Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

0 Στο πλευρό των αμερικανών Αγανακτισμένων ο Τζορτζ Σόρος! (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.theinsider.gr/images/stories/OIKONOMIA/soros-425x288.jpgΑπρόσμενη συμπαράσταση βρήκαν οι "αγανακτισμένοι" της Νέας Υόρκης καθώς το τελευταίο εικοσιτετράωρο δυο "γκουρού" του οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ εξέφρασαν την συμπάθεια τους προς το κίνημα Occupy Wall Street.
O δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος δήλωσε ότι καταλαβαίνει την οργή των διαδηλωτών για την χρήση των χρημάτων από τους φόρους για τη διάσωση κατεστραμμένων τραπεζών.



Νωρίτερα, επισκέφτηκε τους αγανακτισμένους που έχουν κατασκηνώσει κοντά στην Wall Street ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς.
Απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια συνεδρίου του ΟΗΕ, τη Δευτέρα, ο Τζ.Σόρος δήλωσε:
«Η απόφαση να μην δοθούν στης τράπεζες κεφάλαια, αλλά να ανακουφιστούν από προβληματικά περιουσιακά στοιχεία και στη συνέχεια να τους επιτραπεί να βρουν μια έξοδο από την τρύπα, αφήνει στις τράπεζες τεράστια κέρδη και στη συνέχεια τους επιτρέπει να πληρώσουν τεράστια μπόνους».
Υπερθεμάτισε, μάλιστα, στις κατηγορίες προς το τραπεζικό σύστημα που κάνει την πραγματική οικονομία να ασφυκτιά «με την υπερβολική αύξηση του κόστους δανεισμού».
Έκανε, επίσης, λόγο για τη «θεμελιώδη αντίφαση» μεταξύ των χρημάτων του διαχειρίζεται «το τραπεζικό σύστημα με τα υπερκέρδη του» και «ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας που υποχρεώνεται να διακόψει τις δραστηριότητές του υπό τις επικρατούσες οικονομικές συνθήκες».

Πηγή www.theinsider.gr

 Σχόλιο Ασυμπίεστου : Ναι αυτός είναι !!!! Αυτός ο άνθρωπος που καταληστεύει την χωρά μας και προωθεί τα σχεδία της νέας τάξης πραγμάτων. Παρατηρήστε τα πρόβατα που τους μιλεί το άλλο λαμόγιο, ο νομπελίστας οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς και σαν καλά ζώα επαναλαμβάνου όλα μαζί . Προσέξτε το σύστημα δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα ετοιμάζετε να δώσει λύση αλλά πολλοί θα πιστέψουν ότι η λύση για μια ακόμα φορά δόθηκε από το πλήθος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου