Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

2 ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ... Πολύ αργά για δάκρυα κ.Πρόεδρε: Αφήσατε τους εχθρούς να διαβούν...

Με καθυστέρηση τριών ετών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να ξεπλύνει το όνειδος από τις υπογραφές που έβαζε τόσο καιρό σε ανθελληνικά διατάγματα που οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή της χώρας και μίλησε έστω τώρα, στα στερνά του, σαν Έλληνας.

Είναι αργά, φυσικά, για δάκρυα, το κακό που ήταν να κάνει το έκανε, αλλά τουλάχιστον η Ιστορία θα γράψει ότι μεταμελήθηκε, τώρα στο τέλος του, για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα.

Όπως επίσης θα μείνει στην ιστορία ...
για την φυγάδευσή του στην παρέλαση του 2011 στην λαϊκή εξέγερση που επιχείρησε να αλλάξει την πορείa του τόπου, αλλά προδόθηκε από τον συμβιβασμό του Α.Σαμαρά λίγες ημέρες μετά, την 1η Νοεμβρίου.

Τώρα ο Κ.Παπούλιας μίλησε για εκβιασμούς και έστειλε μήνυμα ότι "Δεν θα υποκυψει ο ελληνικός λαός στους εκβιασμούς" εννοώντας την τρόϊκα.

Ο λαός ποτέ δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς. Αλλά ο λαός προδόθηκε από την πολιτική του ηγεσία που υποτάχθηκε στους εχθρούς της Ελλάδας.

Ιδού ολόκληρη η δήλωση Παπούλια:

«Γιορτάζουμε σήμερα μια μεγάλη επέτειο, τιμάμε τους νεκρούς μια σημαντικής μάχης ενάντια της χολέρας του φασισμού. Ήταν η πρώτη νίκη της αντιφασιστικής Ευρώπης», δήλωσε μετά την στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.

«Η Έλλαδα ήταν πάντα προμαχούσα για τους μεγάλους αγώνες και τα ιδανικά.

Ο λαός έδωσε τότε το αίμα του και σήμερα έδωσε αυτό που μπορούσε για να ξεπεραστεί η κρίση, και αυτό πρέπει να εκτιμηθεί από την Ευρώπη.

Ο ελληνικός λαός αυτό που μπορούσε να δώσει το έδωσε. Να μην νομίσουν ότι μπορεί να υποκύψουμε σε εκβιασμούς. Ποτέ ο ελληνικός λαός δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς», κατέληξε.



Πηγή

2 σχόλια:

Φιλονόη ἐκ Πόντου είπε...

Ποιός μίλησε;

Unknown είπε...

TORA EINAI ARGA GIA DAKRYA STELA

Δημοσίευση σχολίου