Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

0 Το Υπουργειο Παιδείας αποτελούμενο από προσκυνημένους , παρουσιάζουν στα θρησκευτικά Τον Χριστό ως "πρόσφυγα". Γονείς αντιδράστε (Φωτό).

Το μάθημα της Δ' Δημοτικού στο Κεφάλαιο Ζ, παράγραφο 35, με επικεφαλίδα: "Ο Ιησούς Χριστός διωκόμενος καταφεύγει στην Αίγυπτο."

 Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων προσπαθεί άλλη μια φορά να στοχοποιήσει το μυαλό των Ελληνόπουλων, αναφέροντας πως ο Ιησούς Χριστός ήτανε πρόσφυγας! Αναφέρουν εντελώς ανόμοια πράγματα, παρασκευάζοντας ιστορικά γεογονότα και τα χρησιμοποιούν για να πείσουν την νέα γενιά, για την σημερινή κατάσταση της δήθεν "προσφυγιάς.

Ας δούμε τι γράφει το κείμενο του Βιβλίου:

Όταν οι Μάγοι προσκύνησαν το νεογέννητο Χριστό, παρουσιάστηκε Άγγελος Κυρίου στο όνειρο του Ιωσήφ και του είπε: «Σήκω, πάρε το παιδί και τη μητέρα του και πήγαινε στην Αίγυπτο. Να μείνετε εκεί μέχρι να σου πω, γιατί ο Ηρώδης θα ζητήσει να βρει το παιδί και να το σκοτώσει». Ο Ιωσήφ πήρε αμέσως τη μητέρα και το παιδί και νύχτα έφυγαν για την Αίγυπτο.

Περπάτησαν για πολλές μέρες, πέρασαν μεγάλες ταλαιπωρίες κι εγκαταστάθηκαν πρόσφυγες σε ξένη γη. Έμειναν στην Αίγυπτο μέχρι που έμαθαν πως πέθανε ο Ηρώδης. Τότε μόνο επέστρεψαν. Έτσι επαληθεύτηκε ο λόγος του προφήτη Ωσηέ, που αιώνες πριν είχε πει: «Από την Αίγυπτο κάλεσα τον Yιό μου».

Ο μικρός Χριστός εξαναγκάζεται να φύγει, για να γλιτώσει από την απειλή του θανάτου. Καταδιωγμένος, κουρασμένος, πεινασμένος, τρομαγμένος, πρόσφυγας. Πρόσφυγες είναι και σήμερα χιλιάδες παιδιά και μεγάλοι, που υποχρεώνονται ν’ αλλάξουν τόπο διαμονής, γιατί στην πατρίδα τους κινδυνεύουν.

Πρόσφυγες... Μάτια τρομαγμένα, ανήσυχα. ψυχές κουρασμένες και φοβισμένες. Ζητούν ένα στοργικό βλέμμα, ένα φιλικό χέρι, λίγο ζεστό φαγητό, έναν καλό λόγο. Κάποιοι μιλούν σκληρά ή κοροϊδευτικά γι’ αυτούς. Ο λόγος του Χριστού όμως είναι ξεκάθαρος: «Ξένος ήμουν και με φροντίσατε… Αν κάνατε κάποιο καλό σ’ έναν από τους ταπεινούς αδελφούς μου, είναι σαν να το κάνατε σ’ εμένα…».
 
Εξηγούμε πόσο ανόμοια πράγματα είναι τα προαναφερόμενα και πως τα ερμηνεύει όπως θέλει το Υπ. [α]Παιδείας:
.
  1. Ο Χριστός θεωρήθηκε επαναστάτης και ανετριπικός με το Βασιλικό Καθεστώς του Ηρώδη, με αποτέλεσμα να ανατρέψει την Βασιλεία του Ηρώδη. Έφυγε για την Αίγυπτο με εντολή Θεού. Δεν ήτανε ΠΟΤΕ πρόσφυγας, έφυγε για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να πάψει η απειλή του Ηρώδη προς τον Ιησού Χριστό.
    Κι έπειτα επέστρεψε στην Πατρίδα του, στην Ναζαρετ.
    .
  2. Οι  σημερινοί πρόσφυγες δεν απειλούν κανένα  Πολιτικό Καθεστώς για να ανετρέψουν το σύστημα της Πατρίδας τους. Κι εκτός αυτού δεν κάθησαν να υπερσπίσουν την Πατρίδα τους. Ο Χριστός μεγαλώνοντας στην Πατρίδα του και πάλι επαναστάτης ήτανε, για τους Φαρισσαίους και γραμματείς οι οποίοι ένιωθαν απειλή απέναντι στο Χριστό.
    .
  3. Η φράση που λέει "Ξένος ήμουν και με φροντίσατε", δεν αναφέρεται με την έννοια που θέλουν να δείξουν στην Καινή Διαθήκη. Η σωστή είναι Κατά Ματθαίον 25:35: "Γιατί πείνασα, και μου δώσατε να φάω, δίψασα, και μου δώσατε να πιω, ξένος ήμουν, και με περιμαζέψατε". Το ξένος σημαίνει άγνωστος άνθρωπος κι όχι πρόσφυγας. Γιατί πρόσφυγας είναι κυνηγημένος από φόβο και να σώσει το πετσί του, το τομάρι του αντί να υπερσπίσει την χώρα του, ενώ ο Χριστός γύρισε και υπερσπίστηκε την Αλήθεια και την Πίστη για την Πατρίδα του.
    Σχόλιο Έλληνες Youtubers:
    Η Νέα Τάξη που δημιουργεί τους πολέμους και επι τόσα χρόνια έχει αφήσει στην πλήρη εξαθλίωση τους πληθυσμούς, τώρα προσπαθεί να διαγείρει τα Ανθρώπινα και Χριστιανικά συναισθήματα μας, που ποτέ δεν τα αποδέχτηκε και δεν τα σεβάστηκε, για να διαλύσει τα Έθνη και τα κράτη και να επιβάλει την Παγκοσμοιοπήση και την εποχή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

    Όπως επίσης, πόσο απλό είναι να σταματήσει αυτούς τους πολέμους και να παρέχουμε εμείς σύτιση, ειρήνη σε αυτούς τους ανθρώπους για να παραμείνουν στο τόπο τους. Ο Χριστός μίλησε για ειρήνη και αγάπη και όχι για βιαίους πολέμους, αυτό όμως δεν τους συμφέρει, διότι δεν θα μπορέσουν να επιβάλλουν τον Αντίχριστο.

    Γονείς των μαθητών της Δ' Δημοτικού και οι υπόλοιποι γονείς αντιδράστε. Αντιδράστε γιατι τα παιδιά σας δεν μορφώνονται σωστά στα σχολεία και διδάσκονται ανιστόρητη ύλη απο αμόρφωτους ανθρώπους..!!

    Έλληνες Youtubers - Ασυμπίεστος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου