Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

0 Εν γνώσει της Χρυσής Αυγής η στοχοποίηση των ψηφοφόρων της από τα υπόλοιπα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

— Οι δεσμοί υποταγής της ΝΔ, του ψευδοΠΑΣΟΚ, και της ψευδοΔΗΜΑΡ, με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο Ελλάδας δεν αμφισβητούνται πλέον από κανέναν, και όποιος έχει απορίες να απευθυνθεί απ΄ ευθείας στον Κοέν, τον σύμβουλο επίορκων πολιτικών. 
Αυτοί οι δεσμοί προϋπήρχαν, αλλά έγιναν απροκάλυπτοι, από συγκυβερνήσεων τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμου και Γκαγκά Παπανδρέου, με πλήρη μεταστροφή της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, που ταυτίζεται πλέον με τις εγκάθετες κυβερνήσεις καθαρμάτων και κοινών δολοφόνων της μέσης Ανατολής. 

Ακόμα και επιφανείς μη σιωνιστές Εβραίοι, γελούν με τον εξευτελισμό της χώρας μας από τις εγκάθετες κυβερνήσεις.
— Σε αυτό εδώ το ιστολόγιο, έχω καταγράψει πολλές φορές την άποψη και τα επιχειρήματά μου, σύμφωνα με τα οποία και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι προκλητικά φιλοσιωνιστική
Το αυτοξεβράκωμα του Τσίπρα έγινε, με την επίσκεψή του πριν μερικούς μήνες, στην ηγεσία των εβραιοαμερικάνων, όπου έδωσε διαπιστευτήρια υποταγής.
— Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει ακόμα πρόβλημα ανομοιογένειας και στους κόλπους του στεγάζονται μικροοργανώσεις, οι οποίες είχαν κατασκευάσει φιλοαραβικό προφίλ και εξακολουθούν να διατηρούν δεσμούς με Παλαιστινιακές και Αραβικές εν γένει οργανώσεις. 
Αυτό σημαίνει, ότι κάθε φορά που το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο Ελλάδας, θέλει να επιβάλει στον Ελληνικό λαό τις ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ τύπου απόψεις του, σε μορφή κανόνων ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, η σιωνιστική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, για να επιβάλει τις φασίζουσες πολιτικές του Ισραήλ, σε όλο το φάσμα των στελεχών και μελών του.
— Ο λαός στο μέτρο των δυνατοτήτων του ΥΠΟ ΣΚΛΗΡΟΤΑΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, καταφέρνει να αποδοκιμάζει τους πάντες και να τους χαλά τα μαύρα σχέδια που καθημερινά απεργάζονται υπέρ της αδηφάγου πλουτοκρατίας, υπέρ των τραπεζιτών, υπέρ των εφοπλιστών, υπέρ των αεριτζήδων, των ΜΜΕ και των εργολάβων. 
Θρασύτατα γομάρια συκοφαντούν τη στάση του λαού εκ του συνολικού αποτελέσματος, συνέχισης της χούντας, με το μοτίβο ότι τους ψήφισε. 
Μα αν τους ψήφιζε ο λαός, δεν θα χρειάζονταν να έχουν καταστρατηγήσει, περί τις 100 φορές το Σύνταγμα με τη συνδρομή και του πολιτικού καραγκιόζη Παπούλια…

Έτσι, παρά τις εξετάσεις υποταγής που έδωσε η πολιτική συμμορία του Τσίπρα στους Εβραιοαμερικάνους, ο ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε την 31-7-2013 στη βουλή την ηγεσία του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδας (ΚΙΣΕ), στην οποία επέδωσε ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ, όπως εύκολα διαπιστώνει ο καθένας, από αμφότερες τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ ανακοινώσεις ΚΙΣΕ και ΣΥΡΙΖΑ…!!!

— Το ΚΚΕ δεν χρειάζεται ανάλυση της μαύρης πολιτικής του. 
Λειτουργεί αυτόματα σαν παράρτημα του ΚΙΣΕ, βαφτίζει ξεδιάντροπα οποιονδήποτε διαφωνεί με το ναζιστικό Ισραήλ, ως ρατσιστή, ως αντισημίτη, ως Χρυσαυγίτη και έχει αναγορεύσει τη συμμορία Μιχαλολιάκου, σαν τον μοναδικό της πολιτικό αντίπαλο, προς τον οποίο ευχαρίστως επιδίδεται σε έναν ανούσιο και γελοίο σκυλοκαυγά, για να έχει κάτι να παίζει, αφού εδώ και αρκετά χρόνια, ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ. 
Αραιά και που λέει καμιά άσφαιρη μαλακία και πάπαλα!!! Η πάλη των τάξεων έχει αποθάνει για τους κοπρίτες του Περισσού, προ πολλού.
— Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…. Τρεις φορές έχω γράψει για την επίσημη ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ θέση των τραμπούκων, όταν μιλούσαν στη βουλή κατά τη συζήτηση παρωδία μνημονιακών νομοσχεδίων. 
Όταν εν τέλει διαπιστωνόταν ότι δεν ήταν αναγκαίες οι ψήφοι τους, οι αετοί του Μιχαλολιάκου…. αποχωρούσαν. 
Να αναφερθώ, στο ότι ποτέ δεν ενοχλήθηκαν με τους μνημονιακούς μεγαλοεπιχηρηματίες, με επικυρίαρχους τους σιωνιστές???… Τώρα δείτε ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: 
Όπως είδαμε παραπάνω, ΚΙΣΕ και ΣΥΡΙΖΑ, υπόγραψαν το ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΌ ΜΝΗΜΌΝΙΟ υποταγής του δεύτερου στο πρώτο, την 31-7-2013. 
Λογικά θα περίμενε κανείς, ότι αυθημερόν θα υπήρχε ΣΦΟΔΡΗ, ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ πολιτική αντίδραση της Χρυσής Αυγής, διότι στα κείμενά τους οι δύο σιωνιστικές ηγεσίες, ΚΙΣΕ και ΣΥΡΙΖΑ, κατονομάζουν κατά τρόπο μοναδικό την Χρυσή Αυγή, ως τον φορέα επαναφοράς του Ναζισμού, του αντισημιτισμού και του αναγκαίου δια πάσαν νόσο και πάσαν μαλακία, άρνηση του προσδιορισμένου από τους βάρβαρους σιωνιστές ολοκαυτώματος των Εβραίων. ΚΙ΄ ΟΜΩΣ!!!! 
Οι δήθεν αντισιωνιστές Χρυσαυγίτες, «άφησαν» να περάσουν 35 ολόκληρες μέρες, για να γράψουν το κάτι τις τους στην ανάρτηση της 4-9-2013 «Συνάντηση Σύριζα – ΚΙΣ με θέμα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής«….

— Τριάντα πέντε (35) ολόκληρες μέρες, για να πουν δυο λόγια και ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΨΕΜΑ:

«Η είδηση που σας μεταφέρουμε (και για την οποία μας ενημέρωσε σχετικά αναγνώστης, τον οποίο και ευχαριστούμε) είναι βεβαίως ολίγον… μπαγιάτικη. 
Ενός μηνός.
Δε φταίμε εμείς που σας τη μεταφέρουμε τώρα, διότι οι πρωταγωνιστές της την απέκρυψαν επιμελώς! Είχαν τους λόγους τους φαίνεται… 
Πριν από ένα μήνα, λοιπόν, στις 31 Ιουλίου 2013, έγινε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή συνάντηση εκπροσώπων του ΚΙΣΕ (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος) με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, «ύστερα από πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ», όπως υποστηρίζουν οι εβραίοι σε δημοσίευμά τους με τίτλο «Συνάντηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΣΕ», στην ιστοσελίδα τους. 
Θέμα της συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν φυσικά το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, στο οποίο υπήρξε (όπως άλλωστε αναμενόταν) πλήρης συμφωνία.
Μετά την συνάντηση, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου το οποίο μάλιστα έδωσε στους Εβραίους. 
Μόνο που το συγκεκριμένο δελτίο Τύπου δεν δημοσιεύθηκε σε κανένα ΜΜΕ –ούτε βεβαίως στην επίσημη ή στις ανεπίσημες ιστοσελίδες του συνονθυλεύματος! 
Σας παραθέτουμε το σχετικό δελτίο τύπου, όπως δημοσιεύεται μόνο στην ιστοσελίδα του ΚΙΣΕ:….«

— ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!

Η άρχουσα ολιγαρχία των Αθηνών, αφανών τε και αχυρανθρώπων, σε πολιτικό επίπεδο είναι σε πρωτοφανή καθίζηση. 

Οι μεν των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εισπράττουν την αλματώδη φθορά ένεκα των εγκλημάτων που διαπράττουν κατά του Ελληνικού λαού, οι δε κοπρίτες σε αναμονή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εισπράξουν τη φθορά, ώστε όταν γίνουν εκλογές, να μπορούν με κάποιο τρόπο να φτιάξουν κυβέρνηση.

— Αφού λοιπόν φαίνεται πρακτικά αδύνατο, να παρακάμψουν οι αλήτες του αντισυνταγματικού τόξου της βουλής, τη λαϊκή βούληση και ενώ πλησιάζουν Δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές, ενώ δεν είναι μακριά (λιγότερο από 2 χρόνια) οι εθνικές εκλογές, μεθοδεύουν τριτοκοσμικά ψηφοδέλτια-πατσαβούρες, αλλά βλέπουν ότι ΟΥΤΕ και αυτός ο φασισμός δεν αρκεί και προχωρούν στο «ΣΧΕΔΙΟ Β» για την απορρόφηση ψηφοφόρων άλλου κόμματος. 

ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και αποκόμματα μεμονωμένων αρχηγίσκων πάνε για βρούβες, αλλά μόνο με αύξηση του ορίου για την είσοδο στη βουλή, από το 3% στο 6%, ώστε να τεθούν εκτός, έχουν με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ, πιθανότητες να βγάλουν κυβερνήσιμο αποτέλεσμα νέας χούντας. 

Υπάρχει όμως και η Χρυσή Αυγή, την οποία το ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΕΡΕ στη θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για συγκεκριμένη αποστολή.

— Υπάρχει όμως και η Χρυσή Αυγή, η οποία κατόρθωσε να μαντρώσει ένα σημαντικότατο ποσοστό δυσαρεστημένων. Καλώς ή κακώς, είναι υποκειμενικό και άσχετο. 

Με τον νόμο των πιθανοτήτων, σε περίπτωση που βγει από τη μέση η Χρυσή Αυγή, ακόμα και αν υπάρξει υποκατάστατό της, το πιθανότερο είναι (κυρίως κατά την άποψη της κυβερνώσας ολιγαρχίας), να πεισθεί το μεγαλύτερο μέρος των περιστασιακών ψηφοφόρων της, να μετακινηθεί προς τη ναζιστική, φιλοσιωνιστική συμμαχία ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. 

Η Χρυσή Αυγή που ΗΞΕΡΕ από 31-7-2013 την έναρξη λήξης του ρόλου της και έκανε τη τυφλή, τη κουφή και τη μουγκή, όταν όλα για την αποψίλωσή της από ψηφοφόρους, γίνονταν ολοφάνερα!!!!!!!! 
Εξ αρχής ήξερε και ήταν στο μαύρο της παιχνίδι.

Πηγή: tsoutsouneros.arvanitis.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου