Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

4 ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ : "ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"! (video)


ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ (Απρίλιος 2012), σε συνέντευξή του στον Νίκο Ευαγγελάτο:
"Ναι στο Τζαμί αρκεί να μην γίνει με λεφτά του Ελληνικού Λαού" !



Τι σημαίνει όμως η ανέγερση Τζαμιού στην Ελλάδα;;


Η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα επιβεβαιώνει την αποδοχή του κατεστημένου για παραμονή των λαθρομεταναστών και ενρίζωση στην “νέα τους πατρίδα” των θρησκευτικών ή “πολιτισμικών” τους παραστάσεων .

Αυτό σημαίνει πως η εθνική διανόηση και ο ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος θα έχει να αντιμετωπίσει νέα δεδομένα φανατισμού, σκοταδισμού και ανθελληνισμού.

Σημαντικά σημεία που θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι οι Έλληνες:

1. Η Συνθήκη της Λωζάνης ορίζει σαφώς τα περί ανταλλαγής πληθυσμών και παραχώρησης τόπων θρησκευτικής λατρείας. 
Γράφει περί μουσουλμανικών μειονοτήτων και αναφέρεται μόνο σε νόμιμους υπηκόους και όχι τους παράνομα εισερχομένους, στην πατρίδα μας.

2. Στην περίπτωση λοιπόν που κατασκευαστεί τέμενος εντός Επικρατείας και πέραν των ορίων της Θράκης (μόνο στην Θράκη έχει ορισθεί μουσουλμανική μειονότητα), σημαίνει την αυθωρί αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας στην περιφέρεια αυτή. 
Θα μιλάμε δηλαδή για ΝΟΜΙΜΗ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ μουσουλμανική μειονότητα στην Αττική ή όπου αλλού.

3. Αυτομάτως και υποχρεωτικά η Πολιτεία αναγνωρίζει ως ΝΟΜΙΜΟΥΣ όλους τους παράνομους μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, παρά την θέληση του Ελληνικού λαού, διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ καθώς στερούνται ΟΛΟΙ ταξιδιωτικών ή άλλων εγγράφων.

4. Η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει κορανίου. Δηλαδή θα έχουμε ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παράνομους αλλοδαπούς!

5. Εκ των πραγμάτων η περιοχή του τεμένους (ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου) αποτελεί χώρο ασύλου για όλες τις παράνομες πράξεις. Πρόκειται δηλαδή για καταφύγιο τρομοκρατών ισλαμιστών!

6. Σε περίπτωση που κατασκευαστεί τέμενος στην Αττική θα ανοίξει ο δρόμος (ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ) για δημιουργία τζαμιών και τεμενών και σε άλλες περιοχές. 
Θα μιλάμε για μουσουλμανικές μειονότητες σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!

7. Το ζήτημα δεν αγγίζει μόνο την περιοχή του Βοτανικού. 
Έχει Εθνικές διαστάσεις και απασχολεί ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες Πολίτες. 
Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα.

8. Όσοι ζητούν να μην γίνει το τέμενος στον Βοτανικό επειδή έχουν έννομο συμφέρον ή επειδή θίγονται άμεσα ή έμμεσα, ανοίγουν τον δρόμο στους εγκάθετους να εγείρουν θέμα κατασκευής του σε άλλη (αραιοκατοικημένη ή μη κατοικούμενη) περιοχή, όπως στο Σχιστό ή στην Παιανία. Θέμα πολύ επικίνδυνο και ιδιαίτερης σημασίας παγίδα.

9. Όσοι αναφέρονται στο ζήτημα του κόστους και το χρησιμοποιούν ως επιχείρημα, υποπίπτουν ομοίως σε μεγάλο σφάλμα. 
Σαφώς και ορίζεται στην Συνθήκη της Λωζάνης πως πρέπει η μειονότητα να μεριμνήσει με ίδια έξοδα για την κατασκευή λατρευτικού χώρου και επ’ ουδενί δεν πρέπει ο Ελληνικός λαός να χρεωθεί τα έξοδα αυτά, αλλά αν επικεντρωθούμε σε αυτό θα ανοίξουμε τον δρόμο στην εύκολη λύση. 
Ήτοι, να έρθει ένα κονδύλι από μία οποιαδήποτε μουσουλμανική χώρα (βλέπε Σαουδική Αραβία) και να λήξει εκεί το όλο ζήτημα....  
αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν τα παραπάνω και ιδιαίτερα το 7ο σημείο: 
"..Αν επιτρέψουμε την κατασκευή τεμένους στον Βοτανικό υπογράφουμε και νομιμοποιούμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από τους ισλαμιστές και εγκαθιδρύουμε το μουσουλμανικό τόξο στην Ελλάδα."

Καλούμαστε να ενημερωθούμε και να ενημερώσουμε τους συνανθρώπους μας για τους κινδύνους που διατρέχουμε άμεσα και να καταστήσουμε σαφές παντού πως η κατασκευή τεμένους δεν είναι ένα τοπικό ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους του Βοτανικού, αλλά ένα ΕΘΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ που αφορά όλους τους Έλληνες Πολίτες!

Το ζήτημα του τεμένους είναι ένα πολύ σημαντικό μέσον για να επιφέρουμε ένα καίριο και ζωτικής σημασίας πλήγμα στα σχέδια του καθεστώτος που επιβουλεύεται την Εθνική μας Ανεξαρτησία!

Πρέπει να αποτρέψουμε τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδος από εντεταλμένους ισλαμιστές, να διαφυλάξουν την Ελλάδα και την κοινωνία, την Εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία των παιδιών μας από την διεθνώς οργανωμένη και εγκληματική εξάπλωση του μουσουλμανικού τόξου στην Ελλάδα.

http://attikanea.blogspot.gr/2013/06/blog-post_2801.html

Η Πατρίδα δεν είναι παρά μία προσωπική επιχείρηση, για κάποιους.. Συγχρόνως, αυτή η.. προσωπική επιχείρηση, χρησιμεύει και ως μαντρί, αλλά και ως βαλβίδα ασφαλείας για το σύστημα...

Η Ελλάδα όμως δεν τους ανήκει. 
Ο νόμιμος δικαιούχος της πατρίδας που λέγεται Ελλάδα είναι ο Ελληνικός λαός και μόνο αυτός νομιμοποιείται να αποφασίζει για το μέλλον του.


4 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Σημαιοφόρε, τα λέγαμε 10 μερες μετα απο τοτε που ιδρισε το κόμματου ........ ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς , ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς .............ΕΠΙΣΗς .ΔΟΛΟΦΌΝΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΕς ΠΟΥ ΔΈΝ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ,(ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΦΘΗΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠ ΤΙς ΕΥΘΥΝΕς ΤΩΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΘΩς ..(ευθύνονται τουλάχιστο για τις 8.000 αυτοκτονίες αλλά και για όλα τα εγκλήματα που προήλθαν απο το εισαγόμενο έγκλημα ) ΨΕΥΔΟΠΟΛΙΤΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΘΗΚΑΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς .
Καθως .παραβιάζουν και καταπατούν το σύνταγμα αλλα και την πατριδα προδίδουν , όλοι όσοι δεν αντιδρούν και δεν καταθέτουν σχετικό δικόγραφο σε ανακριτικό υπάλληλο , όπου με το οποίο να αντιδρούν και να καταδικάζουν τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος και την ΜΗ ασκειση ποινικών διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχυει κατα υπουργών της κυβέρνησης. .δες και κοινοποιησετο ...__1.Προσοχή!!!!!!!!!! η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης τέτοιου είδους εγγράφου(120), παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για τον καταγγελωντα .. καθώς, αν το καταθέσει κατόπιν εορτής , ειναι σα να μην το κατέθεσε ποτέ και απο κάποια ημερομηνία και ύστερα, ειτε καταθέσει ειτε όχι , θα θεωρείται οτι σώπασε .Καθώς ο χρόνος τέλεσης των κακουργημάτων που καταγγέλονται μέσα στην ιερη δηλωση , ήδη έχει αρχίσει να απέχει και να αποκλίνει από την παρούσα χρονική περίοδο ...............___________
Προλάβετε λοιπόν και ενεργοποιηστε με δικόγραφο το άρθρο 120 του συντάγματος , ειδάλως να ξερετε οτι καταπατάτε ο συνταγμα και το νομο δες,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδώ. .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) ένα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε

Δείτε εδώ μία η οποία ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater

κάντε αντιγραφή από δώ και εκτυπώστε την .https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985.

anastasia είπε...

''ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ 35''

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η σοβαρότητα της κατάστασης στην χώρα, επιβάλλει άμεση ανάγκη συστράτευσης όλων των Ελλήνων, για την συγκρότηση πολιτικού χώρου, με στόχο να εκφραστούν ΟΛΕΣ οι δυνάμεις που αγωνίζονται με συνέπεια ενάντια στην κατοχική κυβέρνηση και στο κομματοκρατικό καθεστώς της υποτέλειας και της διαφθοράς..
Για τον σκοπό αυτό, ανταποκρινόμενοι στην κρισιμότητα των περιστάσεων και στις προσδοκίες του Ελληνικού Λαού, για την συνεργασία όλων των ελεύθερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της χώρας, απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα για συμμετοχή, με στόχο την άμεση συγκρότηση ενός Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετώπου, τη συστράτευση σε ανένδοτο αγώνα για την ρήξη και ανατροπή του παλαιοκομματικού χρεοκοπημένου και αποτυχημένου πολιτικού συστήματος.

Οι ακόλουθες πολιτικές αρχές και θέσεις τίθενται σε δημόσιο διάλογο:

1. Προάσπιση της Εθνικής και Λαϊκής κυριαρχίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας και διατήρησης του Έθνους- Κράτους, με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας.
2. Ρήξη με το παλαιοκομματικό χρεοκοπημένο και αποτυχημένο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο μέσω της πόλωσης οδηγεί στο διχασμό. Απαλλαγή από το υποτελές και φαύλο πολιτικό προσωπικό που οδήγησε τη χώρα στη καταστροφή.
3. Λογοδοσία των υπευθύνων και τιμωρία των ενόχων για τις καταστροφικές, αντισυνταγματικές πράξεις και παραλείψεις και την υπερχρέωση και λεηλασία της χώρας. Απονομή πραγματικής δικαιοσύνης και έκφρασης του κοινού περί δικαίου αισθήματος του Ελληνικού Λαού.
4. Διαγραφή του απεχθούς, παράνομου και επαχθούς δημοσίου χρέους, και ολική διαγραφή των παράνομων χρεών των Ελλήνων προς τις τράπεζες και το δημόσιο,με συνταγματική ρύθμιση, χρεών που δημιουργήθηκαν κατά τη περίοδο των μνημονίων για να εξυπηρετήσουν τα τοκογλυφικά συμφέροντα της τρόικας, και όχι το κοινωνικό κράτος και το δημόσιο συμφέρον.
5. Ο έλεγχος, η καταγγελία και η ακύρωση όλων των παράνομων Δανειακών Συμβάσεων,των Μνημονίων και η κατάργηση όλων των καταστροφικών αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων, αποφάσεων και μέτρων.
6. Ανακήρυξη της Ελληνικής ΑΟΖ. Αξιοποίηση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας προς όφελος του Ελληνικού λαού. Χάραξη και Εφαρμογή Εθνικής στρατηγικής για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ανασυγκρότηση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα. Δημιουργία Δημόσιας Τράπεζας Επενδύσεων.
7. Δημόσιος έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και η εποπτεία και η πλήρης αναδιοργάνωση του τραπεζικού συστήματος.
8. Η διεκδίκηση από την Πατρίδα μας όλων των δικαίων της και όλων των αποζημιώσεων για τις λεηλασίες που έχει υποστεί (Γερμανικές αποζημιώσεις, κατοχικά δάνεια κ.α.) Διαφύλαξη και μη εκποίηση της Ελληνικής γης,της Δημόσιας περιουσίας,της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς και της Εκκλησιαστικής περιουσίας.
9. Χάραξη και εφαρμογή Εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής με την καθιέρωση ποσόστωσης.
10. Προστασία και στήριξη της Ελληνικής οικογένειας σε όλα τα επίπεδα. Αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας.
11. Σύγκληση Εθνοσυνέλευσης για την επεξεργασία νέου Συντάγματος. Θέσπιση δεσμευτικών δημοψηφισμάτων μετά από συλλογή επαρκούς αριθμού υπογραφών Ελλήνων Πολιτών.
12.Διεξαγωγή εκλογών με απλή αναλογική. Παραχώρηση του δικαιώματος του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις Εθνικές εκλογές, στον απόδημο Ελληνισμό.

Με αίσθημα ευθύνης και αγάπης για την Πατρίδα μας, ας προτάξουμε όσα μας ενώνουν και ας βαδίσουμε με πολιτική ανιδιοτέλεια στα χνάρια των προγόνων μας, για να εφαρμόσουμε την Πραγματική Δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με σκοπό την δημιουργία κοινωνιών με κέντρο τον άνθρωπο, αλλά και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της Ελλάδας και των Ελλήνων και πιστεύουμε ότι ο Λαός μας μπορεί να ξαναβρεί το ηθικό του και να επανέλθει στο απαράμιλλο ήθος του, αλλιώς δεν θα ξεκινούσαμε τον αγώνα μας.
Για τον σκοπό αυτό καλούμε όλες τις δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις της Χώρας και του Ελληνισμού σε συστράτευση για την σωτηρία, την υπεράσπιση και την αναγέννηση της Πατρίδας μας.

tasos2222 είπε...

πεύτουν οι μάσκες ,,, σιγα σιγα αποκαλύπτονται τα προσωπα και των 300σιων προδοτων της βουλης , καθως απο κοινου και σε συνενόηση μεταξυτων , ειναι που συγκαλυπτουν και υποκριπτουν δικογραφια εσχατης προδοσιας που απο τις 24\11\2011 ισχύει κατά υπουργών της κυβέρνησης .. ετουτη .

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398359701480&set=pb.1230303395.-2207520000.1382611993.&type=3&theater

tasos2222 είπε...

ο κάθε πολίτης (ξεχωριστά) , τουτη την περιοδο , οφειλει ,(πριν προβεί σε οποιαδήποτε πραξη αντιστασης ,),με επισημο δικογραφο να ζητεησει το εθνοσημο και τα οπλα απο τις υπο κατοχη ενοπλες δυναμεις( καθως η τηρηση του συνταγματος(και η αντίσταση κατα του εχθρου) επαφίεται πρωτα στις ενοπλες δυναμεις , ενω αυτες βρισκονται επισήμως υπο την κατοχη του εχθρου τουτα καταθετουμε *εγκαιρως* .. .. **κυριε εισαγγελεύ, εγω και οι συμπολίτες μου απαιτούμε απο τις ένοπλες δυναμεις να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο Επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.**........https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF/422877021088985..

Δημοσίευση σχολίου