Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

2 ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ


ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

Το κείμενο θα δημοσιεύεται σε μέρη, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η επιμέλεια κάποιου τμήματός του.Μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί τα τμήματα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη δημόσια διοίκηση, το συνταξιοδοτικό, ττην υγεία και την εκπαίδευση, τις τηλεπικοινωνίες, τη δικασική μεταρρύθμιση, την ενεργειακή πολιτική και τις μεταφορές.Μείνετε συνδεμένοι.

Το Μνημόνιο ΙΙΙ μεταφρασμένο:

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Το επικυρωμένο αντίγραφο τής δήλωσης τούτης , είναι η νέα ταυτότητα Ελλήνων . >
Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων , καθορίζει οριστικά και δια παντός , τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον πολίτη του κόσμου..
δειτε τη στο επομενο σχολιο ..

tasos2222 είπε...

βαλτο στο μπλογκ ετουτο εδω Σημαιοφόρε <<< ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ, ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς , ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ << ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ>ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ψευδοχριστιανους ψευδοαρχαιολατρες δειλους πρακτορες ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΓΧΩΡΙΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς
.< σημ. εκείνοι οι πουλημένοι οι οποίοι έχουν κλέψει μαζί με τους πολιτικούς λεφτά απο τον ελληνικό λαό, δεν πρόκειται να πάνε να καταθέσουν τούτη τη δήλωση συνεπώς δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ την ταυτότητα του Ελληνα . (φοβουντε να το καταθέσουν διότι είναι εκτεθειμένοι ΚΛΕΦΤΕς και προδότες. Ετσι, εμείς οι Ελληνες διαχωριζόμαστε απο τούς Ανθέλληνες αυτούς , με επίσημο έγγραφο.
. Ηδη, πάνω απο 3000 πολιτες ειμαστε κάτοχοι τής νέας μας ετούτης ταυτοτητος . επάνω στην οποία νααγράφεται και το θρήσκευμα... Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ,ΕΚΤΟς ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΊ ΞΕΚΆΘΑΡΑ ΟΤΙ.
1) ΤΑ ΚΛΕΜΜΈΝΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΌΠΩς ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. 2) ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΜΑΖΙΚΗς ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ (και η αξιοπρέπεια της ανεξαρτητης Ελληνικής δικαιοσυνης ,ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ . ΚΑΤΑΔΙΚΆΖΩ ΟΣΟΥς ΣΤΙς 24\11\2011 ΕΠΑΤΗΣΑΝ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΟΛΕς ΤΙς ΔΕΣΜΈΥΣΕΙς ΤΩΝ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟς ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. . ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ Ως ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΠΛΕΟΝ , ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΤΑ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙς 24\11\2011 .
ΕΠΙΣΗς ,ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΏ ΣΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΩΝ, ΤΗς ΧΑ & ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΠΩς ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ επίσημοι υπηρέτες της αριστεράς Οτι αποφεύγουν συστηματικά και οργανωμένα όπως και οι προδότες της αριστεράς αποφεύγουν ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΠΡΟΣΟΔΙΑς ΕΚΕΙΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗς ΚΑΤΑΠΆΤΗΣΗς. Επίσης την πρώτη υπογραφή που απαιτείται προς τη συμπλήρωση των 30 ώστε να αναλάβει η δικαιοσύνη τη δίωξη κατα ΟΛΩΝ όσων στις 24\11\2011 πάτησαν ενσυνείδητα τόν Ορκο, τελούν υπο τις διαταγές του εχθρού και εισβολέα και που επίσης έχουν κλέψει τα χρήματα του ελληνικού λαού ο οποίος τωρα, αυτοκτονεί απο χρέη . .Ετούτη εδω την καταγγελεια -δήλωση ,(ή κάποια άλλη ανάλογη αυτής)την καταθέτουμε απο σήμερα ΚΑΙ προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , για κείνον που την καταθέτει , παίζει ρόλο καθοριστικό.
Στην αστυνομία την καταθέτουμε , ειτε ομαδικά , είτε μεμονωμένα δεν χρειάζεται παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δωσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >
< το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα ταυτότητα Ελλήνων . >
Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων , καθορίζει οριστικά και δια παντός , τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον πολίτη του κόσμου.
>.....................................
.https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF/422877021088985......

Δημοσίευση σχολίου