Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016

0 Ανεπανάληπτη ξεφτίλα Σαμαρά στην Καλαμάτα: Έλληνας πολίτης σκουπίζεται επιδεικτικά όταν τον ακουμπά η πολιτική λέρα της ψευτοδεξιάς!!! (Βίντεο)
Έναν ακόμη απίστευτο διασυρμό βίωσε ο αρχισκευωρός Σαμαράς στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όταν πήγα να μαζέψει ψήφους στις πλάτες των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας.

Το πολιτικό πτώμα εμφανίστηκε απροειδοποίητα στις πληγείσες περιοχές με παρατρεχάμενους δημοσιογράφους και κάμερες για να παίξει με τον πόνο των Ελλήνων που μόλις είχαν χάσει τις περιουσίες τους.

Όταν προσπάθησε να δώσει χειραψία σε έναν από τους πλημμυροπαθείς, εκείνος αδιαφόρησε επιδεικτικά και ο αμήχανος Σαμαράς άγγιξε το χέρι του, νομίζοντας πως έτσι θα αποφύγει την ξεφτίλα μπροστά στις κάμερες.

Ο συμπολίτης μας με μία αστραπιαία κίνηση απομακρύνθηκε και άρχισε να σκουπίζεται επιδεικτικά, φανερώνοντας την αποστροφή του για την βρώμα και την πολιτική δυσωδία του Σαμαρά.

Το καλύτερο όμως στιγμιότυπο ήρθε αμέσως μετά: ο συμπολίτης μας γύρισε την πλάτη του στον Σαμαρά, πάνω στην οποία ήταν τυπωμένη μία ευμεγέθης... μούντζα!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο, που δεν πρόκειται να προβάλλει κανένα κανάλι της διαπλοκής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου