Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

0 Οι χορτασμένοι "προσφυγες" πολέμου παρέα με τις ΜΚΟ στην Ελλάδα φωνάζουν Τζιχαντ.. Την ίδια ώρα 20.000 αποκλεισμένοι από τρομοκράτες στην Συρία πεθαίνουν απο πείνα και έλλειψη φαρμάκων.. Φωτό, Βίντεο..

...Οι δήθεν πρόσφυγες που έφεραν οι ευαίσθητες κυβερνήσεις και προοδευτικές ΜΚΟ δεν πεινάνε, ίσα ίσα που διεκδηκούν... φωνάζοντας Τζιχάντ.. Τα λόγια είναι περιττά.. Πρέπει πλέον ο καθένας μας να ανοίξει τα μάτια του και τα αφτιά του στην πραγματηκότητα και την αλήθεια, αν θέλουμε να διατηρήσουμε την Ελλάδα μας, όπως ακριβώς μας την παρέδοσαν οι άξιοι προγονοί μας..


Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το περασμένο Σάββατο και μετά την εξέγερση των μεταναστών στη Μυτιλήνη.
 Οι μετανάστες αφού έκαναν εκτεταμένα επεισόδια, σπάζοντας αυτοκίνητα, προχωρούσαν στους δρόμους φωνάζοντας δυνατά «Τζιχάντ-Τζιχάντ».




Την ίδια ώρα στη Συρία 20.000 αποκλεισμένοι από τρομοκράτες σε Foua και Kefraya. Άρχισαν να πεθαίνουν από την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων...
 Οι κάτοικοι των συριακών πόλεων του Foua και Kefraya άρχισαν να πεθαίνουν από την πείνα και την έλλειψη φαρμάκων. Περίπου 20 .000 άνθρωποι είναι εντελώς αποκλεισμένοι λόγω της παρατεινόμενης πολιορκίας τους από τρομοκράτες.

Ο ανταποκριτής του RIA Novosti συνάντησε τον εκπρόσωπο του Λιακού Συμβουλίου των πολιορκημένων πόλεων τον Amir (ψευδώνυμο) και έμαθε λεπτομέρειες για την ανθρωπιστική καταστροφή σε Foua και Kefraya στη βόρεια επαρχία του Ιντλίμπ.

Τρομοκράτες της «jabhat al-Nusra» και σύμμαχοί τους πολιόρκησαν τις πόλεις το 2012. Τα 3 πρώτα χρόνια, οι πολίτες μπορούσαν τουλάχιστον περιστασιακά να μεταφέρουν τους σοβαρά τραυματίες και αρρώστους στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της επαρχίας του Ιντλίμπ. Αλλά πριν από ένα χρόνο, οι τρομοκράτες κατέλαβαν την επαρχία Ιντλίμπ και απέκλεισαν εντελώς τους κατοίκους των δύο αυτών πόλεων.

Ο ανταποκριτής του RIA Novosti συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο στην πόλη του Χαλεπίου σ΄ ένα από τα μικρά καφενεία. Ο εκπρόσωπος των κατοίκων των Σιιτών των 2 πόλεων – είναι ένας από εκείνους που ήταν κατόρθωσε να φύγει όταν ήταν ακόμη δυνατό. Τώρα ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αφιερώνουν χρόνο για να σώσουν τους κατοίκους των Foua και Kefraya από τον αργό βασανιστικό θάνατο.



«Έχουμε ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τους αποκλεισμένους μέσω δωροδοκίας αντιπάλων και της χρήσης μυστικών διαδρομών .. » – λέει ο Amir. »Μας βλέπουν εμάς τους (Σιίτες) ως αποστάτες από το Ισλάμ, που πρέπει να πεθάνουν », λέει ο άντρας.

Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου είπε ότι τώρα αντίσταση από σιίτες πολιτοφύλακες έχουν φύγει, και οι μαχητές θα μπορούσε να μειώσει αστικού πληθυσμού ανά πάσα στιγμή. Αλλά ρίζες που δημιουργήθηκε ειδικά για τους απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης, για να χρησιμοποιήσετε την πολιορκία της πόλης ως διαπραγματευτικό χαρτί στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Συρίας. κατοίκους τρομοκράτες να ανταλλάξουν τους συναδέλφους τους, οι οποίοι περιβάλλονται από μια σειρά πόλεις κοντά στη Δαμασκό.

Το 2015 από Foua και Kefraya απεγκλωβίστηκαν 50 άνθρωποι, κυρίως παιδιά, και τραυματίες σε ανταλλαγή με τρομοκράτες που βγήκαν από την Madaya. Στις 8 Σεπτέμβρη υπήρξε μια άλλη ανταλλαγή με 11 άτομα εκατέρωθεν.



«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο ΟΗΕ και η Δύση δεν εγείρουν το ζήτημα της βοήθειας προς την πόλη μας » όπως κάνουν με τις ανατολικές συνοικίες του Χαλεπίου αναφέρει ο εκπρόσωπος.Σύμφωνα με την πηγή, στις πόλεις αυτές έχουν τελειώσει τα φάρμακα. » λόγω της έλλειψης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας μικρές πληγές από θραύσματα σαπίζουν και υγιείς άνθρωποι πεθαίνουν » καταγγέλει. »

Σε Foua και Kefraya κατά την πολιορκία σκοτώθηκαν 2.200 άτομα, μεταξύ των οποίων 400 παιδιά και 850 γυναίκες τραυματίστηκαν .4,500 άτομα, όλοι τους θα μπορούσαν να πεθάνουν εάν δεν ληφθούν επείγοντα μέτρα. » δήλωσε.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου 4 μηνών παιδιά ζυγίζουν λιγότερο από 4 κιλά. Ο Amir αρχίζει να ξετυλίγει τις εικόνες της γενέτειράς του. Στο βίντεο δείχνει κατεστραμμένα σπίτια και πτώματα ή τραυματισμένα παιδιά. Στις πολιορκημένες περιοχές αυτές το 30% του πληθυσμού είναι παιδιά και εφήβοι κάτω των 15 ετών.




«Τρώνε μία φορά την ημέρα, πολλά παιδιά ούτε που θυμούνται πλέον πως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά, παιδικές τροφές τροφές που αποτελούνται από δημητριακά και ρύζι κατά διαστήματα διοχετεύονται με ρίψεις από αεροπλάνα.Υπάρχει μεγάλη έλλειψη πόσιμου νερού ..», – δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου της πολιορκημένη πόλης.

Σύμφωνα με αναφορές, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης οι τιμές των τροφίμων και του νερού είναι υψηλότερες απ΄ ό, τι σε άλλες πόλεις της Συρίας, 30-40 φορές πάνω: Tο κόστος του ψωμιού 200 λίρες Συρίας (40 σεντ), ενώ σε μια άλλη πόλη συριακή με 40 λεπτά μπορείς να αγοράσεις δέκα από αυτά τα ψωμιά.

Τώρα στην γειτονική πόλη Binnish σύμφωνα με την πολιτοφυλακή υπάρχουν περίπου 30 χιλιάδες τρομοκράτες. Οι άμαχοι υποβάλονται σε επιθέσεις με πυραύλους και ρουκέτες σε καθημερινή βάση.

« Στην πόλη μας καθημερινά πέφτουν 1500 βόμβες,ρουκέτες,βλήματα κλπ. Υπάρχουν ημέρες που οι τρομοκράτες ρίχνουν μέχρι και 3 χιλιάδες βλήματα,ρουκέτες όλα μαζί. Ποιός θα μας βοηθήσει; » αναφέρει.

Για τους κατοίκους των 2 πόλεων υπάρχουν 2 πιθανότητες. Ή αργός βασανιστικός θάνατος ή σπάσιμο της πολιορκίας και αποκλεισμού και διάσωση. Καθημερινά ελπίζουν και προσδοκούν το δεύτερο.
dimpenews.com

Για ποιους "ρατσιστές" μιλάμε;; Για ποιους "πρόσφυγες" πολέμου; Ποιας Συρίας;;

Μία χαρακτηριστική φωτογραφία και περιγραφή αυτής, που είδαμε απο την σελίδα dimpenews στο FB, νομίζω λέει πολλά..


Ο διοικητής των Δυνάμεων Εθνικής Άμυνας ολόκληρης της επαρχίας Χαμα δεν είναι χριστιανός , αλλά σέβεται και αγαπάει και προστατεύει όλες τις ορθόδοξες κοινότητες της περιοχής. Αυτή είναι ή Συρια του Μπασαρ άλ Ασσαντ που δολοφονούν....


no2idcardgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου