Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 Χρήση χημικών όπλων στην Ελλάδα καταγγέλλει Αμερικανός γερουσιαστής

  Στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία, ο γερουσιαστής Τζόι Ζάζα κατήγγειλε πως έχει γίνει χρήση χημικών όπλων και στην Ελλάδα. Η δήλωση του Τζόι Ζάζα έχει προκαλέσει σάλο διεθνώς.





Σύμφωνα με τον Τζόι Ζάζα, στην Ελλάδα γίνεται χρήση χημικών όπλων τα τρία τελευταία χρόνια, με απόφαση των κυβερνήσεων Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά.

Απαντώντας σε ερώτηση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι για το αν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν την καταγγελία του για χρήση χημικών όπλων στην Ελλάδα, ο Τζόι Ζάζα τους άφησε όλους άφωνους με την μαρτυρία του.
Όπως δήλωσε ο Τζόι Ζάζα, η στάση των Ελλήνων τα τρία τελευταία χρόνια δεν μπορεί να εξηγηθεί με κανέναν άλλο τρόπο παρά με την χρήση χημικών όπλων από τις ελληνικές κυβερνήσεις.
Ο Τζόι Ζάζα τόνισε πως στην παγκόσμια ιστορία δεν υπάρχει προηγούμενο τόσο δουλοπρεπούς και παθητικού λαού όπως ο ελληνικός, οπότε η μόνη εξήγηση που υπάρχει είναι πως οι Έλληνες έχουν δεχτεί επίθεση με χημικά όπλα.
«Δεν μπορεί από το ‘Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες’ να έχουμε φτάσει στο ‘Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες κότες από τους Έλληνες’» είπε ο Τζόι Ζάζα.
Σύμφωνα με τον Τζόι Ζάζα, ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς έκαναν χρήση του αερίου Ραγιαδέξ, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε άβουλα και βλαμμένα όντα που θα κάτσουν και να τα γα........εις.


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου