Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

0 Άγιοι Πατέρες μας, προσκυνάνε ποτέ Ορθόδοξοι Ιεράρχες τον αρχιαιρεσιάρχη Πάπα;;; (Βίντεο)



«Ορθόδοξοι» δεσποτάδες προσκυνούν και φιλούν το χέρι του Πάπα!

Το παρακάτω βίντεο συμβουλεύουμε να το αποφύγουν όσοι έχουν ευαίσθητες Ορθόδοξες ψυχές, γιατί θα τους προκαλέσει φοβερή «πνευματική αηδία»!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ραδιοφωνικό σταθμό του Βατικανό «Radio Vaticana» η συνάντηση που πραγματοποιείται στην Ασίζη, σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 30 ετών από την ημέρα που ο Πάπας Ιωάννης Παύλος θέσπισε την Ημέρα Προσευχής για την Ειρήνη.

Κατά την άφιξή του στην Ασίζη ο Ποντίφικας ασπάσθηκε πρώτον από όλους τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στη συνέχεια τον εκπρόσωπο των μουσουλμάνων Dr Justin Welby, τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι, τον Συροορθόδοξο Πατριάρχη Αντιοχείας Εφραίμ ΙΙ, εκπρόσωπο των Ιουδαίων και των Βουδιστών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί: Δείτε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να συστήνει έναν έναν ορθοδόξους επισκόπους και αυτοί να σκύβουν να προσκυνούν ή να φιλούν το χέρι του Πάπα! Μπροστά στον Βαρθολομαίο φιλούν το χέρι του Πάπα (αναγνωρίζουν συνεπώς στον αιρετικό ιεροσύνη και επισκοπικό αξίωμα!).



Το μεγάλο αυτό γεγονός της Πανθρησκείας έγινε οικουμενική συμπροσευχή όλων των εκπροσώπων και των ηγετών των Χριστιανικών «Εκκλησιών». Ενώ σε διαφορετικούς χώρους, αλλά στην ίδια πόλη προσευχήθηκαν ταυτόχρονα και οι εκπρόσωποι των άλλων θρησκειών.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στις συμπροσευχές και δεν θέλουμε να γίνουμε για μια ακόμη φορά «γραφικοί», καλό θα ήταν οι «άγιοι» Αρχιερείς μας να θυμούνται τους Ιερούς Κανόνες, όχι μόνο όταν θέλουν να καθαιρέσουν κάποιον ιερέα τους αλλά και όταν οι ίδιοι υποπίπτουν και τους παραβιάζουν με κομπασμό και υπερηφάνεια. Η υποτέλεια που δείχνουν στον αιρετικό Πάπα μόνο αηδία μας προκαλεί και τίποτα άλλο.πηγη:  makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου