλώσεως η κάποιας άλλης παρόμοιας που μεσα στην οποια να καταδικάζουν και τη συγκεκριμένη απόπειρα διάλυσης και αφανισμού τής δικαιοσύνης . << στην αστυνομία της περιοχής σας. Κρατήστε 3 επικυρωμένα αντίγραφα ο καθένας σας. Δε χρειαζετε να πληρώσετε παράβολο )(κρατείστε 3 επικυρωμένα αντιγραφα (ενα εκ των οποίων ειναι η προέκταση τής ταυτότητάς μας
< κοινοποιούμε παντού,ώς έχει>
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985."....

Andreas Antoniadis είπε...

Μπράβο της! Ας παραδειγματιστούν και άλλοι ηγέτες για να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα.

Δημοσίευση σχολίου