Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

0 Ενωθείτε Έλληνες! Μας ξεπουλάνε...!


Η τρόικα ζήτησε να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που ο πληθυσμός τους δεν υπερβαίνει τους 150 κατοίκους

Tην εκκένωση όλων των ελληνικών νησιών που έχουν έως 150 κατοίκους ζήτησε η Τρόϊκα από την ελληνική κυβέρνηση. Το επιχείρημα των τροϊκανών ήταν ότι επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου,Κωστής Μουσουρούλης μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά σήμερα το μεσημέρι ενώπιον της εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλιακής βιομηχανίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.


«Σε συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της Τρόϊκα ως υπουργός μου ζήτησαν να εκκενώσουμε τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό» είπε ο υπουργός: «Τους απάντησα άμεσα ότι δεν είστε καλά. Δεν το διαπραγματευόμαστε».

Η συζήτηση επί τους θέματος μετά την άρνηση του υπουργού δεν συνεχίστηκε από τους τροϊκανούς όμως είναι ενδεικτικό των προθέσεών τους αφού ζητούν να ερημώσουν ολόκληρες νησιωτικές περιοχές και ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες. «Πρότεινα ένα σύγχρονο ξεριζωμό. Δεν πάμε καλά» δήλωσε ένας από τους παρευρισκόμενους σε πηγαδάκι.

Πηγή

Σχόλιο Έλληνων Yoututbers:

Την κουβέντα του Υπουργού Ναυτιλίας το "Δεν το διαπραγματευόμαστε", είναι μια απλή κουβέντα κι αργότερα, δηλαδή σε λίγες μέρες, θα τα ψηφίσει τα μέτρα - θάνατος σε μια νύχτα!

κ. Υπουργέ, αν ζούσε ο Κολοκοτρώνης, δεν θα έλεγε "Δεν το διαπραγματευόμαστε", θα έλεγε, όπως είχε πει το Ιμπραήμ:  "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ!". Αν είστε ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, παραιτηθείτε ως Υπουργός, ως Βουλευτής και αργότερα ρίξετε την Κυβέρνησή, απλά αποδείξτε το!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου