Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

0 ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΗΝ ΗΡΩΪΚΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ! ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

xalkidiki giagiaΜία ηλικιωμένη γυναίκα καλείται από την Αστυνομία να απολογηθεί ως ύποπτη για άσκηση παράνομης βίας…
Πρόκειται για μία 76χρονη, κάτοικο της Μεγάλης Παναγιάς Χαλκιδικής, που έχει λάβει κλήση από την Αστυνομία για να προσέλθει και να δώσει ανωμοτί κατάθεση για άσκηση παράνομης βίας.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η ηλικιωμένη μαζί με άλλους κατοίκους της Μ. Παναγιάς, που επίσης έχουν δεχτεί κλήσεις...
για ανωμοτί κατάθεση για την ίδια κατηγορία, έκλεισαν το δρόμο και παρεμπόδισαν λεωφορείο με εργαζόμενους της «Ελληνικός Χρυσός» να πάνε στο χώρο εργασίας τους.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε γίνει γνωστή μέσω του τύπου κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Χαλκιδικής καθώς η φωτογραφία της είχε δημοσιευθεί σε εφημερίδες και διαδίκτυο, όταν είχε σταθεί μπροστά στους πάνοπλους αστυνομικούς λίγο πριν αυτοί επιτεθούν με χημικά και δακρυγόνα στην Μεγάλη Παναγιά.

Η Αστυνομία ερμηνεύει το κλείσιμο του δρόμου σαν άσκηση παράνομης βίας και καλεί περίπου 25 άτομα για ανωμοτί κατάθεση. Μεταξύ αυτών και η 76χρονη γυναίκα.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζουν ακόμη 11 άτομα, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, για παρόμοια διαμαρτυρία που σημειώθηκε στις 22 Απριλίου 2013.








Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου