Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

3 ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ - ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ: Ελληνοϊσραηλινή αεροπορική "συνεργασία" στη Θεσσαλία, στην Πίνδο και στο Αιγαίο


Οι προδότες των Ελλήνων, βάλανε τους λύκους να κατασκοπεύουν τα πρόβατα...

Γιατί κανένα κόμμα 
(ούτε δεξιά ούτε αριστερά) 
δεν μιλάει για την άνευ προηγουμένου ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

(Γιατί παρόμοιες "συνεργασίες" ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ στο Ισραήλ;;;; )

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ήταν τελικά ο λόγος που ο Υπουργός 
ΑΝΤ-Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε την Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2012, με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Μπέντζαμιν Νετανιάχου, σε επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Διαβάστε το άρθρο από την εφημερίδα parapolitika:

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πρόκειται να πετούν σε λίγες μέρες πάνω από το Θεσσαλικό κάμπο, στα βουνά της Πίνδου και στο Αιγαίο σε κοινές αποστολές με μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας, στο πλαίσιο της συνεκπαιδεύσεώς τους, που πραγματοποιείται πλέον σε τακτικότατη βάση.

Πρόκειται για ανταποδοτική επίσκεψη αυτής που πραγματοποίησαν τον περασμένο Νοέμβριο πέντε μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block.52+ της ιστορικής 337 Μοίρας Παντός Καιρού (337 ΜΠΚ) της ΠΑ, που εδρεύει στην Αεροπορική Βάση της Λάρισας. Εκεί δηλαδή που θα προσγειωθούν και τα Ισραηλινά μαχητικά τα οποία θα είναι F-16I “Sufa”, που αποτελούν ουσιαστικά ίδια αεροσκάφη με τα ελληνικά με τη διαφορά ότι έχουν ηλεκτρονικά και σύστημα αυτοπροστασίας Ισραηλινής κατασκευής.

Η ελληνοϊσραηλινή αεροπορική συνεκπαίδευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 21-16 Οκτωβρίου και της αφίξεως των Ισραηλινών μαχητικών θα προηγηθούν πέντε μεταφορικά αεροσκάφη C-130 της Ισραηλινής ΠΑ, που θα μεταφέρουν τους επιπλέον πιλότους, τεχνικούς και βασικό φόρτο ανταλλακτικών, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε μεταστάθμευση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ισραηλινή ΠΑ ενδιαφέρεται όλως ιδιαιτέρως για συνεκπαιδεύσεις πάνω από 
χερσαίο, ορεινό, έδαφος επειδή στη χώρα τους δεν έχουν (;;) στρατηγικό βάθος και ορεινό έδαφος για να κάνουν αντίστοιχες εκπαιδεύσεις, που γίνονται ΚΑΙ στην Τουρκία!! 

Λ.Σ.Μ.

Πηγή: parapolitika.gr

3 σχόλια:

ΒΑΖΙΟΤΟ είπε...

Δεν μου λέτε τι είδους προδοσία είναι αυτή που την μια μέρα τα βρίσκουμε με τους Ισραηλινούς, την επομένη με τους Τούρκους και την μεθεπομένη με τους Ρώσους;

Τελικά ποιος θα φάει το ξύλο, ξέρετε; Μάλλον εμείς από όλους…

tasos2222 είπε...

Ετουτη εδω η η προδοσια, ειναι δευτερογενής συνέπεια του κακουργήματος της καταπάτησης του ορκου Σημαιοφορε Το οποίο ΚΑΚΟΎΡΓΗΜΑ εγινε στίς 24\11\2011 απο τις ελληνικες ενοπλες δυναμεις . το οποίο κακούργημα , εμείς οι 3000 έλληνες έχουμε καταδικάσει και καταγγείλει .Ενω όλα οι υπόλοιποι το υποθάλπτουν και το υποκρύπτουν τα πουλημένα τομάρια δειτε στο επόμενο σχόλιο εκεινο το κακουργημα κατα της πατριδος ,το κακουργημα το οποιο εμεις οι ελληνες εχουμε επισημα καταγγείλει και καταδικασει

tasos2222 είπε...

Ημερομηνία: ……...................... ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.............................................

Όνομα………………………............ Επώνυμο…………………………….……….........Όνομα Πατρός ...................................... Όνομα Μητρός ...................................... Διεύθυνση ……............................................................................... Περιοχή ................................ Τ.Κ. ................. Αριθμός Ταυτότητας ............. Αρχή Έκδοσης..................................... Ημερομηνία Έκδοσης....................... Ημερομηνία Γεννήσεως ................................... Επάγγελμα. .....................…Υπηκοότητα ………................ Θρήσκευμα .......................

Συμπληρωματική και σχετική, της από 05/05/2012 και υπ αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης, δηλώσεως- αίτησης – καταγγελίας.

Προς τον….........................................................(αρμόδιο εισαγγελέα)Και προς : 1) Την Εφορία, την κάθε αρμόδια Εθνική και Διεθνή Αρχή της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Πολίτη, καθώς επίσης και των αρμοδίων Εκλογοδικείων αναλόγως. Όλα τα Γενικά Επιτελεία Ενόπλων Δυνάμεων, προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα όλοι οι ανώτεροι Αξιωματικοί ότι ενσυνείδητα έχουν καταπατήσει τον Όρκο τους, τουλάχιστον από την 24–11–2011 και ότι θα θεωρηθούν εχθροί εάν δεν σταματήσουν άμεσα να υπακούουν στις εντολές των Πολιτικών προϊσταμένων τους, οι οποίοι από την 24–11–2011 κατηγορούνται επίσημα από την Ελληνική Δικαιοσύνη για Εσχάτη Προδοσία..2) Κάθε Αρχή αρμόδια για την προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, και του πολίτη, εθνική και διεθνές αρχή, επίσης και των αρμοδίων εκλογοδικείων αναλόγως, καθώς και προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Κύριε Εισαγγελέα. Ζητώ από εσάς, καθώς και από κάθε άλλον αρμόδιο, είτε τώρα είτε μετά την απελευθέρωση της πατρίδος, να λάβετε υπόψιν ότι.........................................https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985.

Δημοσίευση σχολίου