Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

0 ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ Γερμανός πρεσβευτής: "Θα επενδύσουμε αφού η τρόικα ισοπεδώσει την Ελλάδα" 19/10/13 - 08:29




Ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα Βολφγκανκ Ντόλντ αναφέρθηκε στις επενδύσεις που σχεδιάζονται να γίνουν στην Ελλάδα από γερμανικές επιχειρήσεις. Πότε θα γίνουν αυτές; Όταν η τρόικα (η τρόικα κατευθύνεται πλήρως απο το Βερολίνο) ισοπεδώσει τα πάντα στη χώρα μας, την κάνει κρανίου τόπο.

Τότε οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα ξένα Funds που εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές θα «εισβάλουν» για να σαρώσουν τα πάντα. Τη δημόσια περιουσία που θα ξεπουλά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Όση έχει απομείνει από την εφορία και τις τράπεζες.
«Ένας σημαντικός αριθμός γερμανικών επιχειρήσεων σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και πλέον αναζητούν την κατάλληλη στιγμή ...
για την υλοποίηση των πλάνων τους», ήταν η φράση του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα που τα λέει όλα. Περικλείει σε μία πρόταση όλο το «κατοχικό» σχέδιο σε βάρος των Ελλήνων και της χώρας μας.

Ελέγχοντας το χρέος, ελέγχουν και τη χώρα. Μειώνουν τους μισθούς για να μπορούν οι επιχειρήσεις που θα αγοράσουν να εργάζονται με μεροκάματα Κίνας. Καταστρέφουν την παιδεία και την υγεία για να μπουν τα ιδιωτικά συμφέροντα. Απαξιώνουν τη Δημόσια περιουσία για «ξεπουληθεί».

Βάζουν φόρους εξαντλητικούς για να προχωρήσουν σε κατασχέσεις και να περάσουν τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στην εφορία που θα ελέγχεται από τους δανειστές και στις τράπεζες που λειτουργούν ως όργανα τους.
Ενδεικτικό είναι πώς αυτές τις μέρες ξένα Funds παζαρεύουν να αγοράσουν «κόκκινα δάνεια» ύψους 25 δις ευρώ στο 10%. Όταν συμβεί αυτά τα υποθηκευμένα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων θα περάσουν στην κατοχή τους, αφού δεν υπάρχουν λεφτά για να ξεπληρωθούν τα χρέη.

Τις δηλώσεις ο κ. Ντόλντ τις έκανε στο 11ο επιχειρηματικό συμπόσιο που οργανώθηκε από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομίας και Τεχνολογίας της Γερμανίας. Δεν ήταν δηλαδή καθόλου τυχαίος ο χρόνος και το σημείο.

Οι Γερμανοί είναι άλλωστε στην Ελλάδα και μέσω των κ.κ. Ραιχενμπαχ και Φούχτελ ενορχηστρώνουν το σχέδιο ισοπέδωσης της χώρας μας με «συνέταιρο» την κυβέρνηση. Όταν αυτό θα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί θα δώσουν το σύνθημα για να μπουκάρουν μέσα οι ξένοι και να «αλώσουν» τα πάντα.

Μέχρι τότε υπάρχει ακόμη δρόμος σύμφωνα και με τα λεγόμενα του κ. Ντόλντ. «Περιμένουν την κατάλληλη στιγμή», είπε. Ποια είναι αυτή. Όταν η Ελλάδα αλυσοδεθεί ολοκληρωτικά για τον επόμενο μισό αιώνα και βάλουν στο χέρι οι δανειστές και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ελλάδας που βρίσκονται στο θαλάσσιο και χερσαίο χώρο.



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου