Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

0 Κυκλοφόρησε από το Χόλλυγουντ το συγκλονιστικό «τρέιλερ» της ταινίας «η υπόσχεση» για την αρμενική γενοκτονία-Ετοιμάζεται η διάλυση της Τουρκίας (Βίντεο)

Ο Λευκός οίκος και η CIA, προετοιμάζουν τις δυτικές κοινωνίες (και καλά κάνουν) για την επικείμενη διάλυση της Τουρκίας, ονοματίζοντας την χώρα αυτή στον νέο άξονα του κακού.

Με λίγα λόγια έχουμε το Χόλιγουντ στην υπηρεσία της πολιτικής, καταδεικνύει με έναν σαφή τρόπο τα αληθινά αποτρόπαια εγκλήματα των αδίστακτων Οθωμανών Τούρκων, τα οποία απέκρυβε η Άγκυρα τόσα χρόνια .

Μιλάμε για την γενοκτονία των Αρμενίων το 1915, η οποία στοίχισε την ζωή σε 1,5 εκατομμύρια Αρμενίους. Παρουσιάζεται με ένα μοναδικό τρόπο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και τα στυγερά εγκλήματα των Τούρκων σε συνεργασία με τους Γερμανούς, σε εκατομμύρια ανθρώπους .

Έτσι «προετοιμάζεται» επιμελώς και η «αποκόλληση» της Τουρκίας από τον δυτικό κόσμο, και η «τοποθέτηση της» στην βάρβαρη Ανατολή. Εκεί δηλαδή που ανήκουν οι Τούρκοι στα βουνά Αλτάι της δυτικής Κίνας.

Πολλοί βέβαια θα αναρωτηθούν γιατί το Χόλιγουντ παρουσιάζει την αρμενική γενοκτονία, με μια μεγαλειώδη ταινία, ειδικά τώρα; Η απάντηση προσεχώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου