Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

0 Δείξτε εδώ με λίγη προσοχή, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.


Kάποιοι γύρω σας (με το συμφέρον τους και με την πονηριά τους είτε οπαδικό - κομματικό είτε προπαγναδιστική ενημέρωση μέσω ΜΜΕ, όπως πάντα) θα πουν ότι δεν ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ το Σύνταγμα για την Αλλαγή του Συντάγματος. Τι εννοούμε εμείς; Επειδή η τελευταία Αναθεώρηση έγινε το 2008 και θα πουν οτι το 2012 κλεινει 5χρονια! Επειδή θα το πάνε έτσι το πονηρό - μέτρημα: '08, '09, '10, '11, '12 = 5χρονια. Αυτό θα είναι ΨΕΜΑ!


Το σωστό μέτρημα είναι έτσι:
2008 - 2009 = 1 χρόνος

2008 - 2010 = 2 χρόνια

2008 - 2011 = 3 χρόνια

2008 - 2012 = 4 χρόνια

2008 - 2013 = 5 χρόνια.

Άρα δεν μπορεί να γίνει ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ πριν το 2013!

Πάρτε ένα παράδειγμα: Όπως η προδοτική Κυβέρνηση του ΓΑΠ είναι δυό χρόνια την εξουσία 2009 - 2011, και όχι 3 χρόνια. Απλά πράγματα. Προσοχή Έλληνίδες και Έλληνες, την ενημέρωση των ΜΜΕ και μη πέσετε την παγίδα τους και βιάζονται να φέρουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Ο κ. Παπανδρέου είχε πει στην Ομιλία στην Εθνική Συνδιάσκεψη τις 3/9/ '11: «μιας παγκόσμιας ή έστω μιας πιο ισχυρής ευρωπαϊκής δημοκρατικής διακυβέρνησης που θα θέτει ρυθμίσεις, όρους, και ελέγχους».


Τι είπαν οι Παπανδρέου και Σαμαράς, για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:

Γιώργος Παπανδρέου, Ομιλία στην Βουλή:
«Το έχουμε ήδη τονίσει, ότι χρειάζεται να γίνουν σημαντικές συνταγματικές αλλαγές. Θεώρησα, και το έχω πει ότι στην προηγούμενη συνταγματική αλλαγή, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Ήταν μικρής σημασίας αλλαγές, αλλά βεβαίως οι συνταγματικές αλλαγές δεν μπορεί να είναι και άλλοθι για να μην κάνουμε άλλα σοβαρά πράγματα. Και μπορούμε να κάνουμε πολλά, και μέσα στο πλαίσιο του υπάρχοντος Συντάγματος. Όμως, δεν θα διαφωνήσω, πρέπει να γίνουν και αυτές οι αλλαγές. Αλλάζουμε τον τρόπο που ασκείται η ίδια η πολιτική στη χώρα, παρεμβαίνοντας δραστικά στο πολιτικό σύστημα με έναν νέο εκλογικό νόμο και την εισαγωγή νέων κανόνων διαφάνειας και ελέγχου για τους πολιτικούς στη χώρα».


Αντώνης Σαμαράς, Ομιλία στην Δ.Ε.Θ.:
Όμως, το πιο σημαντικό – προϋπόθεση και επιστέγασμα όλων όσων θα ακούσετε – είναι η μεγάλη Αναθεώρηση του Συντάγματος. Για να γίνουν οι θεσμοί πιο λειτουργικοί,η χώρα πιο ανταγωνιστική,και ο πολίτης να αισθάνεται ασφαλής.Είναι αυτή η κεντρική ιδέα της σαρωτικής συνταγματικής αναθεώρησης 31 σημείων, που προτείνει η Παράταξη μας.Κι όλες οι μεταρρυθμιστικές τομές, που θα σας πω τώρα,μαζί με τη Συνταγματική Αναθεώρηση,θα αποτελέσουν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο.Ώστε να υπάρξουν προοπτικές Επανεκκίνησης παντού.Και να μπούμε πια στην εποχή της Νέας Μεταπολίτευσης. Σε αυτή τη νέα αρχιτεκτονική της Ελληνικής Πολιτείαςέχουμε θέσει σε διαβούλευση από τον ρόλο και τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας μέχρι το ασυμβίβαστο υπουργού βουλευτή, την πρόβλεψη δημοψηφίσματος με λαϊκή πρωτοβουλία και την ουσιαστική ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Στον τομέα των μεγάλων αλλαγών, θα προχωρήσουμε σε πέντε αληθινές τομές."



Το συμπέρασμα είναι το έξης: Σπούδασαν και οι δύο στην σχολή Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και μάθανε τα ίδια "γράμματα".





Ερώτηση: Αλήθεια γιατί δεν αντιδράνε καθόλου μέσα στην Βουλή (Κ.Κ.Ε., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & ΛΑ.Ο.Σ.) για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που παραβιάζει το Άρθρο 110;;; Οι Παπανδρέου και Σαμαράς συμφώνουν για την Αναθεώρηση, όπως διαβάζετε παραπάνω τις ομιλίες τους, να γίνει γρηγορότερα και σύντομοτερο!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΚΟΜΜΑΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; Το μόνο που μιλάνε είναι συνέχεια μέτρα μέτρα μέτρα και μπλα μπλα μπλα... τα γνώστα. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ τα λένε και να τραβήξουν τον κόσμο, αν και δεν μετράει πλέον πια η ψήφος μας ότι και να ψηφίσουμε γιατί μόνο η Τρΐόκα θα βγάλει Κυβέρνηση, διότι είμαστε ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ! Η μόνη λύση είναι: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ να διώξουμε την Τρόΐκα και ανατρέψουμε τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!




Γι' αυτό λέμε:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΠ' ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου