Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

0 Ληξιαρχείο Αθηνών - κ. Καμίνη είναι αργά για δάκρυα

Ευτυχώς που οι υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, αποκαλύπτουν και ξεβρακώνουν τον .. αγαπημένο των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΖΑΜΙΩΝ, τον ολίγιστο Καμίνη.. τον πολιτικό υπηρέτη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Μπράβο παιδιά..


Πόπη Σουφλή
Διαβάσαμε με έκπληξη χθες την απόφαση του δημάρχου Καμίνη για την καρατόμηση τουλάχιστον 4 υπαλλήλων του ληξιαρχείου αθηνών μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση της μικρής Μαρίας και των δηλώσεων ετεροχρονισμένων γεννήσεων.
Λίγα λόγια για το έργο.
Το ληξιαρχείο αθηνών και η σύνταξη ληξιαρχικών πράξεων λειτουργεί σύμφωνα με τον νόμο 344 του 1976. Δηλάδη ...
με ένα νόμο που συντάχθηκε πριν 37 χρόνια και ο οποίος είναι διάτρητος και ανεπαρκής.
Ξαφνικά ο συνήγορος του πολίτη κ. Καμίνης ανακάλυψε τον τροχό! Οτι έχουν γίνει παρατυπίες και υπάρχουν ευθύνες. Να του αναφέρουμε οτι οι υπάλληλοι εφάρμοζαν τον ισχύοντα νόμο του κράτους για την λειτουργία του ληξιαρχείου.
Τρία χρόνια κοντά που βρίσκεται στην θέση του δημάρχου ο κ. Καμίνης και ως πρώην συνήγορος του πολίτη ενδιαφέρθηκε για το θέμα; ενδιαφέρθηκε για το πως λειτουργεί το ληξιαρχείο; ήξερε έστω που βρίσκεται η υπηρεσία;
Ξαφνικά προκύπτουν τεράστιες ευθύνες των υπαλλήλων. Υπάλληλοι που με πιεστικές αναφορές και ερωτήσεις προς την νομική υπηρεσία του κράτους, προς το υπουργείο εσωτερικών και άλλους φορείς, ζητούσαν συνεχώς οδηγίες και νομική υποστήριξη για το πως να πράξουν και πως να αντιμετωπίσουν καθημερινά θέματα που προέκυπταν και για τα οποία ο παμπάλαιος νόμος δεν προσδιόριζε τίποτα.
Τότε όμως ο κ. Καμίνης δεν γνώριζε τίποτα. Τώρα πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα καταδικάζει τους υπαλλήλους.
Είναι που έρχονται και εκλογές. Ο δήμαρχος έπρεπε να επιβεβαιώσει την παρουσία του, από σήμερα άλλωστε όλοι θα ζητούν την απόλυση των δημοτικών υπαλλήλων, άχρηστες υπηρεσίες, υπάλληλοι που πρέπει να απολυθούν, άλλωστε για όσα έχουν συνέβει στα χρόνια της κρίσης αυτοί είναι που ευθύνονται.
Το έχουμε δει ξανά το έργο



Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου