Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

0 Καμία Υποταγή - Καμία Υπακοή!

Να καταργηθεί το Άρθρο 86, που επικυρώνει και κατοχυρώνει το ακαταδιώκτο των επιόρκων. Η ρίζα του κακού είναι η εσχάτη προδοσία και η κατάχρησις εξουσίας. Να επανέλθει η θανατική ποινή Άρθρο 311 Π.Κ., για τους κατέχοντες πολιτικό, δικαστικό και εξουσιαστικό θώκο. Οι πολιτικοί και δικαστικοί να ενταχθούν στο μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων, και να καταργηθούν όλα τα προνόμια τους, Άρθρο 4 Συντάγματος. Να Νομοθετηθούν δικαστήρια ενόρκων όπως στην Αμερική για πραγματική δικαιοσύνη. Να καταργηθεί η Βουλευτική Ασυλία. Ασυλία σημαίνει καταφύγιο στα εγκλήματα τους κατά του Κράτους – Έθνους και κατά του Ελληνικού Λαού.
Οι περισσότεροι ανήκουν στην Λέσχη Μπίντελμπεργκ και Τάβιστοκ και σε άλλες 1.500 θρησκευτικές αιρέσεις που υπάρχουν στην Πατρίδα μας. Το ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. Μόνο προδότες και, ανθέλληνες ανέδειξαν επί 75 χρόνια που κυβερνάνε την Ελλάδα. Χρησιμπποιούνε δήθεν την Οικονομική Κρίση που είναι μεγάλο ψέμα, για να διώξουν όλους τους Έλληνες από την Ελλάδα, και να τους κάνουν περιπλανώμενους – όπως πριπλανώμενοι. Ιουδαίοι.
Έχει καταργηθεί η αναλογία χρήματος και χρύσου από 1932 επί Ρούσβέλτ με το πρόγραμμα “ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ” και το 1973 επί Ρίτσαρντ Νίξον. Χαρτί κόβουνε, χαρτί τυπώνουνε και χαρτί μοιράζουνε, χρησιμοποιώντας εικονικούς οικονομικούς όρους όπως Σουαπς, Σαμπρηήμς, Γιούριμπορ, Σπρέντ, Σι Ντι Ες κ.α. για να μπερδεύουν τον κόσμο, ενώ όλα είναι μία ουτοπία και πραγματική κοροΐδία.Με το βιοποριστικό όπλο της φτώχειας, της πειίνας και έξαθλιώσης δημιουργούν την γενοκτονία και τον αφανισμό την Ελλήνων.
Θέλουν να σφραγίσουν όλους τους πολίτες με το μικροτσίπ RFID, (Εωσφορικό – Σατανικό), στο δέρμα και να μας πολτοποιήσουν όλους σε ένα λαό, ένα θεό, ένα κράτος και ένα πολιτισμό. Είναι Άθεοι Αστράτευτο, Ανάνδροι, Άψυχοι, Ανάδελφοι και ομοφυλόφιλοι – Εθνομητέρες – Προδοπατέρες. Έχουν Νομοθετήσει τα συμφέροντα τους και με Νόμους ληστεύουν τα Κρατικά Ταμεία παίρνοντας συνεχώς αναδρομικά, μαζί με τους δικαστικούς, που εξισώσανε και εξωμοιώσανε τις αποδοχές τους.
Μέσα στην Βουλή των Μασόνων – Γενίτσαρων – Σιωνιστών, που την ονομάσαν Βουλή των Ελλήνων, κανένας δεν γνωρίζει πως μοιράζουν την οικονομική πίτα. Οι βουλεύτες στοιχίζουν πάνω από 60.000 ευρώ ο καθένας το μήνα, για να αλλοιώνουν και προδίδουν τον Ελλαδικό πολιτισμό, την Χριστιανική Θρησκεία και το κοινωνισμό του Ελληνικού Λαού. Ποτέ οι πολιτικοί δεν ήταν Έλληνες και οι Δικτάτορες παρτιώτες. Όλοι έχουν Εβραΐκή ρίζα, Μασωνική κουλτούρα, και έχουν σπουδάσει την κλασσική Σιωνιστική παιδεία.
Εάν ήταν Έλληνες δεν θα λέγανε “ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ”, δεν θα κατέθεταν στεφάνι στον ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΚΟΥΡ, (οι τουρκοί δεν έχουν Ίστορία – μόνο ποινικό Μητρώο), δεν θα αποποινικοποιούσαν τα ναρκωτικά, δεν θα κάνανε από πλημέλημα – πταίσμα την πορνεία, δεν θα κλείνανε την Βουλή ένα μήνα πρίν και την ανοίξανε 6 μήνες μετά για να παραγράφουν τα αδικήματα SIEMENS – ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ, δεν θα ελατώνανε βιοποριστικές Συντάξεις των 600, 500 και 400 ευρώ από γέροντες 80 και 85 έτων, δεν θα επικαλούντο συνεχώς συνεχώς το αλάθητο του Πάπα (ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑΣ) του μεγαλύτερου εγκληματία, και κυρίως δεν θα υποθηκεύανε το μέλλον ακόμη και των αγέννητων παιδιών, υπογράφοντας διακρατικές προδοτικές συμβάσεις καταστρέφοντας όλες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας και άλλα 350 εγκλημάτα αδικήματα από την Μεταπολίτευση του 1974 μέχρι σήμερα.
Σκυλεύσανε και κατασπαράξανε κοινοτικά πακέτα στήριξης όπως το Ντελορ, το Σαντέρ, το Πρόντι, το ΕΣΠΑ, και πολλών κρυφών κινδυλίων τεραστίων οικονομικών ποσών. Παραβιάζουν συνεχώς το Άρθρο 67 του Συντάγματος και ψηφίζουν παράνομους νόμους με λιγότερους ψήφους από 20 βουλεύτες, ενώ θα έπρεπε να τους ψηφίζουν με τουλάχιστον 75 βουλεύτες.
Κάποτε είχαμε αγωνιστές,σήμερα έχουμε γονατιστές Καμία υποταγή, καμία υπακουή, καμία πειθαρχία στους Εβαιομασωνικούς Νόμους, του Κράτους των Σιωνιστών – Αθνελλήνων προδότων. Σπυδάσαν την Κλασσική Σιωνιστική Παιδεία και εμπορεύονται τις ανάγκες και τα προβλήματα και την αγωνία του Ελληνικού Λαού. Διχάλα – Κρεμάλα και θανατική πινή στους Προδότες.
Όχι στην επιχορήγηση των κομμάτων.Είναι 14 φόρες μεγαλύτερος από την επιχορήγηση των Γερμανικών κομμάτων. Ο Κοινοβουλευτισμό είναι χειρότερη μορφή δικτατορίας. Τα τελευταία 180 χρόνια δεν είχαμε ποτέ Δημοκρατία στην χώρα μας. Η Δημοκρατία γεννήθηκε και υλοποιήθηκε μόνο στην Αρχαία Ελλάδα. Το ίδιο και οι Εκλογές. Με την ενισχυμένη αναλογικ, τα μπόνους – έδρες (50) στο πρώτο κόμμα, και με την ηλεκτρονική κλοπή, στην πραγματικότητα αυτοψηφίζονται.
Αντέδρασε Έλληνα και πες ΟΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη, οχι στην Νέα Τάξη και στην Παγκοσμία Διακυβέρνηση.
Αφιπνίσου! Κοιτά τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου, και τα ροζιασμένα σου χέρια. Δεν σε υπολογίζουν, δεν υπάρχεις γι' αυτούς. Για να διώξουμε την κατοχική Τρόΐκα, και τις κατοχικές Κυβερνήσεις δείχνουμε ανυπακοή δεν πληρώνουμε τα κλεμμένα τους, δεν επενδύουμε στην φιλία τους και την συμαχία τους, δεν αποδεχόμαστε τους παράνομους και αντισυγματικούς νόμους, που οι ίδιοι κατασκευάζουν.
Ο Νομοθέτης Σόλων έλεγε: “Ο έχων την δύναμη του Νομοθετείν, την δύναμη του εγκληματείν.” Ο Μοντεσκιέ τον 18ο αιώνα: “Ο Νόμος είναι η ασπίδα του ισχυρού και του παρανόμου.” Ο Σωκράτης το 400 π.Χ: “Η Διαπλοκή ή Διαφθορά και η Τρομοκρατία υπόκεινται είς τον νόμο της βαρύτητας.: Ξεκινάει από τον εξουσιαστή και καταλήγει στον εξουσιαζόμενο.” Αυτούς τους νόμους – εκτρώματα, θα υπακούσεις Συνέλληνα;;; Δυναμή μας ή Διαφωνία μας. Το Σύνταγμα είναι η Ασπίδα μας και η Προτασία μας. Οι εξουσιαστές το παραβιάζουν, με τα άρθρα: 1, 4, 22, 51, 61, 62, 67, 86, 120 κ.α. Εμείς γιατί να μην τους παραβιάσουμε; (τους εξουσιαστές). Το Νόμιμο είναι παράνομο και το παράνομο είναι νόμιμο.

Έλληνα Αντέδρασε! Μην μένεις Αδρανής!

Το ΟΧΙ είναι Δύναμη μας, η Διαφωνία μας, το Σπαθί μας, και η Αλήθεια το όραμά μας!

Ενωθείτε όλοι και αντιμετωπίστε την ρίζα του κακού που είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η κατάχρηση εξουσίας!


ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ - Έλληνες Youtubrs
ellines.enotheite@gmail.com
Τηλ. Επικοινωνίας: Βασίλης Σπύρου - 6944 27 75 50

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου