Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

1 Ολόκληρη η διαφημιστική καμπάνια στην Κύπρο για το τσιπάκι………..



Ολόκληρη  η διαφημιστική καμπάνια της Ελληνικής Τράπεζας της Κύπρου ….που επί της ουσίας είναι ο προ άγγελος του τσιπ στο δεξί χέρι…. Έλληνες Κύπριοι μην το αποδεχτείτε …Τραβήξτε τα κεφάλαια σας από την συγκεκριμένη τράπεζα …Οδηγούν εμάς και τις επόμενες γενιές στην αιώνια σκλαβιά ….

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Τούτα εδώ να κοινοποιείτε Θανάση.. οτι Απειλούμε ευθέως με θανάτωση και όπως το Άρθρο 120 μας προστάζει, τον όποιον τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος αποπειραθεί ,
α) να διαστρεβλώσει την ιστορία της πατρίδας μας ή να συνεργήσει σε αντισυνταγματικές αλλαγές στην παιδεία (υπουργών παιδείας εκπαιδευτικών κ λ π)
β)να αγοράσει ή να πουλήσει δημόσια περιουσία ή να προπαγανδίζει υπέρ του ξεπουλήματός της,
γ) να συνδράμει σε απόπειρα αλλαγής ή αναθεώρησης του συντάγματος.
ΩΡΑ ΝΑ ΜΆΘΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ................ ΚΑΙ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΟ
ότι η όποια προπαγάνδα και ενέργεια που γίνεται εν μέσω κατοχής υπέρ του λαθροπροσφυγικου, συνιστά εκτός των άλλων και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης δικαιούται και υποχρεούται βάσει του άρθρου 120 παρ 4, να ενεργήσει με οποιοδήποτε μέσο (ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΈΛΕΣΗ) εναντίον του όποιου εν μέσω κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , προπαγανδίζει ή ενεργεί υπέρ του λαθρομεταναστευτικου-λαθροπροσφυγικου . Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, Συνταγματολόγο, ή άλλο δικαστικό όργανο.(, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ.

Δημοσίευση σχολίου