Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

0 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...Πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας: Θα δίνουν άμεσα άδειες παραμονής και ιθαγένεια!

Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, ανοίγει διάπλατα τα σύνορα της χώρας στους λαθρομετανάστες με την εφαρμογή Νέου Μεταναστευτικού Κώδικα, με τον οποίο διευκολύνει την χορήγηση αδειών διαμονής απαλείφοντας μια σειρά διαδικασιών και προϋποθέσεων που προϋπήρχαν για να διευκολύνουν την παραμονή τους στην Ελλάδα, ενώ πλέον θα χορηγείται και ιθαγένεια στα παιδιά των λαθρομεταναστών!

Π.χ. από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά απαλείφονται πάνω από 20 ενώ οι κατηγορίες αδειών διαμονής μειώνονται από από 50 σε 19 και πλέον ...
τίθεται εξαιρετικά έντονα το θέμα της πληθυσμιακής αλλοίωσης, το οποίο είναι και το ζητούμενο γι αυτούς που σκαρφίζονται τέτοιου είδους νομοσχέδια: Η Ελλάδα πρέπει να πάψει να είναι εθνικά ομοιογενής χώρα για να περάσουν τα σχέδιά τους..
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε ότι με τη νέα νομοθετική πρωτοβουλία θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμενόντων!
Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας!
Είναι ο ίδιος που είχε ταχθεί υπέρ της "κολοβής" Βουλής, δηλαδή ότι "Μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να λειτουργήσει η Βουλή και με 282 βουλευτές αν παραιτηθούν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου" όπως είχε ισχυριστεί!
Επίσης, με τη χορήγηση άδειας επί μακρόν διαμονής, οι νόμιμοι μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν και σε άλλα κράτη της Ε.Ε. (αυτό απαραίτητα δεν είναι κακό γιατί σίγουρα θα "ξεφορτώνονται" αλλού!
Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης μάλιστα τόνισε ότι "Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά Μεταναστευτικό Κώδικα [...] Αντιμετωπίζουμε τα θέματα των μεταναστών δεύτερης γενιάς, στους οποίους παρέχουμε τα δικαιώματα των επί μακρών διαμενόντων στην Ελλάδα".
To ότι σε 30 χρόνια από σήμερα.βάσει τους ρυθμού των γεννήσεων των Ελλήνων και των λαθρομεταναστών,θα έχει επέλθει πλήρης πληθυσμιακή αλλοίωση και διαγραφή του ομοιογενούς τριπτύχου "γλώσσα, θρησκεία, ήθη και έθιμα" που συνιστούν ένα Έθνος, δεν μοιάζει να απασχολεί κανένας. Απλά ψηφοφόρους ψάχνει το ΠΑΣΟΚ. Έστω αλλοεθνείς.


Κάνοντας και εργολαβίες σε ξένα συμφέροντα, βέβαια...
Κάποιος να τους σταματήσει... Υπάρχει;





Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου