Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

0 ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ: ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΥΣ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Εδώ και αρκετά χρόνια τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν μια νέα «παγκόσμια ατζέντα» για την ανθρωπότητα λειτουργώντας ως το γραφείο διοίκησης για τον αυτοδιορισμένο, αυτοκρατορικό Εωσφόρο, δηλαδή τους παγκόσμιους ηγέτες Ιλουμινάτι. Αυτό προσπαθούν να το πετύχουν ξεκινώντας από τις ΗΠΑ, ως το κύριο εργαλείο τους καθώς και άλλους εξαγορασμένους μασόνους. Ο στόχος τους φυσικά είναι η καταστροφή του κόσμου μέσω του χάους και των πολέμων και ύστερα να ιδρύσουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων για τον αφέντη τους τον Εωσφόρο, πάνω σε ερείπια, έχοντας μειώσει την ανθρωπότητα σε 500 εκατομμύρια.

Ο τότε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπέι, είχε κηρύξει το 2009 ως την πρώτη χρονιά μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τα Ηνωμένα Έθνη αποτελούν το κλειδί των Ιλλουμινάτι για μια Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση. Είναι ένα ίδρυμα των Ροκφέλερ-Ρόθσιλντ, κατασκευασμένο για να γίνει ένα παγκόσμιο Κοινοβούλιο και ένα κυβερνητικό εκτελεστικό πρότυπο για τους Ιλλουμινάτι.
Μέχρι στιγμής, τα ΗΕ διευθύνονται από τους Ιησουίτες στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων των Ρόθσιλντ-Ροκφέλερ των ΗΠΑ. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να ενώσουν τον κόσμο κάτω από την εξουσία των Ιλλουμινάτι.
Τρείς καθοριστικοί παράγοντες το έχουν αποτρέψει αυτό: o εθνικισμός, οι διαφορετικές θρησκείες οι οποίες δεν δείχνουν ανεκτικότητα η μια προς την άλλη και φυλετικοί παράγοντες, δηλαδή ορισμένες φυλές έχουν χαμηλότερο IQ από άλλες.
Πώς επομένως θα λύσουν το πρόβλημα στη Δύση; Ένας τρόπος εφαρμογής είναι η φυλετική επιμιξία. Δηλαδή η μαζική μετανάστευση ανθρώπων με χαμηλό IQ στη Δύση όπου υπάρχει υψηλό IQ. Έτσι θα εξαφανιστούν και τα τελευταία απομεινάρια της χριστιανοσύνης, τα οποία δεν εξαλείφθηκαν με τη Μασονία, τα Εβραϊκά ΜΜΕ και τη γενικότερη παρακμή του πλούτου τους.

Το Ισλάμ είναι μια εύκολα ελεγχόμενη θρησκεία μέσω ενός παγκόσμιου χαλιφάτου, το οποίο θα προστάζει τους ιμάμηδες αυτά που θα διδάσκουν στους «πιστούς». Οι Ρόθσιλντ και οι Μασόνοι τους στην πραγματικότητα είναι τόσο μουσουλμάνοι όσο και Εβραίοι. Αλλά ο κεντρικός άξονας είναι ο Τζορτζ Σόρος, ο οποίος υποστηρίζεται από την μουσουλμανική αδελφότητα.
Η Μασονία των Ιλλουμινάτι συνειδητοποιεί ότι ο δρόμος τους προς τον ένα κόσμο της ΝΤΠ ξεκινάει από τα παιδιά μας: καταστροφή του εθνικισμού, τη θρησκευτικής ηθικής και του πολιτισμού μέσα σε αυτά, εκπαίδευση των κοριτσιών να γίνουν αγόρια και τα αγόρια κορίτσια, ότι η ομοφυλοφιλία και κάθε σεξουαλική διαφθορά είναι μοντέρνα και φυσιολογική και ότι το κράτος προνοίας είναι ο καλοκάγαθος μεγάλος αδερφός(big brother). Όλα αυτά φυσικά τα διδάχτηκαν από τους δημιουργούς του Κομμουνισμού, Άνταμ Βάισχαουπτ και Μάγιερ Άμσελ Ρόθσιλντ.
Με τη μαζική μετανάστευση μεταδίδονται αρκετά αρνητικά κοινωνικά και άλλα στοιχεία στα παιδιά των ιθαγενών. Μια έρευνα διεξήχθη τον Αύγουστο του 2016, σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (0-6 ετών), πάνω στις κοινωνικές και γνωστικές δεξιότητές τους, από τα πανεπιστήμια Ramboell και Aarhus καθώς και από το Νότιο Δανικό Πανεπιστήμιο για το Υπουργείο Παιδείας. Τελικώς τεκμηριώνει αυτό που οι εκπαιδευτές και οι δάσκαλοι γνωρίζουν εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή, ότι τα παιδιά των μεταναστών χωρίς δυτικό υπόβαθρο, γενικά έχουν χειρότερες επιδόσεις από τα Δανικά παιδιά.
Αυτό ισχύει και στις δύο γνωστικές ικανότητες, τη γλώσσα και τη λογική, και τις κοινωνικές ικανότητες, συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, επιμονή και κοινωνικότητα, σε κάθε ηλικία. Δεν υπάρχει τίποτα που να υποδηλώνει ότι, τα παιδιά χωρίς δυτικό υπόβαθρο τα οποία έχουν ένα αδύναμο ξεκίνημα στο νηπιαγωγείο, θα προφθάσουν του Δανούς συνομήλικούς τους στον παιδικό σταθμό ή ακόμη και αργότερα.
Αν οι γνωστικές και οι κοινωνικές ικανότητες κάποιου είναι ελλιπείς από μικρό παιδί, θα έχει περισσότερες δυσκολίες στην εκπαίδευση και στο σύνολο για να ελιχτεί σε μια αυξανόμενα πολύπλοκη κοινωνία με υψηλές απαιτήσεις ικανοτήτων προσαρμογής και ανάπτυξης. Με άλλα λόγια, ένας μεγάλος κίνδυνος, να καταλήξει κανείς σε δημόσιες παροχές δια βίου καθώς και να αυξηθεί η εγκληματικότητα, είναι παρόν.
Η Δανία έρχεται πλέον αντιμέτωπη με σειρές από καμένα αμάξια, όπως και μεγάλες πέτρες, οι οποίες ρίπτονται από ομάδες αντρών που φαίνονται να είναι από το Νότο, κυρίως από γέφυρες που βρίσκονται σε αυτοκινητόδρομους πάνω σε αμάξια που περνούν. Το παρακάτω περιστατικό έγινε από μια πέτρα βάρους 30 κιλών, όπου σκοτώθηκε μια Γερμανίδα γυναίκα ενώ ο σύζυγός της τραυματίστηκε σοβαρά.

Όσο μεγαλύτερη μόρφωση έχει μια μητέρα, τόσο περισσότερη εκπαίδευση θα υπάρχει στο σπίτι και τόσο περισσότερες δεξιότητες αποκτά το παιδί. Παιδιά με τις δυνατότερες κοινωνικές δεξιότητες σκοράρουν τρεις φορές υψηλοτέρα από τα παιδιά με τις πιο αδύναμες κοινωνικές δεξιότητες, με τα παιδιά των μεταναστών να βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα από όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Το ποσοστό των παιδιών χωρίς δυτικό υπόβαθρο έχει εδώ και καιρό παρεισφρήσει πάνω από 30% στα σχολεία της Κοπεγχάγης. Ένα δυσανάλογο μερίδιο των 16% των λειτουργικά αναλφάβητων που εγκαταλείπουν το σχολείο κάθε χρόνο, προέρχεται από οικογένειες μεταναστών.
Επίσης, σύμφωνα με τη Δανική εφημερίδα Μetroxpress, μια νέα εντυπωσιακή έκθεση δείχνει ότι τα παιδιά των μεταναστών έχουν λιγότερη κατανόηση από τα παιδιά των Δανών. Ένα πεντάχρονο παιδί μη-Δυτικών γονέων έχει λιγότερη ενσυναίσθηση κατά μέσο όρο, είναι λιγότερο ικανό να συνεργαστεί και δυσκολεύεται περισσότερο να εκφράσει τα συναισθήματά του από ότι ένα τρίχρονο παιδί Δανών γονέων. Κατά μέσο όρο παιδιά που δεν προέρχονται από τη Δύση έχουν ένα επίπεδο ανάπτυξης το οποίο είναι χαμηλότερο από αυτό ενός παιδιού δύο χρόνια μικρότερό τους προερχόμενο από Δανούς γονείς.
Επομένως ποια είναι η λύση που βλέπουν τα Ηνωμένα Έθνη που προωθούν την μετανάστευση; Μα φυσικά να κάνουν όλα τα παιδιά να έχουν την ίδια καθυστέρηση, χωρίς κριτική σκέψη, ευκολόπιστα με αποτελεσματικότερη χειραγώγηση. Και θα τους δοθεί μια καινούργια θρησκεία, η «βιωσιμότητα».
Όπως γνωρίζουν όλοι οι δημαγωγοί, είναι ευκολότερο να κάνεις πλύση εγκεφάλου σε παιδιά από ότι σε ενήλικες. Τα Ηνωμένα Έθνη γι αυτό το λόγο, έχουν ξεκινήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής ώστε να εξαλείψουν όποια απομεινάρια εθνικισμού, και τις διδασκαλίες του Χριστού από το μυαλό των παιδιών.
Η θρησκεία της βιωσιμότητας είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία. Δεν πρόκειται για την υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά για μια παγκόσμια κυβέρνηση, διότι στην ουσία δεν υπάρχει θέμα υπερθέρμανσης του πλανήτη.


Το πρόγραμμα είναι να δημιουργηθεί ένας «κοινός πυρήνας». Δηλαδή οι άνθρωποι να συγκεντρώνονται στο ελεύθερο σεξ όσο νωρίτερα γίνεται και να κάνουν τους μαθητές όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη καθυστέρηση.
Ο σκοπός είναι να αντιστρέψουν τα πάντα: το καλό σε κακό, το κακό σε καλό, την αλήθεια σε ψέμα, το ψέμα σε αλήθεια, την ευπρέπεια σε αισχρότητα κ.ο.κ. Όντως τα Ηνωμένα Έθνη είναι μια εωσφορική θρησκεία. Το πρόγραμμα των ΗΕ μετατρέπει το ασύδοτο σεξ σε μια «βόλτα στο Λούνα Παρκ» και τυποποιεί τα παιδιά.
Όλοι μας θα πρέπει να είμαστε εξοργισμένοι με τη σύνοδο κορυφής των ΗΕ στην Κορέα πριν λίγους μήνες όπου υιοθέτησαν ένα παγκόσμιο σχέδιο δράσης απαιτώντας ένα πλανητικό εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο θα κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας μετατρέποντάς τα σε στρατιώτες κοινωνικής δικαιοσύνης και σε πολίτες απασχολημένους με τη βιωσιμότητα.
Με άλλα λόγια τα ΗΕ θα προωθήσουν μια νέα ανάπτυξη «του όλου προσώπου», συμπεριλαμβανομένων των πιστεύω τους, των αξιών τους, της πνευματικότητας τους και του τρόπου ζωής τους. Ο στόχος τους συμπεριλαμβάνει κατήχηση της νεολαίας να κατανοήσει τις ευθύνες της για να «προστατέψει τον πλανήτη» και να προωθήσουν την ατζέντα των ΗΕ για το «κοινό καλό».
Εννοώντας φυσικά να πετάξουμε στην άκρη την προσωπική μοναδικότητα και την ελευθερία, και να δεχτούμε την νοοτροπία της κυψέλης του «συνολικού καλού».

Τα Ηνωμένα Έθνη σχεδιάζουν εδώ και καιρό πώς να ενσωματώσουν την ιδέα της Νέας Τάξης στη νεολαία, εξερευνώντας τρόπους και μέσα με τα οποία η παγκόσμια ιθαγένεια μπορεί να ενσωματωθεί στο πρόγραμμα σπουδών και στην ατζέντα της εκπαίδευσης.
Ένα άλλο ανησυχητικό έγγραφο είναι η αναφορά της UNESCO « Δεκαετία των ΗΕ για την Παιδεία και την Βιώσιμη Ανάπτυξη (2005-2014)» η οποία παραθέτει λεπτομερώς την πραγματική φύση της διάσκεψης στην Κορέα. Δηλαδή, πλύση εγκεφάλου των πολιτών και της νεολαίας ώστε να είναι κακόμοιροι υπάκουοι πολίτες ενασχολούμενοι με την βιωσιμότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Όπως γράφει η UNESCO: «Χωρίς εκπαίδευση και μάθηση για βιώσιμη ανάπτυξη, δεν θα μπορέσουμε να επιτύχουμε αυτόν το στόχο».

Ίσως η πιο σοκαριστική πληροφορία που συμπεριλαμβάνεται στην αναφορά της UNESCO βρίσκεται στις σελίδες 12-13 όπου δηλώνει ότι:
« Γενικά, άνθρωποι με υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο, οι οποίοι έχουν υψηλοτέρα εισοδήματα, καταναλώνουν περισσότερους πόρους από ότι άνθρωποι με χαμηλότερο μορφωτικό επίπεδο, οι οποίοι έχουν χαμηλότερα εισοδήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, περισσότερη μόρφωση αυξάνει τον κίνδυνο για τη βιωσιμότητα». (σελ 12)
Η αναφορά συνεχίζει ορίζοντας: « Επιμορφώνοντας απλώς τους πολίτες (ιδιαίτερα των ΗΠΑ) για να ανέλθουν σε υψηλοτέρα επίπεδα δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσουμε βιώσιμες κοινωνίες». (σελ 13)
Με λίγα λόγια δεν μπορούν να «εκπαιδεύσουν» τους πολίτες να ακολουθήσουν την ατζέντα τους χωρίς πρώτα να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και να στοχεύσουν την μεσαία τάξη. Όσο περισσότερα λεφτά έχει ο καθένας από εμάς τόσο χειρότερος είναι από τον υπόλοιπο «κόσμο» γι αυτό ο στόχος τους είναι να μας εξαναγκάσουν στην φτώχεια και να μας μετατρέψουν σε μια φτωχότερη μεσαία τάξη γεμάτη με ζόμπι. Ας θυμηθούμε ότι αυτή η ατζέντα προωθείται και γίνεται αποδεκτή στις περισσότερες χώρες, όπου όλες τους σχεδιάζουν να κρατήσουν τα λεφτά στις τσέπες τους αρπάζοντας τα δικά μας.
Το κακό όμως δεν σταματάει εδώ. Η αναφορά περιγράφει επίσης αναλυτικά πως σχεδιάζουν να «κατηχήσουν» τα παιδιά στα σχολεία για να επιτύχουν την ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης για την επόμενη γενιά.
«Όσο το δυνατόν γίνεται, πληροφορίες σχετικά με την παγκόσμια ιθαγένεια θα πρόκειται να ενσωματωθούν στα προγράμματα σπουδών και στην εκπαιδευτική ατζέντα».
«Εκπαίδευση για βιώσιμη ανάπτυξη, είναι η χρήση της εκπαίδευσης ως εργαλείο για την επίτευξη βιωσιμότητας».
Η αναφορά συνεχίζει αναλυτικότερα, για την μεγάλη σημασία του ρόλου των γυναικών και την αναγκαιότητα της συμμετοχής τους για περαιτέρω μείωση του πληθυσμού:
«Η πλήρη συμμετοχή των γυναικών είναι απαραίτητη για την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης… μια μορφωμένη γυναίκα τείνει να επιθυμεί μια μικρότερη οικογένεια και να αναζητεί την υγειονομική περίθαλψη για να πράξει ανάλογα. Έχει λιγότερα και υγιέστερα παιδιά».
Παρόλο που είναι καλό και ωφέλιμο για μια γυναίκα να μορφώνεται, δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό κάτω από το πέπλο της επίθεσης σε παραδοσιακές αξίες ή εξαναγκασμού ενός πληθυσμού. Δεν αποτελεί λάθος για έναν γονιό η παραμονή στο σπίτι, κάτι το οποίο βρίσκεται κυρίως στο στόχαστρο σε αυτό το τμήμα του εγγράφου.

Ας κατανοήσουμε, πως η ατζέντα που προβάλλεται έχει να κάνει με την πλύση εγκεφάλου της νεολαίας και της ανθρωπότητας και την μετατροπής της σε ζόμπι βιώσιμης ανάπτυξης μιας φτωχής μεσαίας τάξης στην οποία συμπεριλαμβάνονται: μείωση πληθυσμού, ομοφυλοφιλική ατζέντα, εκτρώσεις, σοσιαλισμός, απώλεια ελευθερίας, δουλεία και τυραννία.
Αυτή είναι η προετοιμασία των Ηνωμένων Εθνών για τον τελικό τους σκοπό: Αστικοποιημένη Οίκο-Κομμουνιστική Δικτατορία για έναν μειωμένο πληθυσμό στον πλανήτη, μια ζωή σαν ρομποτοποιημένα όντα που εκτελούν καθήκοντα, η Σουηδία αποτελεί ήδη ένα προκαταρκτικό μοντέλο και η Κίνα επίσης αφότου ο εφευρέτης της Ατζέντας 21, πράκτορας των Ρόθσιλντ, ο Καναδός αποκρυφιστής Μωρίς Στρονγκ, ήδη έγινε σύμβουλος της κινεζικής κυβέρνησης, η οποία αυτήν τη στιγμή μεταφέρει 250 εκατομμύρια απρόθυμους αγρότες μέσα στις πόλεις. Αυτή ήταν μια κίνηση η οποία είχε άκρως επαινεθεί από τον τότε πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπέι. Προσπαθούν να ενσωματώσουν αυτό το σχέδιο βαθιά μέσα μας, και τελικώς να αποφασίζουν για κάθε σημαντική λεπτομέρεια της ζωής μας.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου