Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 Η Πρώτη Διακυβερνητική Σύσκεψη στην Ιστορία της Ελλάδας με το Ισραήλ. Η μισή κυβέρνηση πάει στην Ιερουσαλήμ (ούτε καν στο ΤΕΛ-ΑΒΙΒ !) Γιατί ;;;


Απο την Ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ
“Το ΠΡΩΤΟ Διακυβερνητικό Συμβούλιο” μεταξύ Ελλάδας Ισραήλ θα γίνει την Τρίτη 8 Οκτωβρίου στην Ιερουσαλήμ. Θα προεδρεύουν οι Πρωθυπουργοί Σαμαράς και Νετανιάχου.”
“Παράλληλα θα υπάρξει και ΕλληνοΙσραηλινό επιχειρηματικό Φόρουμ.”
 

(Σημειωτέον ότι στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΞ, η συγκεκριμένη καταχώρηση υπάρχει μόνο στα Αγγλικά. Ψάξαμε και στα Ελληνικά δεν τη βρήκαμε. Δεν χρειάζεται να ξέρουν τα ΓΚΟΗΜ)..

Πάμε για ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, για ΔΥΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ… Επαρχία του ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…
.


Τα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ αναφέρουν για “επίσκεψη Σαμαρά στα Ιεροσόλυμα”! Έλεος! Και ότι θα συναντηθεί και με τον Πατριάρχη….

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ:  Η λέξη “Ιεροσόλυμα” παραπέμπει σε Προσκυνηματική Εκδρομή στους Αγίους Τόπους. Κάτι Ιερό και Άκρως επιθυμητό για όλους τους Χριστιανούς! Συγκαλύπτουν και ΚΑΘΑΓΙΑΖΟΥΝ το ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ! ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ…

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο Ισραήλ οι υπουργοί Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος, Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης, Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος. (Πήρε πίσω τη “Στρογγύλη” ε; Και πάει στο Ισραήλ για να “επανορθώσει”…)

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΑΜΑ… Ο Αθανασίου λέιπει, αλλά θα μείνει πίσω για να “Τελειώσει τη ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”: τον “Αντιρατσιστικό”.. 


Δεν θα είναι μαζί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί το Ισραήλ στα τέλη του μήνα. (Έχει κάνει την προεργασία του αυτός, στα Αμυντικά Συστήματα….)


Ελλάδα και Ισραήλ θα πραγματοποιήσουν δύο κοινές ασκήσεις. (αλλά μόνο στο ελληνικό έδαφος....)
Η πρώτη θα γίνει στις 8 και 9 Οκτωβρίου στην περιοχή του κεντρικού και νότιου FIR Αθηνών με συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών F-16 και F-15, καθώς και με δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού. Θα ακολουθήσει στις 16 Οκτωβρίου, αεροπορική άσκηση με συμμετοχή ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών και ισραηλινού αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού. Η άσκηση θα γίνει στη δυτική Πελοπόννησο, πάνω ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝΙΣΕ το esxatianasxesi





 





ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΕ ΜΟΥ

ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞOYME ΑΚΟΜΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ KAI O ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!!

  
 Πηγή: astikosmythos


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου