Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

1 Ποια ήταν η πρώτη «γουρουνοκεφαλή» που κρεμάστηκε σε μουσουλμανικό στόχο από πατριώτες στην Ελλάδα. (για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι)



Πολλές φορές όταν στην πατρίδα μας κάποιοι πατριώτες θέλουν να κάνουν κάποια δράση η κάποια διαμαρτυρία απέναντι σε κάποιον μουσουλμανικό στόχο τότε κρεμάνε και κάποιο κομμάτι χοιρινού ή κάποια γουρουνοκεφαλή στο εν λόγο σημείο γεγονός που εξοργίζει σίγουρα τους μουσουλμάνους.


 Ποιος όμως έκανε πρώτος στην Ελλάδα αυτόν τον εμπνευσμένο τρόπο διαμαρτυρίας; Η απάντηση μας έρχεται από την περασμένη δεκαετία (κάπου στο 2008 αν θυμάμαι καλώς) και στο πρωτοεμφανιζόμενο τότε πατριωτικό κίνημα Ελληνική Γροθιά (ένα κίνημα που όσο μυστηριωδώς και δυναμικά εμφανίστηκε στον πατριωτικό χώρο άλλο τόσο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε ξαφνικά).
Ήταν η εποχή του «λεφτάαααα υπάρχουν» και ο μέσος νεοέλληνας ήταν κυριολεκτικά στην καρακοσμάρα του. Μάταια προσπαθούσαν οι λίγοι «γραφικοί» να προειδοποιήσουν τον λαό για αυτό που θα επακολουθούσε. Τότε μέσα σε μια εποχή ευμάρειας και πνευματικής σύγχυσης οι ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ (το γνωστό Εθνικιστικό κόμμα της Τουρκίας) αποφάσισαν να ανοίξουν γραφεία στην.....ΕΛΕΥΣΙΝΑ!!!!
Σαφώς και η κίνηση ήταν περίεργη. Ποιοι θα ψηφίζανε άραγε τους γκρίζους λύκους στην Ελλάδα;(σήμερα μάλλον με τους «μετανάστες» ξέρουμε) Και τι σκοπό είχε το γραφείο ενός Τούρκικου Εθνικιστικού κόμματος στην Ελευσίνα; Πάντως κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ούτε καν η Χρυσή Αυγή η οποία είχε τα γραφεία της στην Ελευσίνα σχετικά κοντά και μάλλον θα ήταν αδύνατο να μην γνώριζε.
Κάποιοι όμως ασχολήθηκαν. Ήταν το κίνημα Ελληνική Γροθιά που έκανε την εμφάνιση του στον χώρο. Μια γουρουνοκεφαλή και την άλλη μέρα μια μολότοφ και οι Γκρίζοι λύκοι τα μαζέψανε και πήγανε από εκεί που ήρθανε. Το ίδιο το κίνημα ποτέ δεν παραδέχθηκε πως έκανε την δράση αυτό(για ευνόητους λόγους) ωστόσο οι φώτο είναι από την αείμνηστη ιστοσελίδα που διατηρούσε στο διαδύκτιο. Η Ελληνική Γροθιά υποστήριζε πως «τυχαία» βρέθηκε στο σημείο και τυχαία πήρε τις φώτο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός του ότι τα γραφεία των Γκρίζων Λύκων ήταν δίπλα στο αστυνομικό τμήμα Ελευσίνας και δίπλα σε μια τράπεζα οπότε το άτομο ή τα άτομα που κάνανε τις εν λόγο δράσεις έπρεπε κυριολεκτικά να «κατεβούν από τον ουρανό» για να μην τους πιάσει η αστυνομία ή οι κάμερες της τράπεζας. Οι φώτο είναι σπάνιες και συλλεκτικές. Εννοείται πως αναδημοσιεύετε ελεύθερα(όσοι δεν φοβάστε μην πέσουν τα προφίλ σας)

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

τούτα να κοινοποιείτε Θανάση . ότι Απειλούμε ευθέως με θανάτωση και όπως το Άρθρο 120 μας προστάζει, τον όποιον τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος αποπειραθεί ,
α) να διαστρεβλώσει την ιστορία της πατρίδας μας ή να συνεργήσει σε αντισυνταγματικές αλλαγές στην παιδεία (υπουργών παιδείας εκπαιδευτικών κ λ π)
β)να αγοράσει ή να πουλήσει δημόσια περιουσία ή να προπαγανδίζει υπέρ του ξεπουλήματός της,
γ) να συνδράμει σε απόπειρα αλλαγής ή αναθεώρησης του συντάγματος.
ΩΡΑ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ................ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ
ότι η όποια προπαγάνδα και ενέργεια που γίνεται εν μέσω κατοχής υπέρ του λαθροπροσφυγικου, συνιστά εκτός των άλλων και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης δικαιούται και υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 παρ 4, να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο (ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ) εναντίον του όποιου εν μέσω κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , προπαγανδίζει ή ενεργεί υπέρ του λαθρομεταναστευτικου-λαθροπροσφυγικου . Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, Συνταγματολόγο, ή άλλο δικαστικό όργανο.(, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου