Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

1 Το ΙΝΚΑ/ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ δηλώνει κατηγορηματικά: ΟΧΙ ΣΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΟΧΙ ΣΤΗ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ» 

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

Το ΙΝΚΑ/ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
έχει δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι είναι αντίθετο με το ηλεκτρονικό φακέλωμα και με την «Κάρτα του Πολίτη» (με όποια μορφή και πρόσχημα και αν γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί)

γιατί οδηγεί στην κατάργηση της ιδιωτικής ζωής του πολίτη και εγκυμονεί κινδύνους για την προσωπική του ελευθερία, ασφάλεια και περιουσία.
Για αυτούς τους λόγους καλεί τους πολίτες να μην παραλάβουν την «Φοροκάρτα», αφού για μια αμφίβολη εξυπηρέτηση θα εκθέσουν την ιδιωτική ζωή τους, και θα δημιουργώντας έτσι άχρηστους κινδύνους, επιπλέον το κόστος της «Φοροκάρτας» θα βγει από τη φορολογία του πολίτη – δηλαδή πληρώνουμε τα έξοδα του φακελώματος μας.

Επίσης καλεί την ελληνική πολιτεία:

Να καταργήσει το τριτοκοσμικό μέτρο της συλλογής των αποδείξεων – σε οποιαδήποτε μορφή .
Δεν είναι υποχρέωση των καταναλωτών να ασκούν φορολογικό έλεγχο.

Τέλος να σταματήσει η φιλολογία για τον «Διεφθαρμένο Έλληνα». 


Το πρόβλημα του Ελληνικού Κράτους είναι πρόβλημα εξόδων και σπατάλης του δημοσίου χρήματος, και όχι πρόβλημα φορολογικών εσόδων.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ»

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΉΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ




Πηγή: inka.gr



1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ...Η ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΝΑ ΤΟΥς ΕΠΙΒΆΛΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕς ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΣΩΠΑΣΑΝ ..... ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ...*διοτι αυτά που συμβαίνουν ΔΈΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΊΑ , αλλά ειναι συνέπειες της εσχάτης προδοσίας***********(δικογραφία που ειχε ανακοινωθεί απο την εδρα της βουλής στις 24\11\2011)) την οποια προδοσία (και την εν λόγω δικογραφία) ο καθε φουκαράς συνταξιούχος ο καθε επιχειρηματίας ο κάθε δήθεν χριστιανός και δήθεν Δωδεκαθεϊστής ,δια της κακουργηματικής του σιωπής την έχει συγκαλύψει και υποθάλψει ...............(εκτος βέβαια των μέχρι στιγμής 20.000 πολιτών που όχι μονον δέν την έχουμε έχουμε συγκαλύψει αλλά και που * ΗΔΗ * έχουμε με επίσημο δικόγραφο θέσει σε εφαρμογή το Αρθρο 120)..... δειτε τις οδηγίες στο λίνκ .. και κοινοποιήστε ..Πείτε σε όσους(προσεχώς) σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν το Άρθρο 120 , να περιμένουν 2-3 μέρες, επειδή η ιερή δήλωση των ελληνων προκειται να ενημερωθεί.
Συμπλήρωμα πρόσθετο σχετικό της * Ιερής Δηλώσεως τών Ελλήνων*και ενεργοποίησης του Άρθρου 120.
(............... Ενώ Κύριε Εισαγγελεύ, Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των υπαιτίων 300σιων βουλευτών-υπουργών, δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας από τα 300 μέλη της νυν Βουλής, συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψή των και την ένοχη αυτή σιωπή των οι 300σιοι μέλη της Βουλής συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. Ενώ, σ αυτές τις περιπτώσεις (ανακοινώσεως δηλαδή απ τη έδρα της βουλής τέτοιας δικογραφίας, ο κάθε ενας εκ των 282 βουλευτών-υπουργών, υποχρεούται να λάβει γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας. Καθώς ο κάθε βουλευτής όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις στη βουλή , έχει τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας .Και να εκθέσει τούς κατηγορουμένους σε ποινική δίωξη( με την άρση βουλευτικής ασυλίας) . Με την ιδιότητά των αυτή ,είχαν καθήκον αρμοδιότητα , υποχρέωση να λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτής και να προτείνουν ποινικές διώξεις Για τους παραπάνω λόγους:

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ 1. Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη, άλλως θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε μήνυση κατά των 300σιων υπαιτίων βουλευτών για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134). 2. Την δημόσια έκφραση της γνώμης σας, με την ιδιότητά σας, για τις διαδικασίες που προτίθεστε έμπρακτα να ενεργήσετε για την πρόοδο της ποινικής διαδικασίας της ποινικής αυτής υπόθεσης που απαράδεκτα και αντεθνικά, εκκρεμεί στην Ελληνική Βουλή.

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985....

Δημοσίευση σχολίου